Koku Kaybı Problemi

NeKHBeT

Violet Is The Humblest Of Flowers :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
479
199
36
Merhabalar,

Başlıktan anlayacağınız üzere 5 yıl öncesinde birden koku alma duyumu yitirip yanımda leş olsa kokusunu alamayacak duruma geldim.. Çok doktora gittim ameliyat vs oldum ama düzelmedi. Aranızda aynı durumu yaşayıp tedavi olan ve bu durumu düzelen varsa bilgi rica ediyorum.

Teşekkürler.

Umarım yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır..

Bende de bu sorun var doktora da gittim ama sonuç çıkmadı.
Umarım bir çözüm bulursunuz kendiniz için çünkü kokusuz yaşanılmıyor.

Doktorun söylediği ya ağır bir travma geçirmiş olmam gerek ya da trafik kazası gibi birşey..

Kaza falan olmadı ama travmadan kastı psikolojik bir travma mı onu bilemedim. Sinüzitten olabilir dedi ameliyat oldum o da kar etmedi.. Buhar makinesi al eve dedi başka bir doktor o da çözüm olmadı. Bir başkası belki polip oluşmuştur ama ben polip ameliyatı yapmıyorum dedi.. Ama kimse çözümle gelmedi :KK43:

Ahh en kötüsü de bu ya koku alamadığınızı bilmek ama sebebini bilememek.

Travmadan kasıt kazalardan bahsetmek istemiştir. Travma, sinüzit bunlar hep söylenen şeyler ama net bir cevap lazım çünkü koku alamamak çok tehlikeli durumlara yol açabilir. Bir kaç doktora görünün bakalım onlar ne diyorlar.

arkadaşlar çok geçmiş olsun yazdıklarınızı görünce çok şaşırdım. bi anda nasıl gidebilir aklım almadı. Allah korusun, hepimize bol sağlıklı günler diliyorum. bir şey merak ediyorum, acaba psikolojik olabilir mi?

X