- 7 Mart 2013
- 6.964
- 20.788
- 548
Neyse, bu hafta sonum iptal. Düzeltme istendi. Sabah üşenmezsem yollara düşmem gerekiyor.Yaparsın sen![]()
Bu aralar üzerimde bir manyaklık var. Ayarı kaçırıp da kendimi deşifre etmem inşallahÇok iddialı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse, bu hafta sonum iptal. Düzeltme istendi. Sabah üşenmezsem yollara düşmem gerekiyor.Yaparsın sen![]()
Bu aralar üzerimde bir manyaklık var. Ayarı kaçırıp da kendimi deşifre etmem inşallahÇok iddialı![]()
Kameraya el sallama yeterNeyse, bu hafta sonum iptal. Düzeltme istendi. Sabah üşenmezsem yollara düşmem gerekiyor.
Bu aralar üzerimde bir manyaklık var. Ayarı kaçırıp da kendimi deşifre etmem inşallah![]()
Ben hafıza için abone oldum 200 gb![]()
Ben de hafıza kartımı boşaltıyorum falan işte. Zengoluk da zor işSenelerdir abone olan ben…

Bir ara mobese kameralarına el sallıyordumKameraya el sallama yeter![]()
Etrafında zengin çokmuşBen de hafıza kartımı boşaltıyorum falan işte. Zengoluk da zor iş
Zengoluk demişken de en az 2 kuzenimde ayfer varmış. Biri süprüz olduNevreste
Bizden niye sakınıyorsunBir ara mobese kameralarına el sallıyordum![]()
O zaman şey yapalım. Ben gideceğim yerin kamera adını yazayım ve saati belirteyim. El sallarken bana bakınBizden niye sakınıyorsun![]()
Biri zenginimsi de diğeri normal. İlki abartı bir ürün dediEtrafında zengin çokmuş![]()
Fenomen şişirmesinden başka bir şey değil.Biri zenginimsi de diğeri normal. İlki abartı bir ürün dedi![]()
Direk foto atsan banaO zaman şey yapalım. Ben gideceğim yerin kamera adını yazayım ve saati belirteyim. El sallarken bana bakın![]()
Bakarız. Kısmet. HayırlısıDirek foto atsan bana![]()
İnşallahBakarız. Kısmet. Hayırlısı
Bir gün atasım tutar ya da karşılıklı Malatya kayısısı yeriz![]()
Günaydın gönül dostları. Bugün 69 kiloyu gördüm ilk defa. Tebrikleri sonra kabul ederim.![]()

Bugün de günüm var………….
Günler en tatlı tuzaklardır gülümBugün de günüm var………….