- 12 Ocak 2021
- 5.645
- 25.121
- 498
- 31
Bu bölümde olup diyet yapmakta cesaret brevaBende o kiloya düşmeye uğraşıyorum![]()
Senden ötürüüüSeni de görünce duvarda gibi hissettim kendimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bölümde olup diyet yapmakta cesaret brevaBende o kiloya düşmeye uğraşıyorum![]()
Senden ötürüüüSeni de görünce duvarda gibi hissettim kendimi![]()
Hosbulduuummmmmm nevosbaliiiimmmmmmm,çok özledim burayiHoş geldin![]()
Hoş geldinHelloooooooooooooo
Napiyosunuz şık şık şıkkk![]()
Esliiiiiiiiiiiii liiii liiiii liiiiiiiiHoş geldinnasılsın
![]()
Enerjiyle geldinCanım nanişkooommmm hosbulduummmm![]()
Bende iyiyim sağ ol canım benimEsliiiiiiiiiiiii liiii liiiii liiiiiiiiiyiyim şükür beybiiim sen nasılsın
![]()
İyi yaptın özledikHosbulduuummmmm canooommmmmmmmmnevos oylama başladı dedi,dedim olabilir
oyumu vereyim bir oy bir oydur didim
![]()
Cansın kuzumEnerjiyle geldindersler nasıl gidiyor
BendeeeeBende iyiyim sağ ol canım benim
Özleniyorsun![]()
Bende canocumm yaaaa, sohbetlerimizi vok özledimİyi yaptın özledik![]()
Niye mi verdim 5 milyonuuu
Yokluğun çok hissediliyor SosyalimBende canocumm yaaaa, sohbetlerimizi vok özledim![]()
Sınava kadar böyleBende canocumm yaaaa, sohbetlerimizi vok özledim![]()
Allah ın izniyle yarayacak inşallah canımBendeeeeİnş ise yarar bir ayrılık oluyordur canım
![]()
Nane limon sevdiğim üyesinSen Boniva olan üyeymiydin xxhatun du bir ara ama kısa kullandım öncekileri hatırlamıyorum ama
Ama sonraki ay bekliyorumAbla ben yokum benden sofra çıkmıyor ölmemek için yiyip kalkıyoruz 2 çeşit 10 dk![]()
Olsun temmuz sonrası hep beraberizHosbulduuummmmmm nevosbaliiiimmmmmmm,çok özledim burayi![]()
Benim burada kaçıncı diyetimBu bölümde olup diyet yapmakta cesaret breva
Senden ötürüüü![]()
Bugün temizlik yaptım yemek bile bu saatlere kaldı. AnlamadımNiye mi verdim 5 milyonuuu