kolay vazgecen eş, boşanma, depresyon

Tabiki oyle. Uzuldugum etraf. Birini duymasam biri uzucek beni. Laf soz sonucta islemler icin bile olsa evlendim.bukadar emek. Kalacak yeri yokken ben teyzemlerde kaldim onu bas ustunde tuttuk canimi yakan bunlar.

kısa bir sure daha ağlayıp bu gunleri yaşadığına - bittiğine şükür bile edersin... normal şuan ki duyguların, ya sonra olsaydı???
Tabiki oyle. Uzuldugum etraf. Birini duymasam biri uzucek beni. Laf soz sonucta islemler icin bile olsa evlendim.bukadar emek. Kalacak yeri yokken ben teyzemlerde kaldim onu bas ustunde tuttuk canimi yakan bunlar.

Başkasının sözüne bakıp seni incitiyorsa şimdiden bu kadar aile fanatiği olan yarın öbür gün neler yapmaz.
Bazı insanlar yaptığın iyilik görevinmiş gibi davranıyor bir süre sonra,eşin de onlardanmış.
Şimdi ortaya çıktığı için sevinmelisin.
Malesef cok sevdim. Sonucta bosanmis biri olucam. Gorumce kayinbaba 3lusu arasinda kaldim. Heryer hatiralar. Isimdende oldum arkadaslarimdanda :KK43: bide bosanma sureci nasil kaldiricam bilmiyorum

Iyi de yurtdışına gidecekseniz niye yatak odası aldınız

Burda gelince kullanacaksınız başka sorununuz yok ise eşiniz tekrar düşünsün

Malesef cok sevdim. Sonucta bosanmis biri olucam. Gorumce kayinbaba 3lusu arasinda kaldim. Heryer hatiralar. Isimdende oldum arkadaslarimdanda :KK43: bide bosanma sureci nasil kaldiricam bilmiyorum

Anlıyorum çok zor bir süreç,ama dediğin 3lü korkutucu.Birçok evli kadının kabusu bu ilişkilerin dengesini kuramayan eşler.

Oraya gidip daha kötü şeylere de maruz kalabilme ihtimalini düşün.O zaman orada yalnız olmana da güvenecekler.
Telefondan bunu yapan görümce yüzyüze neler yapar onu hiç saymıyorum.

Nihayetinde eşinin hayatında yan karakter olur çıkarsın,çok iyi düşün.
Seni 2. plana atan ailesinin sözüyle sana yüklenen bir eşin olmasını istemezsin sanırım.

Eğer eşin adım atarsa biraz zaman tanı ilişkine,güven sadece sadakatle alakalı değil,k
imse için seni incitmeyeceğine inanman gerekir.

Tek kişilik yalnızlık iki kişilik yalnızlıktan iyidir.

Merhaba. 2013 son aylarinda gorucu usulu biriyle tanistirildim. Koylumuz tanidik aile cocukta efendi diye tanistirdilar. Basta istemedim ama tanidikca aşik oldum.sozlendik. Ufak tefek kiskancliktan tartismalarimiz oluyodu. Kiskanan taraf genelde bendim. O avusturyada yasiyo buradaki erkekler gibi degil kafasina yatmazsa cabalamaz ceker gider. baristik nisan oldu. Hicbir taki esya talep etmedim. Nikahi temmuz 2014 te yaptik vize islemlerimi halledip dugun yapmak icin. Bu arada benim icin surekli turkiyeye gelip gitti. Simdi 2015 mayisa dugun tarihi aldik salon tutuldu. ailesiyle birlikte yasicakmisim onuda kabul ettim kirilmasin oz annesi yok uvey annesi var. isine girdiginde evi ayiririz ozamana kadar birlikte yasicaz denildi. Gecen yatak odasi aldi pek begenmedim daha guzellerine bakalim dedim tartisma cikti yine küstu. Sonra kabullendim baristik. Ablalarindan biri babasini doldurmus vay sen paracisin biz fakiriz falan diye ciglik cigliga bana bagirdi. Bende bisey demedim telefonu kapattim. Oglu babasinin tarafina gecti senle kavga etmekten biktim bosanalim dedi bugun. Evlilik daha kagit ustunde ama ne farkederki. Bukadar kolay vazgecmek..canim cok yaniyor. Salonu iptal ettim. Yuzukleri attim. 1 yil onu bekledim calismadim. Simdi ben ne yapicam. Gecermi bu aci. agla agla bittim. Sucum gunahim yokken bi insan dugune kisa zaman kala nasil bunu yapar. lutfen bana akil verin
Bence hayırlısı buymuş canım düşünsene ablasının ufak bir hamlesiyle boşanmaya kalkıyor ileride kim bilir ne zulümler görecektin :KK43:

O etraf hep konusur. Bosver. Onemli olan senin mutluluğun.
Mutsuz bir hayat seni bekliyordu. Sukret ki erken kurtulmussun..

Hayatta her şeye alisiliyor desem... Zaman hızla akıp giderken senin acıların olduğu yerde durur mu desem... Sağlığına, gençliğine, sevdiklerine şukret desem... hâlâ bir Şansın var seni seven biriyle mutlu olmak için desem... biraz rahatlar misin?

Iyi de yurtdışına gidecekseniz niye yatak odası aldınız

Burda gelince kullanacaksınız başka sorununuz yok ise eşiniz tekrar düşünsün
Yatak odasini ora icin aldilae zaten tek aldiklari buydu bazasiz falandi bazalisi olsun dedim buna bile tavir aldilar ona bile hakkim olmadi

Ka
Yatak odasini ora icin aldilae zaten tek aldiklari buydu bazasiz falandi bazalisi olsun dedim buna bile tavir aldilar ona bile hakkim olmadi
Kaç kurtul çok ilginçler

Yurtdışına burdan tarak odası mı gider

Aynı evde oturacak geline en iyisini alacakları yere olay yapmışlar

Anlıyorum çok zor bir süreç,ama dediğin 3lü korkutucu.Birçok evli kadının kabusu bu ilişkilerin dengesini kuramayan eşler.

Oraya gidip daha kötü şeylere de maruz kalabilme ihtimalini düşün.O zaman orada yalnız olmana da güvenecekler.
Telefondan bunu yapan görümce yüzyüze neler yapar onu hiç saymıyorum.

Nihayetinde eşinin hayatında yan karakter olur çıkarsın,çok iyi düşün.
Seni 2. plana atan ailesinin sözüyle sana yüklenen bir eşin olmasını istemezsin sanırım.

Eğer eşin adım atarsa biraz zaman tanı ilişkine,güven sadece sadakatle alakalı değil,k
imse için seni incitmeyeceğine inanman gerekir.

Tek kişilik yalnızlık iki kişilik yalnızlıktan iyidir.
Cok haklisin tesekkur ederim. Yapmasi gereken aramizdaki kavgaya neden karisiyosun demesi lazimdi oysa ben suclandim. Cok kavga cikariyomusum inan sadece ufak tefek kiskanclik tripleri vardi. Insanlar neler atlatip vazgecmiyorlar birbirlerinden. vicdanim.cok rahat bastaci ettim. umarim unuturum kalbindeki aci diner toparlanamiyorum

Bence hayırlısı buymuş canım düşünsene ablasının ufak bir hamlesiyle boşanmaya kalkıyor ileride kim bilir ne zulümler görecektin :KK43:
Babasının cigliklarini bi duysaydin canim telefonda tek yapabildigim kapatmak oldu telefonu. Cok haklisin. Cocuklu olsam yine hemen pes edip gidecekti. Yaş agaca yaslanmisim ah kaderim :KK43:

ne yani bittimi tamamen? bu vize işlemleri insanı nekadar ugrastiriyor bilirim. bu ilişki kolay başlamamış kolay bitmesine hemende göz yummuş sözüm ona daha çokk yipratirdi bu seni. hatasını tez zamanda anlar umarım.. bende 2013te tanıştım benimde nikah kıyıldı vizeyi bekliyoruz ve mayısta salon tutulmuş ve bende birlik gidicem ikimiz içinde hayırlısı inşallah canım yaa.

X