Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olacagni sanmiytm cnm ama kokusu keskin olunca ben dikkat etmistim belki yakar dye gobek deligine geldigi zamanlarda oldu bir sorun cikmadi ama yne de tedbiri eldeb birakmamali :)
Evet canim neyazikki bebislerimiz aglarken hic bisey yapamiyoruz elimiz kolumuz bagli kaliyo eger altini actiginda masaji yapamazsan bebisi aksam saati uyutmadan once kuvete iliktan biras daha sicak su doldur 15-20 dk icinde kalsin sonrasinda ovarsan iyi gelir gece rahat uyur vallahi okadar zorki kolikli bebek cok cok iyibilirim allah yardimciniz olsun
aynı şeyleri ben de yaşıyorum nurse Harveys de işe yaramdı bio gia sap simpleks ikilisi nispeten iyigibi ama yağların masajın mı etkisi damlaalrın mı ondan bile emin değilim. çook üzülüyorum ve yoruldum. sürekli ne zaman kolik nöbeti başlayıp ortalığı yıkacak diye tedirgin bekler buluyorum kendimi
Benim kizimda cok aglrdi 4 aylik simdi ve maassallah sakinlestik cok arastirarak dr.brows dogal akis biberon aldk ve bio gaia diye bi damla cok faydasini gordum yardimci olur ins.