koloid plexus kisti

fenci-2525

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
7
0
36
Merhaba 20 haftalık gebeyim ve bebeğimde çift yönlü koloid plexus kisti çıktı bir kaç tane. İkili taramam temiz ayrıntılı da bu sorun dışında bişey çıkmadı. Bi doktor çok korkuttu ne yapacağım bilmiyorum ne olur benle aynı sorunu yaşayan var mı acil cevap geçer mi bunlar çok korkuyorum

Merhaba, benim bebeğimde de koroid pleksus kisti çıktı ayrıntılı ultrasonda. 2li ve diğer testler normal olduğu için başka bulgu olmadığı zaman %90 ın üzerinde en geç 28. Haftada kayboluyor genelde dedi doktor. Kendi kadın doğum uzmanınız takip edebilir dedi. Cuma günü randevum var bakalım kaybolmuştur inşallah. Sonuçları yazarım içini ferah tut.

Kaç haftalık oldu bebeğin canım. İnş kaybolur ya. Haberini bekliyorum ne olur. Ben daha haftaya cuma gitcem kontrole iyice pimpirikli oldum

Bebeğim 26 haftalık canım. Çift taraflı bizimki de. Boşver doktoru çok da dinleme onlar hep en kötüsünü de söylüyorlar sonradan söylemedi demesin diye. Ben kaybolacağına inanıyorum başka bulgu yok çünkü. Yarın doktora gidince sonucu yazarım üzülme bebeğini de üzme hiç boşuna..

Canım sabah doktora gittim. Herşeyim normal kistler de baya küçülmüş belli belirsiz dedi doktor. Tamamen kaybolacak demekki dedi. Dediğim gibi sen de merak etme küçülür. Genelde 28. haftadan sonra tamamen kayboluyormuş. İçini ferah tut.

Çok şükür canım çok sevindim senin adına darısı benim yavruma olsun erisin inş . Sağlıkla kucağımıza alalım inş

Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında 21 haftalık hamile bir bayanım. En son girdiğim ikinci düzey ultrason da doktor bey bebeğimin beyninde iki taraftada Koroid Pleksus Kisti olduğunu söyledi. Fakat diğer tüm gelişimleri normalmiş. Benim ikilik testimde 50000:1 çıkmıştı. Doktor bey iyi çıktığı için üçlük teste gerek duymamıştı. Yani her şey çok şükür normal doktor bey ilerleyen haftalarda zamanla geçiçek ben geldiğinde takibini yapıcaz kistlerin dedi. Amniyosentez riskli bir işlem gerek yok dedi. İnternette araştırırken bu sitede bu forumu gördüm. İnşallah Allah herkese çocuklarına sağ salim kavuşmayı nasip etsin.

X