kolonoskopi

buda gecer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
11
7
Afedersiniz başıma çok tuhaf birsey geldi ilk kez kendimde gördüm makattan bi sıvı geliyor yağ gibi :mad: bu konu hakkında bilgisi olan var mı başıma gelen bu sıvının geldiğini hissetmiyorum bile :KK57: çok korkuyorum... daha önce başına gelen duyan var mı birde Bu yüzden kolonoskopi yapılma ihtimali var nasıl yapılıyor uyumak istemiyorum açıkçası ama o anı yaşamakta istemiyorum:KK53: bayıltarak yaparlarsa sadece işlem sırasında mı uyuyorum bittiği gibi uyanıp kendime gelir miyim baygın kalmak istemiyorum :KK43: bilen ne olur yardım etsin çok korkuyorum

Ben varım:) korkma. O kadar yorgun bir zamanda kolonoskopi yaptırdım ki o uykuya doyamadım. Yanlış yere odaklanıyorsunuz. kolonoskopi kısmı zor değil, zor olan kısım ; bir gece önce tuvalette uyuma kısmı. Barsak temizliğine çok dikkat etmelisiniz ;eğer temizlik tam olmazsa görüntü net olmaz, geçmiş olsun.

Ben varım:) korkma. O kadar yorgun bir zamanda kolonoskopi yaptırdım ki o uykuya doyamadım. Yanlış yere odaklanıyorsunuz. kolonoskopi kısmı zor değil, zor olan kısım ; bir gece önce tuvalette uyuma kısmı. Barsak temizliğine çok dikkat etmelisiniz ;eğer temizlik tam olmazsa görüntü net olmaz, geçmiş olsun.
Sadece ne kadar süre kendimde olmayacağım o düşündürdü ama bugün kolonoskopi kağıdı elime geçince üç günlük diyet varken uyumayı neden düşünüyorum dedim açıkçası :) çok sağolun

X