Lekeler, Çiller koltuk altı kararması kesin çözüm yok mu :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hemutanmazhemutangac

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
18
1
bıktım kızlar ya valla denemediğim şey kalmadı.geçen sene expigment kullandım tahriş etti her seferinde düzelene kadar 1 hafta geçiyor.cildiyeci azelderm vermişti o da işe yaramadı.madecassol aldım iyi geliyormuş diye o da işe yaramadı.acaba çok mu sabırsız davranıyorum? acaba bir yerde hata mı yapıyorum anlamadım gitti.mantar olmadığını bildiğim halde trosyd kremi alıcam bakalım o işe yarıyacak mı.
gerçekten işe yarayacak çözüm istiyorum.

Gul suyu da beyazlatiyor canim. Ben bi ara kullandim beyazlik olmus gibiydi az da olsa. Sonra devam etmedim yine basliycam ama.

Pirinç unu maskesi cildi beyazlatıyormuş , koltuk altı için de ile yarayabilir , tabii hafta bir düzenli yapmak gerek .

Pirinç unu maskesi cildi beyazlatıyormuş , koltuk altı için de ile yarayabilir , tabii hafta bir düzenli yapmak gerek .
valla 2 gün yaptım işe yaramayınca bıraktım.çünkü yapması zor beklerken sağa sola akıyor bulaşıyor.limonuda denedim yakıyor tahriş ediyor.kremler işe yaramazsa belki tekrar doğal yöntemlere başlarım.

valla çözüm bulursanız banada söyleyin... sıcak ağda sürdüm acelem vardı.... ardından bepanten krem ve bebek pudrasıda sürdüm... kararmasın diye... ama maalesef 2 gün sonra kararmıştı harita gibi maşaAllah!!!! :KK43: sonra güneşlenmiştim ordada sorun oldu sanırım... gıcık oldum iyice ya... birde bende bir kaynana var düşman başına sürekli insanlarla dalga geçip herkesin herşeyini eleştiren... bende ne görse 7 kapıdan duyuyorum... kiloma takmış durumda birde şimdi ufak tefek kusurlarımı malzeme arıo kendine... o yüzden hemen düzeltmeliyim... :KK43:((

valla çözüm bulursanız banada söyleyin... sıcak ağda sürdüm acelem vardı.... ardından bepanten krem ve bebek pudrasıda sürdüm... kararmasın diye... ama maalesef 2 gün sonra kararmıştı harita gibi maşaAllah!!!! :KK43: sonra güneşlenmiştim ordada sorun oldu sanırım... gıcık oldum iyice ya... birde bende bir kaynana var düşman başına sürekli insanlarla dalga geçip herkesin herşeyini eleştiren... bende ne görse 7 kapıdan duyuyorum... kiloma takmış durumda birde şimdi ufak tefek kusurlarımı malzeme arıo kendine... o yüzden hemen düzeltmeliyim... :KK43:((
ben şunu anladım bu kararma bildiğin yanık lekesi yeni anladım.öyle soyucu tahriş edici şeyler yapmamak lazım.benimde daha geçmedi.kimyasal peeling yaptım geçsin diye kendim soyunca yanık izi yaptı daha beter oldu:KK43:. şimdi ağdayı bıraktım. iyice pudralayıp epilatörle alıyorum. çok uzarsa pudralamadan eldivenle alıyorum. bazen az miktarda madecassol sürüyorum bazen kırmızı kantaron yağı sürüyorum sol koltuk altımın üst rengi açılmaya başladı gibi. umarım diğer taraflarda açılır. yani yanık izi geçirecek şeyler işe yarıyor. ama hemen sonuç bekleme benim hatam bu oldu. sabır önemli. roll onu bıraktım karbonat sürüyorum deodorant sıkmıyorum.umarım yardımcı olabildim bir an önce bende kurtulsam artık çok kötü görünüyor.

bıktım kızlar ya valla denemediğim şey kalmadı.geçen sene expigment kullandım tahriş etti her seferinde düzelene kadar 1 hafta geçiyor.cildiyeci azelderm vermişti o da işe yaramadı.madecassol aldım iyi geliyormuş diye o da işe yaramadı.acaba çok mu sabırsız davranıyorum? acaba bir yerde hata mı yapıyorum anlamadım gitti.mantar olmadığını bildiğim halde trosyd kremi alıcam bakalım o işe yarıyacak mı.
gerçekten işe yarayacak çözüm istiyorum.

Geçmiş olsun.
Koltuk altı ve genital bölgelerde cilt rengini gözle görülür şekilde açan bir ürün var. Ben bunun işe yaradığını gözlerimle gördüm.
Seacret isimli uluslararası bir marka. Ölü deniz mineralleri içeren Şeffaf renkli bir peling jeli.
Fakat bu şirketin Türkiye de internet satışı yok. Beli bazı AVM lerde stand kuruyorlar. Hem tanıtım hem satış yapıyorlar. Ben istanbul da oturuyorum. Nişantaşı city's de gördüm Standı. Internette araştırıp başka nerelerde stand kuruyorlarmış öğrenebilirsiniz. Ben o firmanın manikür ürünlerini aldımve çok memnunum.
Bahsettiğim jeli de standda bileğimde denedi bayan.sonra Iki bileğimi yan yana getirmemi istedi. Sonuç inanılmaz. Benim vücudumda rengini açmak istediğim bir bölge olmadığı için satın almadım. Şimdi Tesadüfen bu konuya denk geldim ve bu bilgiyi paylaşmak istedim. Standı bulun deneyin ve beğenirseniz alın. Çünkü çok ucuz bir ürün değil. 120 lira civarında satılıyor. Umarım yardımcı olabilir bu ürün size.
Sevgiler.

X