Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonukoltuk takimimi hangi renkle patlatabilirim
Vizon rengi mi gri mi ona göre yorum yapacağım fotoğraftan dolayı farklı görünebilir çünkü Benim vizon mesela köşem griye yakın tonu halımı krem ve içinde az mavili lacivertli şekilde seçtim perdelerimde kırık beyaz tül ve fonları somon şeklinde oldu2 tane farklı yastık aldım krem ve mavi bir tane daha gelecek o da somonisterseniz özelden resim atabilirim
Öncelikle hayırlı olsun :) Arkadaşım bu sene bu renk ile birlikte kullanılan turkuaz ve ona eşlik eden çok açık bir pudra tercih ediliyor. Telefonun kalitesine göre değişir tabi ama eğer renk vizon ise yeşil renk kullanırsan aynı sadelikte devam edersin yani "patlatamazsın" Eğer süsü seven biriysen kullanacağın zevkli aksesuarlar ile turkuazı da pudrayı da salonunda çok rahat kullanabilirsin.. Güzel günlerde kullanın inşallah
Mor bordo ve turkuaz. Tek renk kullanma bence demode oluyor. Tek renk perde kırlent halı. Komple tek renk giyinen kadınlar gibi. Birden fazla renk kullan bence modern olsun.