- 11 Eylül 2014
- 96
- 43
- 38
- Konu Sahibi ladybug_34
Mrb arkadaşlar benim derdim kapi komsumla maalesef.. Komşuluk iyidir güzeldir ama bazen özel hayatına müdahale ediliyor.. Kapi Komşum kari-koca ben Esim hepimiz is askadasiyiz onun 3 cocugu var ve en küçük olanina anneannesi bakiyor yani birlikte yasiyorlar gibi birşey bu teyze olur olmadik zamanlarda çocuklardan bir kacini alip sürekli bize geliyor benim ne gibi bir ortak noktam olabilir hadi neyse de adil sorun su ki benim beş aylik bir bebeğimvar bir yasina geldiğinde işe baslayip bakici tutcam bu teyze bana gecen gün dedi ki bakici gelince samimi olacak gelip gidecekmis ben de olmaz ben sevmem öyle şeyleri bakici isini yapsin cocuguma baksin dedim ama eminim ki bu olacak yani kesin eminim ben evde yokken eve gelecek simdi ben burada ne yapmaliyim bakiciyi tembihleyip kesinlikle alma mi demeliyim yoksa kiziyla konuşup ben evde yokken gelmesinden hoşlanmadigimi mu söyleyim ne yapayim bilemedim kimseyle de kotu olmak istemiyorum sonuçta is arkadasiyiz ve çok küçük bir yerde yasiyoruz yardim lütfen