• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuluk ve Komşularla İlişkiler

yasemen26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
169
2
116
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar.. Bu başlık altında komşularımız komşularımızla olan ilişkilerimizi ve sorunlarımızı paylaşalım istedim. Ben Eskişehir'e 2 sene önce gelin geldim. Eskişehirde pek arkadaşım yok. Olanlarla da çok keyifli şeyler yapabildiğimi söylememem. Örneğin birlikte nezih bir kafeye gidip bir bardak kahve içebileceğim düzeyde biri yok. Kimisi kocasından korktuğu için, kimisi iş güç yapmaktan, kimisi çoluk çocuktan, kimisi pintilikten böyle şeylere zaman ayıramıyor. Ben İstanbuldayken çok gezen biriydim.Şimdi bu durum bana zor geliyor.

zemuszemuszemuszemus
Merhaba arkadaşlar.. Bu başlık altında komşularımız komşularımızla olan ilişkilerimizi ve sorunlarımızı paylaşalım istedim. Ben Eskişehir'e 2 sene önce gelin geldim. Eskişehirde pek arkadaşım yok. Olanlarla da çok keyifli şeyler yapabildiğimi söylememem. Örneğin birlikte nezih bir kafeye gidip bir bardak kahve içebileceğim düzeyde biri yok. Kimisi kocasından korktuğu için, kimisi iş güç yapmaktan, kimisi çoluk çocuktan, kimisi pintilikten böyle şeylere zaman ayıramıyor. Ben İstanbuldayken çok gezen biriydim.Şimdi bu durum bana zor geliyor.

MERHABA YASEMİN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BENDE İZMİRDEN İSTANBULA GELİN GELDİM İNANKİ SENİN YAŞADIKLARINI BENDE YAŞADIM ZOR GÜNLERDİ AMA GERİDE KALDI KENDİME YENİ UĞRAŞLAR BULDUM KURSLARA YAZILDIM TUPPERWARE SATIŞ DANIŞMANLIĞINA BAŞLADIM KIZIMIN OKULUNDA ETKİNLİKLERE KATILDIM YENİ ÇEVRELERE GİRMİŞ OLDUM GEZİLERE KATILIYORUM SENDE KENDİNE DEĞİŞİK UĞRAŞLAR EDİNEBİLİRSİN AMA BİRAZ SABIR ETMEN GEREKİYOR HEMEN OLMUYOR ZAMAN HERŞEYİN İLACI zemuszemus

benim de komşum yok.
karşıdaki teyzeyle karşılaşınca ayak üstü sohbet ediyoruz,
birbirimize zaman zaman yaptığımız pasta, börekten gönderiyoruz o kadar
zaten apartmanda kimsenin birbiriyle alakası yok
bana özgü bir durum değil yani
ama ben çalıştığım için geniş bir arkadaş çevrem var ve açıkçası eve yorgun gelip
bir de çat kapı gelen komşuyu ağırlamak tercihim değildir.
senin için daha zor olabilir bu nedenle.
profitorolün de dediği gibi kurslara katılarak ya da bir işe girerek belki bu sorununu halledebilirsin.

Arkadaşlar sorun yapacak birşey bulamamak değil.. Ben tek başıma veya eşimle gezerken de keyif alabiliyorum. Sonuçta ben uğraşları olan biriyim. Hazırlandığım çeşitli sınavlar var.Kurs ve hobi etkinliklerine vakit ayırmaya gelince mutlaka bu da bir alternatif fakat arkadaşlığın yerini tutmaz bence..Bahsettiğim gibi bi kaç arkadaşım veya komşum olsa hiç fena olmazdı. Bu arada Eskişehirli arkadaşlara sesleneyim forum aracılığıyla.. Eğer Eskişehirdeyseniz ve oturmasını kalkmasını bilen biriyseniz tanışıp arkadaş olabiliriz. :)

üff ben ınsanlardan uzak hayatta duramam kı..
allah korusun ya ıstanbulda yasıyorum..ve cevrem okadar dolu kı her yerde her an yanımdan bı tanıdıgım gecer..yanlızı dusunemıyorum bıle..umarım yenı dostluklar bulabılırsınız..

Arkadaşlar sorun yapacak birşey bulamamak değil.. Ben tek başıma veya eşimle gezerken de keyif alabiliyorum. Sonuçta ben uğraşları olan biriyim. Hazırlandığım çeşitli sınavlar var.Kurs ve hobi etkinliklerine vakit ayırmaya gelince mutlaka bu da bir alternatif fakat arkadaşlığın yerini tutmaz bence..Bahsettiğim gibi bi kaç arkadaşım veya komşum olsa hiç fena olmazdı. Bu arada Eskişehirli arkadaşlara sesleneyim forum aracılığıyla.. Eğer Eskişehirdeyseniz ve oturmasını kalkmasını bilen biriyseniz tanışıp arkadaş olabiliriz. :)

oturmasını kalkmasını bilen prezentabl arkadaş arıyorum gibi olmuşkaydirigubbakcemile3
bu başlıktan haberin var mı bilmiyorum bi bak istersen:hulya:

http://www.kadinlarkulubu.com/eller/8318-eskisehir-26-a-378.html

Back
X