komşum ne diyor anlamadım ben ?

önceden tanıyor olsa komşu teyze biliyor eşini ,övüyor deniliebilir.
ama hiç tanımadığı birine bunları söylemesi ilginç sanırım eşinin kimseye bakmadan girip çıkması dikkatini çekti,
hani bazıları vardır gözler fıldır fıldır etrafı inceler , o bunu demek istemiş olabilir hemen kötü düşünmemek de lazım.

bi kaç iyi hoş dese neysede, öve öve bitiremedi boyutundaysa bence görüşme o komşuyla, kendi kocasından memnun değil herhalde,:27::27: sanane elalemim iyi kocalığından bu kadar ya

yok kadın orta yaşı düşünse düşünse kızına düşünür bence çok sinir oldum ama .kızda öle susuyor eve falan bakıyor .oda demiyor pınar ablada güzel vs diye yada iyi ne biliyim insan yalanda olsa atar birşeyler beni tanımıyor ama öle oturuyor bakıyor anasına .

önceden tanıyor olsa komşu teyze biliyor eşini ,övüyor deniliebilir.
ama hiç tanımadığı birine bunları söylemesi ilginç sanırım eşinin kimseye bakmadan girip çıkması dikkatini çekti,
hani bazıları vardır gözler fıldır fıldır etrafı inceler , o bunu demek istemiş olabilir hemen kötü düşünmemek de lazım.

şöyle aslında eşim burda görev yaptığı için evi falan o tuttu o uğraştı daha çok .yani eve çok girip çıktı .benden fazla .onu önce tanıdılar ama ne bileyim çok rahatsız oldum .

ülkemizdeki ahlak değeri ne boyuta geldi Allah'ım ya.

insanlarda iyi niyet kalmamış. bir fitnelik fesatlık diz boyu.

kötü niyetli insanların bakışlarından söylemlerinden uzak tutsun Rabbim herkesi. :nazar:

ülkemizdeki ahlak değeri ne boyuta geldi Allah'ım ya.

insanlarda iyi niyet kalmamış. bir fitnelik fesatlık diz boyu.

kötü niyetli insanların bakışlarından söylemlerinden uzak tutsun Rabbim herkesi. :nazar:

bencede insan mutlulukar falan der hayırlı olsun ne güzel falan ne biliyim bu ne yaa .adam çok iyimiş başı önde gidiyormuş hep ne biliyim çok efendiymiş vs vs bir sürü şey .

Önceden girip çıktığı için görmüşler o yüzden az buçuk bir fikir edinmiş olabilir..
Siz kendine çok güvenen birisiydiniz hatırladığım kadarıyla..Bu kadar takmayın..

Önceden girip çıktığı için görmüşler o yüzden az buçuk bir fikir edinmiş olabilir..
Siz kendine çok güvenen birisiydiniz hatırladığım kadarıyla..Bu kadar takmayın..

kendine güvenle alaksı yok ki bunun kıskanırım eşimi ben yapı olarakda kıskancım ama bu kadının dedikleri normal değilki resmen fesatlık yapmış bizi izlemiş .sinir oldum yinede .

fazla da kafana takma canım.......

insanların dikkatini cekmiş biraz dile getirmişl:1: fesatlık da olsa

boşver ....... mutluluğunuz daim olsun. elalem vire konuşur. :21::21:

sinir oldum bak şimdi kadına,
kocan kafası önünde girip çıkarken, o kocanı süzüyormuş meğer...
sanane kadın elalemin kocasından, kesin evliliğinde bir doyumsuzlıuk vardır bunların.
Ben ailece görüştüğümüz arkadaşlarımın, yada akrabalarımın kocalarını çok iyi olsalar dahi övmeye utanırım, yanlış anlaşılır diye,
Kadındaki cesarete bak, görüşme cnm, yuva yıkar böyleleri.

Bir daha şöyle dersin. "Kocam aynı zamanda çok zevkli biridir, güzeli çirkini iyi seçer. Öyle kolay kolay da bir şeyi beğenmez. Beğendiği zaman da kaçırmaz." :21:

kendine güvenle alaksı yok ki bunun kıskanırım eşimi ben yapı olarakda kıskancım ama bu kadının dedikleri normal değilki resmen fesatlık yapmış bizi izlemiş .sinir oldum yinede .

Ben bu kadar kötü şeyler düşünmemiştim konuyu okurken
Şaşırdım herkesin kadın hakkında bu kanıya varmasınada :1:
Fesatlık gibi gelmedi bana,sana gelip kocan kötü v.s dese fesatlık olurdu
Kıskansa gelip iyi şeyler söylemez aksine kötüler
Bence biraz büyütmüşsünüz meseleyi kafanızda
Çağırmazsınız,konuşmazsınız olur biter

sinir oldum bak şimdi kadına,
kocan kafası önünde girip çıkarken, o kocanı süzüyormuş meğer...
sanane kadın elalemin kocasından, kesin evliliğinde bir doyumsuzlıuk vardır bunların.
Ben ailece görüştüğümüz arkadaşlarımın, yada akrabalarımın kocalarını çok iyi olsalar dahi övmeye utanırım, yanlış anlaşılır diye,
Kadındaki cesarete bak, görüşme cnm, yuva yıkar böyleleri.

ayy allah korusun yaa sinir oldum bu ne biçim iş anlamadım ya .valla taşınmak istiyorum burdan .nefret ettim izliyormuş demek ki baksana herşeyi biliyor bide .sormuş sanırım nerde çalıştığını biliyordu mesela biz ilk gördüğümüzde bu kadını .ne iş yaptığını vs .o şekild hitap etti çünkü .

kesinlikle mesafe koy canım benimde başıma gelmişti komşumun evlenmiş ayrılmış bir kızı vardı kız da Allah için çok güzeldi.ben pek gitmezdim çalışıyorum ama hiç vakitli gelmezdi kadın ne zaman eşim işten gelse kızını alıp gece otururdu ve hep eşime laf atardı..bir oldu 2 oldu bende mesafe koydum,baktım olmuyo sana gelcez dediğinde valla eşimde bende çok yorgun geliyoruz bundan sonra hafta sonları eşimin olmadığı zamanlarda görüşelim ,eşimde rahat edemiyor dedim.o oldu ...artık sadece merhabamız var..insanlar çokta iyi niyetli değil canım

Ben bu kadar kötü şeyler düşünmemiştim konuyu okurken
Şaşırdım herkesin kadın hakkında bu kanıya varmasınada :1:
Fesatlık gibi gelmedi bana,sana gelip kocan kötü v.s dese fesatlık olurdu
Kıskansa gelip iyi şeyler söylemez aksine kötüler
Bence biraz büyütmüşsünüz meseleyi kafanızda
Çağırmazsınız,konuşmazsınız olur biter

bilmiyorum bence böle sürekli övmesi fesatlığından bana güzel birşey sylemedi bile .iyi niyetli olsa iyi birşeyler derdi banada .görüşmem ama aynı apartmandayız sinir oldum .

Bir daha şöyle dersin. "Kocam aynı zamanda çok zevkli biridir, güzeli çirkini iyi seçer. Öyle kolay kolay da bir şeyi beğenmez. Beğendiği zaman da kaçırmaz." :21:

öyle birşeyler dedim hatta onun için fedakarlık yaptığımıda söyledim ama kadın dinlemiyor ki devam ediyor yolasın geldi orda .

ya allah allah komşuyu resmen sapık, kıskanç etmiş burdaki çoğu bayan.. ... kadın sadece aklından gecenleri açık sözlülükle konuşmuş.. belki bütün komşularınızda sizin eşinizi efendi görüyorlar ve kendi aralarında konusuyorlardı.. bu kadınını tek suçu eşinizi överken sizi araya katmamak.... kusura bakmayın ama ben sizi çok kıskanç buldumki, , siz zaten kabul etmişssiniz. annesi konuşurken kızı etrafa falan bakıyormuşş muşş ta.... ne alaka şimdi :27:
sevmemişsiniz, görüşmeyin ozaman

belki eşinizin bir kardeşi varsa kardeş kardeşe benzer hesabı kendi kızı için kendi çapında birşey düşündü... bilinemez. sizi övememiş diye sırf bu yüzden yargılamanızı yanlış buldum

Back
X