komşum ne diyor anlamadım ben ?

belle8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
2.113
3
0
Erzurum
kızlar ben yeni evliyim .eşim dün gece işteydi .burda bir komşu edindim .ailemden uzak bir şehirdeyim çok yalnız kalıyorum .neyse kadın orta yaşı falan bide kızı var gençç bekar .gece ben çağırdım kahva içeriz diye .malum oruç tutuyoruz gündüz .neyse geld kızınıda getirmiş .konuşuyoruz havadan sudan .bana diyor kadın sen çok şanlısın vs .neden dedim ?iyi bir kocan var diyor .ee yani dedim ?şakayla karışık bende iyi bir kızım dedim yani .inşş benim kızımda senin gibi kısmeti çıkar diyor falan iyice bozuldum .hiç sende iyi briisin vs demiyor .güya ben şakayla karışık söylüyorum .yok duymamış gibi devam ediyor .kocamı öve öve bitiremedi .sanki çok tanıyor da adamı .valla çok sinri oldum .büyütüyormuyum acaba ?

eşiniz daha önce ordamı oturuyordu, siz sonradan mı gittiniz?
eğer öyleyse daha önceden tanıdığı için olabilir.

Belki de eşinizi öncesinde tanıyordu yani eskiden de komşularsa? Sizi de yeni yeni tanıyor ve hakkınızda fikir sahibi olmayabilir..

şöyle densiz insanlara sinir oluyorum yine iyi sabretmişsin sanki kocanı tanıyormus gibi konusması ve övmesi cok sacma

kızlar ben yeni evliyim .eşim dün gece işteydi .burda bir komşu edindim .ailemden uzak bir şehirdeyim çok yalnız kalıyorum .neyse kadın orta yaşı falan bide kızı var gençç bekar .gece ben çağırdım kahva içeriz diye .malum oruç tutuyoruz gündüz .neyse geld kızınıda getirmiş .konuşuyoruz havadan sudan .bana diyor kadın sen çok şanlısın vs .neden dedim ?iyi bir kocan var diyor .ee yani dedim ?şakayla karışık bende iyi bir kızım dedim yani .inşş benim kızımda senin gibi kısmeti çıkar diyor falan iyice bozuldum .hiç sende iyi briisin vs demiyor .güya ben şakayla karışık söylüyorum .yok duymamış gibi devam ediyor .kocamı öve öve bitiremedi .sanki çok tanıyor da adamı .valla çok sinri oldum .büyütüyormuyum acaba ?

bi kaç iyi hoş dese neysede, öve öve bitiremedi boyutundaysa bence görüşme o komşuyla, kendi kocasından memnun değil herhalde,:27::27: sanane elalemim iyi kocalığından bu kadar ya

bu devirde babana bile güvenme :19::19::19:

neler neler okuyup duyuyor görüyoruz . cidden insan kimseye güvenemiyor kuşkulanıyor.

ben böyle muhabbetlere gelemem şahsen. laubalice. onlara ne senin eşinden onu mu dikizliyorlarmış.

devir cidden kötü :19:

bu devirde babana bile güvenme :19::19::19:

neler neler okuyup duyuyor görüyoruz . cidden insan kimseye güvenemiyor kuşkulanıyor.

ben böyle muhabbetlere gelemem şahsen. laubalice. onlara ne senin eşinden onu mu dikizliyorlarmış.

devir cidden kötü :19:

aynen öle kimseye güvenmiceksin bu devirde .sinir oldum ya .insan der sende güzel bir kzısın vs yok birşey demiyor beni övücek birşey .ne güzel kafalamışsın demeye getiriyor .

böyle insanlardan uzak duracaksın yeni tasınmıssınız eşinizle ne kadar sohbeti olabilir ki bana hiç samimi gelmediler.

Belki de eşinizi öncesinde tanıyordu yani eskiden de komşularsa? Sizi de yeni yeni tanıyor ve hakkınızda fikir sahibi olmayabilir..

hayır yeni taşındık da şöle o daha önce burd ayaşadığı için evle ilgili herşeyi o yaptı yani tadilattır vs vs o ilgilendi o zaman daha çok görmüşlerdir .

evet sanki kırk yıllık ahbabı .yok çok efendiymiş önüne bakıyormuş çıkarken apartmandan vs .

tövbe estagfurullah. ona kızına baksın mı istiyo anlamadım.!!!!!!!!!! sinir oldummmmmm :20:

kendi kızına nerdeyse neyse...... böyle saçmalık olamaz ya

böyle insanlardan uzak duracaksın yeni tasınmıssınız eşinizle ne kadar sohbeti olabilir ki bana hiç samimi gelmediler.

değil mi?bende sinir oldum ya ne biçim şey bu anlamadım .neyse ben verdim azğının payını ama işte midem bulandı bi kere .

tövbe estagfurullah. ona kızına baksın mı istiyo anlamadım.!!!!!!!!!! sinir oldummmmmm :20:

kendi kızına nerdeyse neyse...... böyle saçmalık olamaz ya

evet yaa şaka gibi .bide kızı burda bir okulda okuyor üniveriste .bende dedim bende bitirdim üniveristeyi istanbulda .aa dedi bizimkide kazandı gndermedik falan .orda bile laf sokuyor .ne fesat insanlar var yaa bu devirde allah kötü niyetlilerden uzak tutsun .

davet etme canım bir daha ne kadını ne kızını. apartmanda yolda görürsen de resmi bir selam ver geç .....

:22:

Back
X