değil mi?bende sinir oldum ya ne biçim şey bu anlamadım .neyse ben verdim azğının payını ama işte midem bulandı bi kere .
hiç miden bulanmasın tatlım çok belli seni aile yasantını mutluluğunu kıskanmıs :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değil mi?bende sinir oldum ya ne biçim şey bu anlamadım .neyse ben verdim azğının payını ama işte midem bulandı bi kere .
bi kaç iyi hoş dese neysede, öve öve bitiremedi boyutundaysa bence görüşme o komşuyla, kendi kocasından memnun değil herhalde,sanane elalemim iyi kocalığından bu kadar ya
önceden tanıyor olsa komşu teyze biliyor eşini ,övüyor deniliebilir.
ama hiç tanımadığı birine bunları söylemesi ilginç sanırım eşinin kimseye bakmadan girip çıkması dikkatini çekti,
hani bazıları vardır gözler fıldır fıldır etrafı inceler , o bunu demek istemiş olabilir hemen kötü düşünmemek de lazım.
bende kocamı çok ksıkandım yaa valla adamın girişi çıkşı artık sorunlu olucak valla ahahaha
ülkemizdeki ahlak değeri ne boyuta geldi Allah'ım ya.
insanlarda iyi niyet kalmamış. bir fitnelik fesatlık diz boyu.
kötü niyetli insanların bakışlarından söylemlerinden uzak tutsun Rabbim herkesi.![]()
bence eşine bahsetme.yok yere adamın dikkatini çektireceksin onlara bakcak
![]()
![]()
Önceden girip çıktığı için görmüşler o yüzden az buçuk bir fikir edinmiş olabilir..
Siz kendine çok güvenen birisiydiniz hatırladığım kadarıyla..Bu kadar takmayın..
kendine güvenle alaksı yok ki bunun kıskanırım eşimi ben yapı olarakda kıskancım ama bu kadının dedikleri normal değilki resmen fesatlık yapmış bizi izlemiş .sinir oldum yinede .
sinir oldum bak şimdi kadına,
kocan kafası önünde girip çıkarken, o kocanı süzüyormuş meğer...
sanane kadın elalemin kocasından, kesin evliliğinde bir doyumsuzlıuk vardır bunların.
Ben ailece görüştüğümüz arkadaşlarımın, yada akrabalarımın kocalarını çok iyi olsalar dahi övmeye utanırım, yanlış anlaşılır diye,
Kadındaki cesarete bak, görüşme cnm, yuva yıkar böyleleri.
Ben bu kadar kötü şeyler düşünmemiştim konuyu okurken
Şaşırdım herkesin kadın hakkında bu kanıya varmasınada
Fesatlık gibi gelmedi bana,sana gelip kocan kötü v.s dese fesatlık olurdu
Kıskansa gelip iyi şeyler söylemez aksine kötüler
Bence biraz büyütmüşsünüz meseleyi kafanızda
Çağırmazsınız,konuşmazsınız olur biter
Bir daha şöyle dersin. "Kocam aynı zamanda çok zevkli biridir, güzeli çirkini iyi seçer. Öyle kolay kolay da bir şeyi beğenmez. Beğendiği zaman da kaçırmaz."![]()