komşum ne diyor anlamadım ben ?

İlk yapılan yorumlar bizlerinki gibi olmadığı için belkide daha çok etkilendin bu konuda :31:

Ne var ki bunda kadını sapık ilan etmediğiniz kalmış yaşça sizden büyükse ki öyle diyorsun çok efendi kocan var vs demesinin nesi yanlış ki bi tek sizi övmedi diye belki eşinize de sizi över. Ayrıca kazandı göndermedik bunda zerre kadar fesatlık göremedim çok safım ben galiba :50:

yok kendi için düşünmez kızı için düşünür eşimi ktü niyeti varsa allah korusun neyse bilmiyorum bana doğal gelmedi var çünkü böle tipler yok değil.

bence art niyetli bana güzel bir laf bile söylemedi .hep kocamdan bahsediyor sanki tanıyor adamı .
Seni çok beğenmemiştir ya da eşini daha da çok beğenmiştir sana sıra gelmiyordur. Beğenmek zorunda mı?
Tavırlarından hoşlanmadıysan görüşmezsin bir daha.
Öyle bir anlatıyorsun ki sanki sana kumpas kuracak, kocanı elinden alıp kızına nikahlayacak. Allahım ya :20:

Seni çok beğenmemiştir ya da eşini daha da çok beğenmiştir sana sıra gelmiyordur. Beğenmek zorunda mı?
Tavırlarından hoşlanmadıysan görüşmezsin bir daha.
Öyle bir anlatıyorsun ki sanki sana kumpas kuracak, kocanı elinden alıp kızına nikahlayacak. Allahım ya :20:

o biraz sıkar zaten de neyse .beni beğenip beğenmemesi inan hiç umrumda değil ama eşimi azğına dolamasına izin vermem .

sürü psikolojisi işte.... burda ben çok gördüm bunu... yorumunu gerçekten sevdigim bayanlar var.. gercekten mantıklı akıllı insanlar var burda .. ama maleseff (sizi kesinlikle kasdetmiyorum ) konu sahibinini açtığı yaşadıgı olumsuz bir duygu durumunu bile fırsata çeviren, insanlara kin kusan, milletin komşusunu sapık, kıskanç gibi göstermeye meraklı çok fazla bayan var...
hiç önemli büyütülecek bir şey değil, kadının saçını başını yolacak birşey yok inan...

herkes yaşaığı deneyimleri paylaşıyor .bayanlar bence içten cevaplıyor soruları .haayat toz pembe değil haklılar her zaman dikaktli olman gerek görüştüğün kişilere.

o biraz sıkar zaten de neyse .beni beğenip beğenmemesi inan hiç umrumda değil ama eşimi azğına dolamasına izin vermem .

Ya gerçekten duyansa eşin hakkında kötü şeyler söyledi sanar
Ağıza dolamak kötü durumlarda kullanılır genelde
Bence çok fazla kurdunuz kafanızda
Siz kararlısınız kadının kötü niyetli olduğuna ne desek boş

Ortada hiçbir sorun yokmuş gibi geldi bana.

Her ortamda övülmeyi bekleyecek kadar özgüvensiz olmayın.

benim komşularımda eşimi çok överler.efendi,başı yerde,sakin diye ama onlar söyledikçe gurur duymuştum.hep benim kocam öyledir derim.:34:

herkes yaşaığı deneyimleri paylaşıyor .bayanlar bence içten cevaplıyor soruları .haayat toz pembe değil haklılar her zaman dikaktli olman gerek görüştüğün kişilere.

Tamam dikkatli ol. Kimin ne yapacağı belli olmaz ama bu kuşkularla kuruntularla, olaylara şizofrence yaklaşıp hayatını zindana çevirme. Kadın sana deseydi ki "kocan çok yakışıklı maşallah, sen de pek güzel değilsin ama işte", "kocan da sana göre pek iyi", "sen de iyi kandırmışsın melek gibi adamı bu halinle" .. İşte o zaman derdim ki bu kadın fesat, görüşme bunla. Ama ortada böyle bir durum yok

belle8 aynı yaşadığın durum gibi bende eşimin samimi arkadaşının annesinden duydum ama eşim arkadaşının annesiyle biz evlendikten çok sonra tanıştı yani.bana diyor eşin çok iyi biride efendide bilmem ne bilmem ne onunda kızı var...hemde evlenecek yaşta inş. kızımada onun gibi damat bulurum falan filan baktım bunlar gelip gitmeyi abarttı yok efendim kızının eşime kırk yıllık dostu gibi davranması tamam abi diye hitap ediyo ama o günden sonra ne gittim ne gelince kabul ettim hastayım dedim işim var dedim hep erteledim onları valla ben güvenmiyorum insanlara biliyorsun babama bile güvenmiyorum...

Son düzenleme:
Ya gerçekten duyansa eşin hakkında kötü şeyler söyledi sanar
Ağıza dolamak kötü durumlarda kullanılır genelde
Bence çok fazla kurdunuz kafanızda
Siz kararlısınız kadının kötü niyetli olduğuna ne desek boş

kadın kıskandı orası belli ama kötü niyetli olup olmadığını bilemem tabi günahına girmeyeyim şimdi oruçlu oruçlu .ben şey dedim zaten iyidir hoştur ama samimiyeti sevmez pek o yüzen sağa sola bakmıyordur .ki doğruda bu .pek samimi değildir kimseye .

belle bi karar ver hem diyorsun beni beğenmesi önemli değil kocamı övmesin

bi diyorsun kocamı övmesi sorun değil fesatlık yapmasın :26:

kadın kıskandı orası belli ama kötü niyetli olup olmadığını bilemem tabi günahına girmeyeyim şimdi oruçlu oruçlu .ben şey dedim zaten iyidir hoştur ama samimiyeti sevmez pek o yüzen sağa sola bakmıyordur .ki doğruda bu .pek samimi değildir kimseye .

mecburmuydu kadın sen iyi kızsın, senin gibi bir gelinim olsun isterdim demeye?

ben mesela demem, sevmediğim birisi sorarsada duymamazlıktan gelirim cevap vermem.

elektrik almamıştır senden kadın, zaten bi dahada gelmez sana kahve içmeye.

Son düzenleme:
belle bi karar ver hem diyorsun beni beğenmesi önemli değil kocamı övmesin

bi diyorsun kocamı övmesi sorun değil fesatlık yapmasın :26:

hayır koccamı beğensin tabi bu hoşuma gider fesatlık yaparak söylemesin yani içten söylese sorun olmaz .

Bence o kadar sinsi düşünen biri olsa eşinizi size övmek gibi amacını belli edecek hareketlerde bulunurmuydu? Bence iyi niyetinden söylemiştir çünkü babamıda anneme överler ben bile duyuyorum düşün yani herkeste olan bişey ki. Bir de bana da derler orayı kazandım yazmadım tercihlerde inan bundan daha çok duyduğum cümle yoktur ama hiç fesatlık olarak algılamadım bence iş düşünce biçiminizde bitiyor.

Back
X