komşum ne diyor anlamadım ben ?

mecburmuydu kadın sen iyi kızsın, senin gibi bir gelinim olsun isterdim demeye?

ben mesela demem, sevmediğim birisi sorarsada duymamazlıktan gelirim cevap vermem.

elektrik almamıştır senden kadın, zaten bi dahada gelmez sana kahve içmeye.

hani gitmiştin sen ?

Tamam dikkatli ol. Kimin ne yapacağı belli olmaz ama bu kuşkularla kuruntularla, olaylara şizofrence yaklaşıp hayatını zindana çevirme. Kadın sana deseydi ki "kocan çok yakışıklı maşallah, sen de pek güzel değilsin ama işte", "kocan da sana göre pek iyi", "sen de iyi kandırmışsın melek gibi adamı bu halinle" .. İşte o zaman derdim ki bu kadın fesat, görüşme bunla. Ama ortada böyle bir durum yok

hayır işte öle demeye getirdi .sen cadısın diyor bana bu adamı nasıl ikna ettin yaa deli oldum .ben birşey yapmamıştım hatta o peşimde koştu evlenmek için ama anlamıyor işte .

kadin esinizi övmüs iste ne güzel sevineceginize beni niye övmedi diye kiskaniyormusun ?

hayır işte öle demeye getirdi .sen cadısın diyor bana bu adamı nasıl ikna ettin yaa deli oldum .ben birşey yapmamıştım hatta o peşimde koştu evlenmek için ama anlamıyor işte .

neyse, cevap yazayım

önce birşey dedin şimdi kıvırmaya başladın, yok cadı demişmiş yok bilmem ne

konu açsaydın : kocam çok yakışıklı, çok efendi, mahallenin bütün kızları peşinde, anaları onun gibi damat istiyorlar, ama o benim peşimden koştu bende çok güzelim, seksiyim, şöyleyim böyleyim deseydin hoş karşılardım demicem, çünkü karşılamazdım :27:
ama hiç bi fark yok gözümde..ha sen ha rainstar.

bu arada o kadının konuşmaları hoşuna gitmemişse
görüşmezsin onunla olur biter
zorla evinize girecek değil ya
akraban değil birşeyin değil
sana ekmekte vermiy

Son düzenleme:
hayır koccamı beğensin tabi bu hoşuma gider fesatlık yaparak söylemesin yani içten söylese sorun olmaz .

tamam işte böyle düşünmene sebep verecek şeyde seni beğendiklerini söylememesi yani sorun bu bence

yoksa kimse kocasını övdü diye(çok aşırıya kaçmadıkları sürece ki komşun çok aşırıya kaçmamış bence) sorun çıkarmaz hoşuna gider yani

bu kadar takılma tamam hayat bu ne getireceği belli olmaz ama en ufak bi şeyde de saçını başını yolarım muhabbeti de başka şeye giriyor

Son düzenleme:
kadının saçlarını yolup eline verecek bişey göremedim ortada...
kadın bencede o niyetle söylememiştir..
benim içinde çok şanslı olduğumu söylerler bana yorum yapmazlarda bazen ..
bak hiç bu yönde düşünmememiştim..kötü niyet aramam :ssz:

sesli güldüm buna taaruz mu başladı hadi alla alla alla ahahhaaha .cevap vermeyeceğim yazmayınız lütfen .

Ne münasebet,ne taarruzu?

Yazdığınız konuyu anlamaya çalışıyorum ve anladıklarımı yorumluyorum.

1-Fesat olduğunu düşündüğünüz komşuyu evinize niye çağırdınız?

2-Evinizde olanlardan sonra fesat olduğuna karar verdiyseniz,anlattığınızda bir fesatlık göremedim ben.

Kadıncağızın eşinize belkide oğlu gibi kanı ısındı ve sizide çok beğenmedi.Beğenmek zorundamı?

Son düzenleme:
hayır koccamı beğensin tabi bu hoşuma gider fesatlık yaparak söylemesin yani içten söylese sorun olmaz .

yahu sen kadının fesatlıkla söyledigini nerden biliyorsun.. içten söylemedigini nasıl anladın.. daha tanımadan etmeden kadın hakkında çok peşin yükümlüsün

valla hayatım o kadının beni övmesi inan bana hiç umrumda değil .kocamı incelemiş olması sorun .onane ki ya .o ne karışıyor .

o zaman kocana siyah çarşaf giydir
pencere, balkon yasağıda koy
kimse incelemesin onu

hep övme hep övme

üff sıkıcı
neyse, cevap yazayım

önce birşey dedin şimdi kıvırmaya başladın, yok cadı demişmiş yok bilmem ne

konu açsaydın : kocam çok yakışıklı, çok efendi, mahallenin bütün kızları peşinde, anaları onun gibi damat istiyorlar, ama o benim peşimden koştu bende çok güzelim, seksiyim, şöyleyim böyleyim deseydin hoş karşılardım demicem, çünkü karşılamazdım :27:
ama hiç bi fark yok gözümde..ha sen ha rainstar.

bu ablayı iri alsın lütfen burdannn rica ediyorum ....kardeşim neden öveyim eşimi yaa sen beni tanımazsın ben seni tanımam .övünce ne olucak sevmişim almışım adamı .övüp dursam ne olucak .aksine övülmesinden rahatsız olduğum için açtım konuyu .

Ben abartılacak bir şey göremedim doğrusu.. Birisi benim yanımda eşimi övse ben " vayy be nasıl bir adamla evlenmişim böyle" diye içten içe sevinirim.. Sorun sizi övmemesi mi? Olabilir belki sizde bir şey görememiştir.. Bence art niyet aramayın sonuçta evli barklı kadınsınız, kadının ne gibi bir niyeti olabilir ki eşinizi övsün?

tamam işte böyle düşünmene sebep verecek şeyde seni beğendiklerini söylememesi yani sorun bu bence

yoksa kimse kocasını övdü diye(çok aşırıya kaçmadıkları sürece ki komşun çok aşırıya kaçmamış bence) sorun çıkarmaz hoşuna gider yani

bu kadar takılma tamam hayat bu ne getireceği belli olmaz ama en ufak bi şeyde de saçını başını yolarım muhabbeti de başka şeye giriyor

bidaha açarsa ağzını görür gününü okadar.

bu ablayı iri alsın lütfen burdannn rica ediyorum ....kardeşim neden öveyim eşimi yaa sen beni tanımazsın ben seni tanımam .övünce ne olucak sevmişim almışım adamı .övüp dursam ne olucak .aksine övülmesinden rahatsız olduğum için açtım konuyu .

bilmiyorum
bende neden bunu yaptığını anlamaya çalışıyorum

bu arada ben çocukmuyum alıp beşiğime götürecekler beni

Son düzenleme:

anlamazsa anlamasın, kendini ispat etmek zorunda mısın komşuna?

kendine güven sorunun mu var canım ya da herkesi kocanın peşinde mi sanıyosun anlamadım :1:

o zaman kocana siyah çarşaf giydir
pencere, balkon yasağıda koy
kimse incelemesin onu

ya ne kadar saçma bir cevap olmuş ne demek bunlar ya...Valla biz kadınlar böyle düşünürsek kocalarımızıda kaparlar herşeyide yaparlar.evet gerekirse evli bir erkeği kimse incelemesin eşinden başka!

valla hayatım o kadının beni övmesi inan bana hiç umrumda değil .kocamı incelemiş olması sorun .onane ki ya .o ne karışıyor .

bana hic kocani inceledi diye sorun cikartmissin gibi gelmedi,
kendinde demissin bende iyiyimm diye,
dusuncen o olsaydi niye kendini araya katmaya calisasinki,
banada diyorlar sanslisin diye,
o zaman seviniyorumm iste esimi ovuyorlar begeniyorlar ne guzel:ssz:

Ben abartılacak bir şey göremedim doğrusu.. Birisi benim yanımda eşimi övse ben " vayy be nasıl bir adamla evlenmişim böyle" diye içten içe sevinirim.. Sorun sizi övmemesi mi? Olabilir belki sizde bir şey görememiştir.. Bence art niyet aramayın sonuçta evli barklı kadınsınız, kadının ne gibi bir niyeti olabilir ki eşinizi övsün?

neden sevineyim onun görüğünü ben görmüyormuyum yani hem o nerden tanıyor ki atıyor tutuyor işte .kıskanç tipler işte salladım zaten .

Eksik mi anlatıyorsun ben mi anlamıyorum? Okuduklarımda sana cadı dediği bir yer yoktu.
Sen cadısın falan demişse patavatsızlık yapmış.
Kimin kimin peşinden koştuğunu onun bunun bilmesine gerek var mı? Neden ispat gereği duyuyorsun?

Back
X