komşum ne diyor anlamadım ben ?

bu ablayı iri alsın lütfen burdannn rica ediyorum ....kardeşim neden öveyim eşimi yaa sen beni tanımazsın ben seni tanımam .övünce ne olucak sevmişim almışım adamı .övüp dursam ne olucak .aksine övülmesinden rahatsız olduğum için açtım konuyu .

Volkan Demirel'e söyleyelim evinden aldırtsın :27:

neyse, cevap yazayım

önce birşey dedin şimdi kıvırmaya başladın, yok cadı demişmiş yok bilmem ne

konu açsaydın : kocam çok yakışıklı, çok efendi, mahallenin bütün kızları peşinde, anaları onun gibi damat istiyorlar, ama o benim peşimden koştu bende çok güzelim, seksiyim, şöyleyim böyleyim deseydin hoş karşılardım demicem, çünkü karşılamazdım :27:
ama hiç bi fark yok gözümde..ha sen ha rainstar.

bu arada o kadının konuşmaları hoşuna gitmemişse
görüşmezsin onunla olur biter
zorla evinize girecek değil ya
akraban değil birşeyin değil
sana ekmekte vermiy

Rainstar ın yaşı 15 daha canım,o bir ergen o yüzden ben onu belki anlayışla karşılarım.

Ama kocaman kadın olup hala daha böyle komik işler peşinde koşan,bunu yaparkende komşusunu suçlamaya kalkan karakterlere ne demeli bilemedim.

ya ne kadar saçma bir cevap olmuş ne demek bunlar ya...Valla biz kadınlar böyle düşünürsek kocalarımızıda kaparlar herşeyide yaparlar.evet gerekirse evli bir erkeği kimse incelemesin eşinden başka!

kaparlarsa kapsınlar
kendini kaptırıyorsa bu onun sorunu
şimdi ben içim içimi yiyemem acaba kocamı birileri kaparsa diye
canı sağolsun

bana hic kocani inceledi diye sorun cikartmissin gibi gelmedi,
kendinde demissin bende iyiyimm diye,
dusuncen o olsaydi niye kendini araya katmaya calisasinki,
banada diyorlar sanslisin diye,
o zaman seviniyorumm iste esimi ovuyorlar begeniyorlar ne guzel:ssz:

ben kötü oldum yani .araya kattım tabi ezmeye çalşıyor beni küçük aklınca .

neden sevineyim onun görüğünü ben görmüyormuyum yani hem o nerden tanıyor ki atıyor tutuyor işte .kıskanç tipler işte salladım zaten .

İnsanlar sevdikleri hakkında başka insanlardan güzel şeyler duyunca sevinirler..

Demek ki atıp tutacak kadar görmüş eşinizi.. Bence bunlarla kafanızı bulandırmayın.. Birde kusura bakmayın ama bence siz daha çok kıskançsınız.. Kadın öyle konuşunca bence acayip derece de kıskandınız ve ondan siniriniz bozuldu.. Bence ufak tefek şeyler için bulandırmayın beyninizi..

kaparlarsa kapsınlar
kendini kaptırıyorsa bu onun sorunu
şimdi ben içim içimi yiyemem acaba kocamı birileri kaparsa diye
canı sağolsun

Kesinlikle öyle. Kendini kaptıracak potansiyel varsa buyursun öyle adamı zaten niye çarşaflara sarıp konudan komşudan saklayayım.

Rainstar ın yaşı 15 daha canım,o bir ergen o yüzden ben onu belki anlayışla karşılarım.

Ama kocaman kadın olup hala daha böyle komik işler peşinde koşan,bunu yaparkende komşusunu suçlamaya kalkan karakterlere ne demeli bilemedim.

saçma buluyorsan yorum yapma olsun bitsin .her konuya yorum yapmak zorunda değilsin ki .böyle bir misyon yüklemene gerek yok kendine .

Bence öyle değil bende olsam hoşuma gitmezdi ama birkaç kez söylemesi lazım.
Ben sana şöyle söyleyiyim bende evlenirken eşimin ailesi akrabaları çok iyi biriyle evleniyorsun şanslısın bizim oğlana iyi davran demişlerdi.
Evlendim sen kandırdın bizim oğlanı derler..
Halbuki eşim koşmuştur peşimden..defalarca ısrar etmiştir...
Bizim oğlanın kıymetini bil dediler en sonunda bende sinir oldum ya, o da benim kıymetimi bilsin dedim. Sanki ben değersizim zorla evlendim gibi hissettim :19:
Hoşuna gitmiyorsa araya mesafe koy komşunla.Eskisi gibi görüşmezsin.

ben kötü oldum yani .araya kattım tabi ezmeye çalşıyor beni küçük aklınca .

ay sekerim seni niye ezmeye calissinlar ne alaka simdi,
kadin demekki esinin efendiligini gormus takdir etmis,
gelip sana soylemis,kadina fesat diyorsun sen fesat dusunceler icindesin,
burda simdi nerde ezmisler seni ovmediler diyemi eziliyorsun nedir yani,
bana cadi deseler guler gecerim yahu,
o kocaya sen sahipsin diye sevinmen lazim sen neler dusunuyon neler:37:

valla yorum yapmaya değmez ...
ayrıca bazı kelimelerinde çok kaba belle hiç yakışmıyor...

Son düzenleme:
neden sevineyim onun görüğünü ben görmüyormuyum yani hem o nerden tanıyor ki atıyor tutuyor işte .kıskanç tipler işte salladım zaten .

hala kıskançlıktan bahsediyorsunda pes doğrusu.. bence sen kıskanılan bir bayan durumuna koymak istiyorsun kendini... egonu tatmin edeceksin ya

Kesinlikle öyle. Kendini kaptıracak potansiyel varsa buyursun öyle adamı zaten niye çarşaflara sarıp konudan komşudan saklayayım.

potansyeli varsa, çelikten bekaret kemeri bile taksan, kilitleyip anahtarını yutsan yine yapar..

ama belki belle kocasında öyle bi potansyen gördü ve o yüzden tedirgin.. :26:

Son düzenleme:
Bence öyle değil bende olsam hoşuma gitmezdi ama birkaç kez söylemesi lazım.
Ben sana şöyle söyleyiyim bende evlenirken eşimin ailesi akrabaları çok iyi biriyle evleniyorsun şanslısın bizim oğlana iyi davran demişlerdi.
Evlendim sen kandırdın bizim oğlanı derler..
Halbuki eşim koşmuştur peşimden..defalarca ısrar etmiştir...
Bizim oğlanın kıymetini bil dediler en sonunda bende sinir oldum ya, o da benim kıymetimi bilsin dedim. Sanki ben değersizim zorla evlendim gibi hissettim :19:
Hoşuna gitmiyorsa araya mesafe koy komşunla.Eskisi gibi görüşmezsin.

aynen yaa sanki kapaklamışsın hissi uyandırmaya çalışıyolar .çok saçma bir durum .sen neyin ne olduğunu biliyor musun sanki konuşuyorsun değil mi?görüşmem zaten bitti gitti istemiyorum .

Kadın seni deli gibi kıs..

Dememi beklemiyorsun heralde.

Ya sen kötü bir şaka mısın kadını evine davet etmişsin havadan sudan konuşmuşsunuz işte sen ne bekliyordun.

Heralde komşunun sana methiyeler düzüp senin güzelliğin hakkında şiirler yazmasını bekliyordun.

Neyse geçme Namık Kemal köprüsünden ürkütürsün vakvakları.

Kadın seni deli gibi kıs..

Dememi beklemiyorsun heralde.

Ya sen kötü bir şaka mısın kadını evine davet etmişsin havadan sudan konuşmuşsunuz işte sen ne bekliyordun.

Heralde komşunun sana methiyeler düzüp senin güzelliğin hakkında şiirler yazmasını bekliyordun.

Neyse geçme Namık Kemal köprüsünden ürkütürsün vakvakları.

şiiler yasın adıma şarkılar söylesinnn ahahhahaa .anlayan anladı zaten .

Back
X