- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
komşu iyi niyetinden sırf kocana efendi, önüne bakan herif demiş diye komşunu fesat, kıskanç, kendini kıskanılan konumuna koydunya e bende seni çoook iyi tanıdım bacımm
acaba kadın kocan çok seksi deseydi napardı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komşu iyi niyetinden sırf kocana efendi, önüne bakan herif demiş diye komşunu fesat, kıskanç, kendini kıskanılan konumuna koydunya e bende seni çoook iyi tanıdım bacımm
sende kendini tay zannediyorsun galiba
kısrak gibi kızım valla ablam
ya tabikide öyle zaten kadından birşey almasam konu bile yapmam ama belli .
Bir laf vardır hani çok severim.
''Kişi kendinden bilirmiş''
Sen artniyetli olmadığın için zaten karşındakindede aramazsın.
Artniyetli olanlar düşünsün.
kadın kaç yaşındaydı eşinin yaşına yakın sanırım o yüzden mi bu kadar sorun yaptın
kadın kaç yaşındaydı eşinin yaşına yakın sanırım o yüzden mi bu kadar sorun yaptın
yok bekar kızı varmış..
sanırım kızına uygun gördü..![]()
Belle8 seninledaha önce başka bir konuda uzun uzun mesajlaşmıştık. Ordan yola çıkarak düşünce yapın konusunda az çok fikir sahibi olduğuma inanıyorum. Bence asıl problem senin söylenenlerin altında mutlaka 2. 3. anlamlar olması gerektiğine inanman,söylenenleri asla olduğu gibi kabul etmemen.
Belli ki kadın sohbet ederken ortaya öylesine söylemiş lafı, altında kötü anlamlar arayarak kendi kendini yormanın, boşuna sinirlenmenin hiçbir manası da yok.
konuşma tarzı hoşuna gitmediyse bir daha görüşmezsin olur biter
benim bir arkadaşta sürekli eşimin benden daha güzel olduğunu ima edip duruyordu arama mesafe koydum kafam rahat şimdi
bazen insanlar çok patavatsız oluyorlar başkasının kocası iyiyse yakışıklıysa size ne yahu![]()
o konu çok farklıydı canım yaa .neyse belkide haklısın boş yere kendimi kasıyorum aslında.kadın kötü niyetli olsa ne olur ki yani.
Belle8 seninledaha önce başka bir konuda bayağı tartışmıştık. Ordan yola çıkarak düşünce yapın konusunda az çok fikir sahibi olduğuma inanıyorum. Bence asıl problem senin söylenenlerin altında mutlaka 2. 3. anlamlar olması gerektiğine inanman,söylenenleri asla olduğu gibi kabul etmemen.
Belli ki kadın sohbet ederken ortaya öylesine söylemiş lafı, altında kötü anlamlar arayarak kendi kendini yormanın, boşuna sinirlenmenin hiçbir manası da yok.