komşum ne diyor anlamadım ben ?

komşu iyi niyetinden sırf kocana efendi, önüne bakan herif demiş diye komşunu fesat, kıskanç, kendini kıskanılan konumuna koydunya e bende seni çoook iyi tanıdım bacımm

acaba kadın kocan çok seksi deseydi napardı :27:

Belle8 seninledaha önce başka bir konuda bayağı tartışmıştık. Ordan yola çıkarak düşünce yapın konusunda az çok fikir sahibi olduğuma inanıyorum. Bence asıl problem senin söylenenlerin altında mutlaka 2. 3. anlamlar olması gerektiğine inanman,söylenenleri asla olduğu gibi kabul etmemen.

Belli ki kadın sohbet ederken ortaya öylesine söylemiş lafı, altında kötü anlamlar arayarak kendi kendini yormanın, boşuna sinirlenmenin hiçbir manası da yok.

Son düzenleme:
konuşma tarzı hoşuna gitmediyse bir daha görüşmezsin olur biter
benim bir arkadaşta sürekli eşimin benden daha güzel olduğunu ima edip duruyordu arama mesafe koydum kafam rahat şimdi:19:
bazen insanlar çok patavatsız oluyorlar başkasının kocası iyiyse yakışıklıysa size ne yahu:19:

Belle8 seninledaha önce başka bir konuda uzun uzun mesajlaşmıştık. Ordan yola çıkarak düşünce yapın konusunda az çok fikir sahibi olduğuma inanıyorum. Bence asıl problem senin söylenenlerin altında mutlaka 2. 3. anlamlar olması gerektiğine inanman,söylenenleri asla olduğu gibi kabul etmemen.

Belli ki kadın sohbet ederken ortaya öylesine söylemiş lafı, altında kötü anlamlar arayarak kendi kendini yormanın, boşuna sinirlenmenin hiçbir manası da yok.

o konu çok farklıydı canım yaa .neyse belkide haklısın boş yere kendimi kasıyorum aslında.kadın kötü niyetli olsa ne olur ki yani.

iki lafından biri "kadın fesattı" .. yahu tek suçu kocan hakkında 2 kelam güzel laf etmek garibimin :ssz: şu önyargıları, şu "herkes kötüüü herkes fesatttt" ları bi atsak yüreğimizden.. bi arındırsak güzel görsek güzel baksak.. :ssz: kocamız tapulu malımız değil, beğenenler olacak, ne yakışıklı ne efendi ne düzgün diyenler olacak, böyle diyen herkesi potansiyel tehlike olarak görmesek de hayatı kendimize zehretmesek ? :ssz: az biraz kendimize güvensek, övülmeye bu denli aç olmasak... kocamızı her an elimizden kapacaklar gibi tuhaf psikolojilere girmesek... hayat çok daha güzel olur yani ..:34:

kadın kaç yaşındaydı eşinin yaşına yakın sanırım o yüzden mi bu kadar sorun yaptın

kadının kızı varmış ya yanında ondan.

kocasını kapmak için plan yapmışlar ama o kadar gerizeklılar ki kocasını kötüleyecekleri yerde övüyolar belle'in suratına :1:

kızlarr 33 yaşında 190 boyunda 100 kilolarında buğday tenli bir yakışıklı isteyen varsa el kaldırsın kargoyla gönderim yapılır.
(ruhsal durumu hakkında bilgi veremiycem düzgün olsa ilan vermezdim zati )

konuşma tarzı hoşuna gitmediyse bir daha görüşmezsin olur biter
benim bir arkadaşta sürekli eşimin benden daha güzel olduğunu ima edip duruyordu arama mesafe koydum kafam rahat şimdi:19:
bazen insanlar çok patavatsız oluyorlar başkasının kocası iyiyse yakışıklıysa size ne yahu:19:

bencede aynen .efendi efendi diyor takmış allahım ya efendiyse sanane .milletin kızına karısına mı sarkıcak yani .bende koydum zaten mesafe .bidaha görüşmem .

ay o daha bışeymı benım lıse arkadaşım benım yanımda ılk defa konuştugu eşime senın gıbısını bulsam hemen evlenırım dedı duşun

Belle8 seninledaha önce başka bir konuda bayağı tartışmıştık. Ordan yola çıkarak düşünce yapın konusunda az çok fikir sahibi olduğuma inanıyorum. Bence asıl problem senin söylenenlerin altında mutlaka 2. 3. anlamlar olması gerektiğine inanman,söylenenleri asla olduğu gibi kabul etmemen.

aynen herkes öyle düşünüyor zaten

bütün tartışmaları güzellik üzerine övgü üzerine benim sevgilim kocam nişanlım şöyle böyle üzerine

o yüzden bu kadar tepki alıyor

Back
X