komşum ne diyor anlamadım ben ?

iki lafından biri "kadın fesattı" .. yahu tek suçu kocan hakkında 2 kelam güzel laf etmek garibimin :ssz: şu önyargıları, şu "herkes kötüüü herkes fesatttt" ları bi atsak yüreğimizden.. bi arındırsak güzel görsek güzel baksak.. :ssz: kocamız tapulu malımız değil, beğenenler olacak, ne yakışıklı ne efendi ne düzgün diyenler olacak, böyle diyen herkesi potansiyel tehlike olarak görmesek de hayatı kendimize zehretmesek ? :ssz: az biraz kendimize güvensek, övülmeye bu denli aç olmasak... kocamızı her an elimizden kapacaklar gibi tuhaf psikolojilere girmesek... hayat çok daha güzel olur yani ..:34:

:46::46::46::46::46::46: çok güzel konuştun ağzına sağlık
senin iş ne oldu finish mi?

kadının kızı varmış ya yanında ondan.

kocasını kapmak için plan yapmışlar ama o kadar gerizeklılar ki kocasını kötüleyecekleri yerde övüyolar belle'in suratına :1:

kur yapmayı bile beceremiyolarki...beceriksizler.. :ssz:

kızlarr 33 yaşında 190 boyunda 100 kilolarında buğday tenli bir yakışıklı isteyen varsa el kaldırsın kargoyla gönderim yapılır.
(ruhsal durumu hakkında bilgi veremiycem düzgün olsa ilan vermezdim zati )

ayy koptum kardeşim reklamları başka yerde yap konu aç alan çıkar belki kurtulursun sende .

kızlar ben yeni evliyim .eşim dün gece işteydi .burda bir komşu edindim .ailemden uzak bir şehirdeyim çok yalnız kalıyorum .neyse kadın orta yaşı falan bide kızı var gençç bekar .gece ben çağırdım kahva içeriz diye .malum oruç tutuyoruz gündüz .neyse geld kızınıda getirmiş .konuşuyoruz havadan sudan .bana diyor kadın sen çok şanlısın vs .neden dedim ?iyi bir kocan var diyor .ee yani dedim ?şakayla karışık bende iyi bir kızım dedim yani .inşş benim kızımda senin gibi kısmeti çıkar diyor falan iyice bozuldum .hiç sende iyi briisin vs demiyor .güya ben şakayla karışık söylüyorum .yok duymamış gibi devam ediyor .kocamı öve öve bitiremedi .sanki çok tanıyor da adamı .valla çok sinri oldum .büyütüyormuyum acaba ?

buyutmussun tabıkı:ssz:

Samimiyete girmemenizi tavsiye ederim , hiç zararı dokunmaz eşime güvenirim deseniz bile bu tür tipler insanın sinirini bozuyor...

onun iyi niyetli olduğunu nerden biliyorsun sen misin yoksa ahahaha

sen kadının kötü niyetli olduğunu nereden bulup çıkardıysan, bende hatta bizde ordan anladık..
oruçluyum dedin.. oruç sadece aç kalmak değil... ruhu kötü düşüncelerdende arındırmaktır.. . ama gördüğüm sen bi tek aç kalmıssın

iki lafından biri "kadın fesattı" .. yahu tek suçu kocan hakkında 2 kelam güzel laf etmek garibimin :ssz: şu önyargıları, şu "herkes kötüüü herkes fesatttt" ları bi atsak yüreğimizden.. bi arındırsak güzel görsek güzel baksak.. :ssz: kocamız tapulu malımız değil, beğenenler olacak, ne yakışıklı ne efendi ne düzgün diyenler olacak, böyle diyen herkesi potansiyel tehlike olarak görmesek de hayatı kendimize zehretmesek ? :ssz: az biraz kendimize güvensek, övülmeye bu denli aç olmasak... kocamızı her an elimizden kapacaklar gibi tuhaf psikolojilere girmesek... hayat çok daha güzel olur yani ..:34:

kocamız tapulu malımız değil oa halde paylaşalım hadi bakalım arkadaşım sen kocana bunu yapıyor musun peki .o kadına garibim mi diyorsun ben öle görmedim hiç.

tatlım benım ben okudu bı dhaa okudum am senı cokta huzursuz edıcek bışey bulamadım hanı benım omsum kızı olan bı omsum dese bana eşimi övse aklıma hıc öle şey gelmez sankı ne yalan söleyım

sen kadının kötü niyetli olduğunu nereden bulup çıkardıysan, bende hatta bizde ordan anladık..
oruçluyum dedin.. oruç sadece aç kalmak değil... ruhu kötü düşüncelerdende arındırmaktır.. . ama gördüğüm sen bi tek aç kalmıssın

yaradanın işinede karıştın ya pess diyorum allah bilir canım orasını .oruç oruç yani neyse .

Konuşmayayım dedim ama. Burada bir çok kişi konu sahibini haksız görüyor fikrini belirtiyor ama bu geyikler falan ne. Cidden rahatsızlık verici.

18 veya 19 yaşındaydım. bi arkadaşımın düğününe gitmiştim. kızın morali bozulmuştu bişeylere ağlıyodu. ben de ona moral vermek için esprisine ''böyle koca buldun hala da ağlıyosun'' demiştim.

Allah'tan kız, 'sen benim kocama mı göz koydun?'' diye saçlarımı yolup elime vermeye kalkmadı..:1:

tam tersine, keyiflendi, yüzü güldü.. hatta damat adayı gelince de pat diye böyle dediğimi söyleyiverdi..:17:

Back
X