komşum ne diyor anlamadım ben ?

ohaaa diycem olmuycek :27::27::27::27:

valla ben dedım eşimde sonradan dedı aa nasıl kız bu göruşme bununla dalan oldu ay bıde bız dugundeydık o akşam demezmı ben de otururken eşime hadı oynayalımmı dıe eşimde dedıkı ben oynucak olsam eşmle kalkarım zaten dedı hahha

Konuşmayayım dedim ama. Burada bir çok kişi konu sahibini haksız görüyor fikrini belirtiyor ama bu geyikler falan ne. Cidden rahatsızlık verici.

dikkat ettiysen cevap yazmıyorum dikkate aldıklarımı yazıyorum .büyütmüşsün bunde ne var diyenlerde var saygı duyuyorum .ama geyik yapanların amacı belli zaten cevap bile yazmıyorum kendi kendilerine konuşuyolar .

18 veya 19 yaşındaydım. bi arkadaşımın düğününe gitmiştim. kızın morali bozulmuştu bişeylere ağlıyodu. ben de ona moral vermek için esprisine ''böyle koca buldun hala da ağlıyosun'' demiştim.

Allah'tan kız, 'sen benim kocama mı göz koydun?'' diye saçlarımı yolup elime vermeye kalkmadı..:1:

tam tersine, keyiflendi, yüzü güldü.. hatta damat adayı gelince de pat diye böyle dediğimi söyleyiverdi..:17:

arkadaşın kötü düşünmemiş...
yoksa yanmıştın :4:

ortada kötü niyetli biri var. o da konu sahibi:ssz: ayy ne var yani övmüşse kafese kapayın şu kocalarınızı toplum olarak rahat bi nefes alalım:ssz:

kocamız tapulu malımız değil oa halde paylaşalım hadi bakalım arkadaşım sen kocana bunu yapıyor musun peki .o kadına garibim mi diyorsun ben öle görmedim hiç.

kocamız zimmetimize ait bi mal değil, evet.. kocamız da bir birey.. kendi hür iradesiyle yanımızda olan biri.. kafese koyamadığımıza göre kendi isteğiyle yanımızda , başka kadınlara dönüp bakmıyorsa bu bizi sevdiğindendir.. isterse dışarda kadınlar ona kul köle olsun, tapulu malın değil ki al da cam bi fanusa koy, yok işte, beğenen de olacak , asılan da olacak.. iş adamda bitiyor.. senin hiçbişey yapmana gerek yok yani :34: paylaşalım mı demişsin , kendi istiyorsa başka kadınları, yol açıktır, herkes dilediğini yapiyor bir şekilde.. biz kendimize güvenelim yeter :34: hayatın kocandan ibaret olmasın, cidden iyiliğin için konuşuyorum, seninle muhalefet olsun diye yazişmiyorum, inan bana bak senin için hayat çekilmez olur.. o zaman bi boşluğa düşersin ne güzelliğinin önemi kalır ne de kısraklığının.. sen yüreğini şahlandır canım, şekline bu kadar takılma :34:

yaradanın işinede karıştın ya pess diyorum allah bilir canım orasını .oruç oruç yani neyse .
yaradanın işine karıştığımı nerden çıkardın.tut orucunu, tut çeneni...o kadın şimdi işinde gücünde, belki yemek yapıyor belki başka birşey ama, sen burda onun hakkında neler söylüyorsun..kul hakkına ne kadar girdin biliyormusun belle

ben eşimin işyerine gidince bekar bayan arkadaşı " .... abi gibi efendi biri çıksa karşıma hemen evlencem ama şimdilik yok öle biri dedi" evet belki art niyetli değil ama eşi olarak kıskandım kocamı ne yalan söyleyeyim :)) eşime güveniyorum ama bu devirde insan karşısındakinin ne kişilikte olduğunu bilemiyor..

Seninkide fesatlıktan ziyade eşini kıskanmışsın.. ki gayet normal. yinede kimsenin kalbini bilemeyiz mesafe koymak en güzeli

18 veya 19 yaşındaydım. bi arkadaşımın düğününe gitmiştim. kızın morali bozulmuştu bişeylere ağlıyodu. ben de ona moral vermek için esprisine ''böyle koca buldun hala da ağlıyosun'' demiştim.

Allah'tan kız, 'sen benim kocama mı göz koydun?'' diye saçlarımı yolup elime vermeye kalkmadı..:1:

tam tersine, keyiflendi, yüzü güldü.. hatta damat adayı gelince de pat diye böyle dediğimi söyleyiverdi..:17:

iyide söyleyiş tarzına göre değişir neyse ya bu kadının davranışları beni rahatsız etti .

Kadın seni deli gibi kıs..

Dememi beklemiyorsun heralde.

Ya sen kötü bir şaka mısın kadını evine davet etmişsin havadan sudan konuşmuşsunuz işte sen ne bekliyordun.

Heralde komşunun sana methiyeler düzüp senin güzelliğin hakkında şiirler yazmasını bekliyordun.

Neyse geçme Namık Kemal köprüsünden ürkütürsün vakvakları.

Biri eşimi övse benim de gururum okşanır. Anladığım kadarıyla konu eşin mükemmel olması değil, bellanın mükemmelliğinin takdir edilmemsi :D

konu sahibi zaten sabit fikirli yani onun dediği her zaman doğrudur...
o yüzden ne desek boş zaten...

en iyisi kaçmak...:10::10:

ben eşimin işyerine gidince bekar bayan arkadaşı " .... abi gibi efendi biri çıksa karşıma hemen evlencem ama şimdilik yok öle biri dedi" evet belki art niyetli değil ama eşi olarak kıskandım kocamı ne yalan söyleyeyim :)) eşime güveniyorum ama bu devirde insan karşısındakinin ne kişilikte olduğunu bilemiyor..

Seninkide fesatlıktan ziyade eşini kıskanmışsın.. ki gayet normal. yinede kimsenin kalbini bilemeyiz mesafe koymak en güzeli

aynen insan sinir oluyor bide kimseye güvenemiyorsun ben çok dikkat ederim yani bu tarz şeylere kendim bir başkasına yapmam kendime yapılmasınıda istemem

kızlar ben yeni evliyim .eşim dün gece işteydi .burda bir komşu edindim .ailemden uzak bir şehirdeyim çok yalnız kalıyorum .neyse kadın orta yaşı falan bide kızı var gençç bekar .gece ben çağırdım kahva içeriz diye .malum oruç tutuyoruz gündüz .neyse geld kızınıda getirmiş .konuşuyoruz havadan sudan .bana diyor kadın sen çok şanlısın vs .neden dedim ?iyi bir kocan var diyor .ee yani dedim ?şakayla karışık bende iyi bir kızım dedim yani .inşş benim kızımda senin gibi kısmeti çıkar diyor falan iyice bozuldum .hiç sende iyi briisin vs demiyor .güya ben şakayla karışık söylüyorum .yok duymamış gibi devam ediyor .kocamı öve öve bitiremedi .sanki çok tanıyor da adamı .valla çok sinri oldum .büyütüyormuyum acaba ?

Bence yanlış anlaşılacak gibi görünsede aslında öyle demek istememiş.

Yani sen iyi birisin ama Allah her zaman iyilerin karşısına iyi insanlar çıkarmıyor.

Sen şanslıymışsınki senin karşına iyi biri çıkmış demek istemiş.

Yani hep deriz ya Allah tüm kızlarımıza helal süt emmiş iyi birileriyle karşılaştırsın onun gibi kendi kızınında bahtı güzel olsun istiyor doğal olarak.

Benimde komşu yaşlı teyzeler eşimi çok över çok şanslısın der.

İnsan ilk duyduğunda ne yani ben şanslıyımda o değilmi?
Diye düşünebiliyor ama öyle demek istemediklerini anlıyorsun.

Hemde ben çocukluğumu geçirdiğim semtte oturuyorum ve tüm komşularımız bebekliğimi biliyor.

Son düzenleme:
komşularla hemen kaynaşmak doğru değil.insanları tanımakta güvenmekte baya zaman alıyor.size karşıda kasılanlar olabilir.Ben 4 yıldır aynı binadayım.bir kaçı ile küstük ama güven oturmuş karşılıklı.çocuklarımız görüşüyor.eşim evdeyken bile gönderirler.Bu güven ortamı işleri kolaylaştırıyor.zaman.

evet esini kiskanmis ama kadin esini övdü kendisini ovmedi diye kiskanmis:40:

kocamız zimmetimize ait bi mal değil, evet.. kocamız da bir birey.. kendi hür iradesiyle yanımızda olan biri.. kafese koyamadığımıza göre kendi isteğiyle yanımızda , başka kadınlara dönüp bakmıyorsa bu bizi sevdiğindendir.. isterse dışarda kadınlar ona kul köle olsun, tapulu malın değil ki al da cam bi fanusa koy, yok işte, beğenen de olacak , asılan da olacak.. iş adamda bitiyor.. senin hiçbişey yapmana gerek yok yani :34: paylaşalım mı demişsin , kendi istiyorsa başka kadınları, yol açıktır, herkes dilediğini yapiyor bir şekilde.. biz kendimize güvenelim yeter :34: hayatın kocandan ibaret olmasın, cidden iyiliğin için konuşuyorum, seninle muhalefet olsun diye yazişmiyorum, inan bana bak senin için hayat çekilmez olur.. o zaman bi boşluğa düşersin ne güzelliğinin önemi kalır ne de kısraklığının.. sen yüreğini şahlandır canım, şekline bu kadar takılma :34:

e hepmimiz kadınız hepimiz seviyoruz birilerini kıskanmıyor muyuz ?evet kıskanıyoruz .tapulu mal tabikide değil başkasına giderse gider kimseyi zorla turmuyoruz tabi .kadının davranışı hoşuma gitmedi okadar .yoksa kimseyi fanusa koymuyorum .aksine benim bu gururlu davranışım etkilemiş onu .onu zırt pırt aramamam bir kavga olunca arayıp ağlamamam falan .gerektiğinde tavır almam .haksıza tabikide .bunlar hoşuna gitmiş flört ederken .öyle der bana hep .o yüzden o dediğin laflar beni kapsamıyor .

komşularla hemen kaynaşmak doğru değil.insanları tanımakta güvenmekte baya zaman alıyor.size karşıda kasılanlar olabilir.Ben 4 yıldır aynı binadayım.bir kaçı ile küstük ama güven oturmuş karşılıklı.çocuklarımız görüşüyor.eşim evdeyken bile gönderirler.Bu güven ortamı işleri kolaylaştırıyor.zaman.

biz yeniyiz ya güvenmiyorum bide bu davranışı soğuttu beni.

aman kıskanmış işte boşver fazla muhatap olma bundan sonra. benimde iş arkadaşlarım söylerdi. işte eşin çok iyi, fedaka, yüzü yerde birisi sakın ihmale etme kaptırırsın felan. sinir olur eşime anlatırdım oda gözü var herhalde manyağın derdi. hemen sohbeti kestim o kişiyle şimdide başkası çok şanlıymışım onun eşi yardımcı olmazmış kıymetini bilmeliymişim. bu kadınlar manyakmıdır nedir diye düşüyorum ben başkasının kocasını ne konuşayım demi ama. kıskanıyorlar bellide ediyorlar işte boşver.

açıkçası bende kötü birşey bulamadım lafların altında...belki kızı için iyi bir eş istiyordur (ki bu senin eşin değil) her anne gibi mutlu olmasını istiyordur direk beynindeki düşüncelerle konuşuyordur yanlış anlayacağını düşünseydi yada kendi farklı düşünseydi eminim öyle konuşmazdı....valla banada çok şanslısın eşin çok iyi bir diyorlar hiç gocunmuyorum çok şükür diyorum geçiyorum

Back
X