komşum ne diyor anlamadım ben ?

üff arkadaşım kadın belli etti kendini yaa .herkese kötü niyetli demem neden diyeyim ki .yanılıyorsun ben çok mutluyum ki helede bu aralar .

anlaşıldı, sen bu mübarek günde 2 çift güzel laf eden bi kadını kötülememiz için açmışsın bu başlığı.. Allah işini gücünü rast getirsin.. kalbine görse versin .... :ssz:

kızlar ben yeni evliyim .eşim dün gece işteydi .burda bir komşu edindim .ailemden uzak bir şehirdeyim çok yalnız kalıyorum .neyse kadın orta yaşı falan bide kızı var gençç bekar .gece ben çağırdım kahva içeriz diye .malum oruç tutuyoruz gündüz .neyse geld kızınıda getirmiş .konuşuyoruz havadan sudan .bana diyor kadın sen çok şanlısın vs .neden dedim ?yi bir kocan var diyor .ee yani dedim ?işakayla karışık bende iyi bir kızım dedimyani .inşş benim kızımda senin gibi kısmeti çıkar diyor falan iyice bozuldum .hiç sende iyi briisin vs demiyor .güya ben şakayla karışık söylüyorum .yok duymamış gibi devam ediyor .kocamı öve öve bitiremedi .sanki çok tanıyor da adamı .valla çok sinri oldum .büyütüyormuyum acaba ?

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Eşinizi övdüğü için sevinmeniz lazım aslında, tabi ki belli sınırlarda.
Ama siz fazla anlam yüklemişsiniz bence.
Bu hayatta olmaz diye birşey yok ama siz öyle görmek istemişsiniz gibi geldi bana.
Yani sizi de övmemiş olmaması, kızını kocanızla düşünüyor anlamına gelmiyor değil mi?
Mevzu olurken söyleyiş tarzının, mimiklerin, ses tonunun da çok önemi vardır.
Ben yanlış algıladığınızı düşünüyorum.

bende benzer şeyleri yaşadım ama hiç böle düşünmemiştimm benimde eşim daha önceden tutup evlenesiye kadar o evde yaşamıştı hatta yemek felan getirmişler bana da eşin çok iyi çok saygılı gibilerinden söylemişlerdi ama ben hiç öle düşünmedim eşine güveniyosan çok takmamalısın bence ama tabi söyleyiş tarzları farklıdır ben böyle bir şey hissetmedim ama sen hissetmiş olabilirsin öyle bir durum hissetseydim gözlerine sokarcasına daha çok mutlu olurdum eşim sadece benim yanımda mutlu huzurlu başkasına bakmaz imajını vermeye çalışırdım :16::16::16:

iyi mi olurdu ?tapulu malımız olmuyor hadi herkesle paylaşalım .neyse sana laf anlatamam iyi olurdu diyor kıza bak .yuva yıkanın yuvası olmaz bacım annen sana öğretmedi galiba .evli birine falan ilgi duruyorsan dön o yollardan

benim ailem bana saygıyı öğretti. diline sahip çıkmayı da tabi. büyük ihtimalle her aile bunu öğretir çocuğuna ama sen almamışsın. algında sorun var belli... insanlarn namusuna dil uzatma, terbiyeni takın kendine ve eski konularına bak öyle konuş...

bende benzer şeyleri yaşadım ama hiç böle düşünmemiştimm benimde eşim daha önceden tutup evlenesiye kadar o evde yaşamıştı hatta yemek felan getirmişler bana da eşin çok iyi çok saygılı gibilerinden söylemişlerdi ama ben hiç öle düşünmedim eşine güveniyosan çok takmamalısın bence ama tabi söyleyiş tarzları farklıdır ben böyle bir şey hissetmedim ama sen hissetmiş olabilirsin öyle bir durum hissetseydim gözlerine sokarcasına daha çok mutlu olurdum eşim sadece benim yanımda mutlu huzurlu başkasına bakmaz imajını vermeye çalışırdım :16::16::16:

ya kadın fitne fesat belli öle iyi niyetle söyleyen biri olsa neyse söyler geçer yani bende sevinirim rahatsız oldum bilmiyorum .görüşmem bidaha .

benim ailem bana saygıyı öğretti. diline sahip çıkmayı da tabi. büyük ihtimalle her aile bunu öğretir çocuğuna ama sen almamışsın. algında sorun var belli... insanlarn namusuna dil uzatma, terbiyeni takın kendine ve eski konularına bak öyle konuş...

valla ben burdayım eski konularıma burda .bendebirşey yok .sen demedin mi dedim keşke alsa kocanı gibilerinden sana ayıp yani banane .ben yuva yıkılsın diye dua etmiyorum snein gibi se yapıyorsun canım .

Eşinizi övdüğü için sevinmeniz lazım aslında, tabi ki belli sınırlarda.
Ama siz fazla anlam yüklemişsiniz bence.
Bu hayatta olmaz diye birşey yok ama siz öyle görmek istemişsiniz gibi geldi bana.
Yani sizi de övmemiş olmaması, kızını kocanızla düşünüyor anlamına gelmiyor değil mi?
Mevzu olurken söyleyiş tarzının, mimiklerin, ses tonunun da çok önemi vardır.
Ben yanlış algıladığınızı düşünüyorum.

bana kıskandı gibi geldi kızına koca arayan bi tip zaten büyütmeye gerek yok .

Benim eşim için de çevremizde böyle derler ama inan hiç senin gibi düşünmedim...

İlla altında birşey var diye düşünüyorsan, evet çok şükür böyle bir eşe sahibim,demek Allah bana böyle bir eşi layık gördü,Allah herkese iyi bir eş nasib etsin bu devirde de geç...

Üzerine de gözü olanın gözü çıksın,elemtere fiş kem gözlere şiş diye ekleyebilirsin tabi...:27:

valla ben burdayım eski konularıma burda .bendebirşey yok .sen demedin mi dedim keşke alsa kocanı gibilerinden sana ayıp yani banane .ben yuva yıkılsın diye dua etmiyorum snein gibi se yapıyorsun canım .

Allah aklındakini yoluna çıkarsın. sana başka bir şey demiyorum ben

bu cümlelerden ben hiç rahatsızlık duymadım. kocamı öven beni över, beni öven kocamı över ne farkeder diye düşünürüm sanki evlenince. tabi daha evli değilim; ama bana nişanlımdan dolayı şanslısın diyenler oldu rahatsız olmamıştım :44:

Benim eşim için de çevremizde böyle derler ama inan hiç senin gibi düşünmedim...

İlla altında birşey var diye düşünüyorsan, evet çok şükür böyle bir eşe sahibim,demek Allah bana böyle bir eşi layık gördü,Allah herkese iyi bir eş nasib etsin bu devirde de geç...

Üzerine de gözü olanın gözü çıksın,elemtere fiş kem gözlere şiş diye ekleyebilirsin tabi...:27:

ya bende düşünmem msesela bri akraba teyze var bide arkadaşım var oda der .ama bu kadın rahatsız etti yani ne biliyim .böle tavrı falan yani sinirime dokundu .bidaha görüşmem zaten asla .çok şükür dedim canım zaten ikimizde çok şanlıyız dedim .

beuuaya başladı canım senin demenle olmuyor o işler tövbe yarabbim ya bekarsın sanırım neyse hayırlı kısmetler .birşey demiyorum .

bu beddua değil. herkes kalbinin ekmeğini yer... evet bekarım klasik kk yorumu: ee ama sen bekarsın anlamazsın v.s..

Back
X