Kadının bunları hangi niyetle söylediğini,kalbini,içini kimse bilemez tabiki
şimdi okuduğum kadarıyla bana kötü bi niyet gibi gelmedi,benim sevgilimi biri övse(abartmadan) ama yaşça büyük biri sorun etmezdim hatta hoşuma giderdi ki bende çok kıskanç bi insanım şanslı olduğumu düşünürdüm benim hakkımda iyi bir şey söylenmediği için de bozulabilirdim ama kimsenin böyle bir zorunluluğu yok sonuçta takılmazdım.
tabi nasıl övdüğü neler söylediği üslubu çok önemli..
Sen zaten komşunun seni övmemesini kıskanmamışsın,eşini övmesini kıskanmanda normal bence.
Bu kadar kafana takıldıysa belkide hissettin o insanların iyi niyetli olmadığını sonuçta senin komşun onu en iyi şekilde gözlemleyen sensin..
ben bunun örneklerini yaşadım komşu değilde arkadaşlarla yaşadım,bi arkadaşım vardı yeni tanıştığım biriydi sevgilimi överdi hep,bizde iyi anlaşıyoduk ama asla ısınamamıştım ona hep içimde huzursuzluk vardı.sonunda öyle şeyler oldu ki öyle şeyler yaşadık ki.sevgilim nasıl anladın dedi.ben sadece hissettim dedim sevemedim..
şimdi komşunda öyledir demiyorum,kocaman kadın yani etrafımızda çoğu kişiden duymuştum teyzeler otururlar yeni evli çift vardır.sonra erkek hakkında yorum yaparlar ne kadar efendi ne kadar yakışıklı derler,normaldir olabilir.
konuyu okuyunca da normal geliyo yani abartılcak sorun edilcek birşey yok gibi.
ama sen kötü şeyler hissettiysen gerçekten kalpten hissedip rahatsız olduysan vardır birşeyler diye düşünüyorum.