komşum yüzünden:( acıl bakarmısınız

sevdacicegi2243

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
52
5
30
Mrb bayanlar bugün komşum yüzünden çok kotu bisey yaptım. Birlikte markete gıttık ben cantamı aldım ama cuzdanımı evde unutmuşum kendisi çok ıhtıyaclı ben eve gıdıp cüzdanımı alacagımı soyledım dur bır dk dedi. Elindeki peynırle cıkolatalı bana aniden uzattı al at dedı nereye dedım cantama uzattı bende panıkle attım:KK43: çok utanıyorum cantam doldu taştı tam çıkarken kasıyer çocuk anlamış gıbı baktı ben çok korktum anıden çıktık ve çocuk pesımızden çıktı bızde farkedince hemen koştuk:KK43: nolcak şımdı polısler bızı gelır bulur mu ne dıycem ben aıleme napıcam kı off of yardımmm:KK43:

Mrb bayanlar bugün komşum yüzünden çok kotu bisey yaptım. Birlikte markete gıttık ben cantamı aldım ama cuzdanımı evde unutmuşum kendisi çok ıhtıyaclı ben eve gıdıp cüzdanımı alacagımı soyledım dur bır dk dedi. Elindeki peynırle cıkolatalı bana aniden uzattı al at dedı nereye dedım cantama uzattı bende panıkle attım:KK43: çok utanıyorum cantam doldu taştı tam çıkarken kasıyer çocuk anlamış gıbı baktı ben çok korktum anıden çıktık ve çocuk pesımızden çıktı bızde farkedince hemen koştuk:KK43: nolcak şımdı polısler bızı gelır bulur mu ne dıycem ben aıleme napıcam kı off of yardımmm:KK43:
Ben 10yıldır market sektöründe calisiyorum böyle sorunlar çok oldu
1.Eve polis gelmez
2.Yapman gereken yarın gidip ilk isiniz aldığınız ürünlerin parasını ödeyin
Bu sekilde yaparsan sorun olmaz anlayamadigim neden kaçma gereği duydun ya yakalansaydin ben sana söyleyim daha kötü olacaktı

Evet, alinanlarin para sini geri odeyin. Ve o komsuyla mesafeli olun. Evinize giren cikan biriyse eger herşey beklenir.. Ayy bizimde bir sultan bakkalimiz vardi küçüktüm ve cips calmistiiiimmm.. Anam.ne utanmistim. Annem ertesi gün parasini ödemeye gitmişti. Bana da kizmisti tabii

Bencede hemen gidin parasini ödeyin yoksa vicdan azabi cekersiniz 3 kurusluk bisey icin komsunuz niye boyle bisey yapmis markete gidince izah edin rahatlayin.anlayisla karsilayacaklarina eminim.

Bencede hemen gidin parasini ödeyin yoksa vicdan azabi cekersiniz 3 kurusluk bisey icin komsunuz niye boyle bisey yapmis markete gidince izah edin rahatlayin.anlayisla karsilayacaklarina eminim.
Yani bidemarkete gidiyorsunuz her ihtimale karşı cuzdaninizin bulunmasi gerekezmiydio_Oo_O

Hayır anlamadığım başından bu yana yanlış olduğunu bildiğiniz halde niye çantada kaldı ve o attıysa çantaya siz heri çıkartsaydınız taa kasadan geçip edinceye kadr niye bırakmadınız.bence bir karışıklık olmuş amaaa siz yarın geri verin artık bence yanlışlık ile attı filan diye.

X