komsumun derdi...

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
37
Merhabalar

Sevdigim oturup dertlestigimiz bir komsum var. 29 yasinda 2yillik evli cocuklari henuz yok..

Zaman zaman siddetli tartismalari kavgalarini uzulerek duyarim. Kavga sebepleri esinin aksamlari evinde esinin yaninda degil kahvede arkadaslariyla geciriyor olmasi..

Kizcagiz haliyle uzuluyor kendini yipratiyor. Konussam da kavga da etsem ayni diyor..

Benim gozlemledigim kadariyla komsum sonsuz sevgiyle esine yaklasirken esi kaybetme korkusunun olmadigi rahatlikla bu huyundan vazgecmiyor..

Ben teselli etmeye calistim ama akil akildan ustundur ne yapsa esi duzelir yardimci olmak istiyorum.

Simdiden tesekkurlerHoppa

İki yillik evli adam kahvelere mi atiyor kendini, hey Allahim:KK53:
İnsan karisini alir, yemege gider, sinemaya gider.
Her aksam mi gidiyormus kahveye?
Eger arada sirada gidiyorsa abartmasin arkadasin. Her aksamsa eger sorun var demektir.
Hic mi ortak konuscak biseyleri yok? Adam evden sıkılıyor mu acaba? Herkes sevmez sessizligi.

bazı erkeklerde kahve kültürü vardır
evlenmeden önce de giidiyorlarsa çok zor bu alıskanlıgından vazgecmesı.

İki yillik evli adam kahvelere mi atiyor kendini, hey Allahim:KK53:
İnsan karisini alir, yemege gider, sinemaya gider.
Her aksam mi gidiyormus kahveye?
Eger arada sirada gidiyorsa abartmasin arkadasin. Her aksamsa eger sorun var demektir.
Hic mi ortak konuscak biseyleri yok? Adam evden sıkılıyor mu acaba? Herkes sevmez sessizligi.

Haftada 1 e 2ye indirdi diye seviniyor kizcagiz ama firsatini bulsa tlfn gelse durmaz diyor:KK51:

Haftada 1 e 2ye indirdi diye seviniyor kizcagiz ama firsatini bulsa tlfn gelse durmaz diyor:KK51:
Haftada bir benim esim de gider, gorusemedigi arkadaslariyla oturuyor, muhabbet sohbet kafa dagitiyor. Bisey demiyorum ben. O yokken yemek, temizlik vakit geciyor. İki saat icinde gelir zaten.
Erkekler ve vazgecilmez arkadaslari diyorum ve susuyorum:KK51:

bazı erkekler böyledır
eşi hep kahveye gıdecek. çünkü onun yapısı o
hayatında hep o arkadasları ve kahvesı olacak

Yazik..

ceneyle dirdirla adami kaciran kadinlari anlarim da boyle hanim hanimcik akli basindabiri olunca soz konusu madure insan uzuluyor:KK51:

Yazik..

ceneyle dirdirla adami kaciran kadinlari anlarim da boyle hanim hanimcik akli basindabiri olunca soz konusu madure insan uzuluyor:KK51:
ama işte adam ona alısmıs. her aksam oradaysa nasıl bır erkek oldugunu tahmın edebılıyorum
arkadassız bır hayata hayır dıyenlerden
eşi yerıne arkadaslarıyla gezenlerden..

ama işte adam ona alısmıs. her aksam oradaysa nasıl bır erkek oldugunu tahmın edebılıyorum
arkadassız bır hayata hayır dıyenlerden
eşi yerıne arkadaslarıyla gezenlerden..[/

QUOTE]

Askin gozu kor iste insan gormek istemiypr bazi seyleri.. Nisanliyken bariz belli olur halbuki..

Buarada bebeginz hayirli olsun saglikla kucaginiza alin ins.

Haftada bir benim esim de gider, gorusemedigi arkadaslariyla oturuyor, muhabbet sohbet kafa dagitiyor. Bisey demiyorum ben. O yokken yemek, temizlik vakit geciyor. İki saat icinde gelir zaten.

2 saatcikten bisey olmaz canim op de basini ustune koy sen:KK53:

ne biyelim ayda bir belki gidilir. o da arkadaşlarını görmek için. hafta da 2 3 gün bile cok ben olsam bende kıyameti koparırımo_O

X