- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
- Konu Sahibi Free Women
-
Çöp konusunda çok haklısınız.
Sadece görevli alacaksa konulabilir çöp kapiya oda geleceği saatte ama onun dışında orası ortak kullanım alanı ve oraya ayakkabı dahil olmak üzere birşey bırakılmamalı.
Ses konusunda hak veremiyorum sabahın körü dediğiniz saat çok erken bir saat değil bence. Çocuk varsa ses olur,kimse evinde parmak ucunda yürüyüp sessiz sessiz konuşmak zorunda değil. 5de gürültü yapsa tamam ama 8 bence uyanmak icin ideal bir saat.
Bak ama sizde şartlar eşit ilerliyorbiz de durum öyle değil. Ben onlara rahatsızlık vermiyorum mesela veremiyorum. Yüksek sesle müzik açarsam o da öğleden sonra filan, o saatler de de rahatsızlık söz konusu olmaz yani.
ne munasebet? size mi soracakti oda yerini degistirirken cocugunu severken. bi cocuk severken insan ne kdr ciglik atabilir? o sesi bile geciren bi duvar varsa komsunuza degil binayi yapana hayirdir diyeceksiniz.Yatak odamızın bitişiğinde ki odayı tv odası yapmış. Şimdiye kadar yoktu böyle bişey. Allah günah yazmasın kadının sesi bi de kapı gıcırsı gibi, tizz bi sesi var. Sabah 8'de çığlık çığlığa çocuğunu sevme seslerine uyandım bi hışımla kalkıp tık tık duvara vurdum
Cık cık cıkAy biri üzerime ses yalıtımlı ev atabilir mi lütfeen? ( şuan yukarıdaki kadın bağırarak AAAAİİİİ AAAAİİİ AAAAİİİ diyor da)
Toplu yaşam kurallarına uymakta zorlanan ülkem ah ah..
Cık cık cık
Bırak bağırsın ayol kendi evi sınırsızca koşturabilir.
Aiiiileyede bilir.
Geniş olmalıyız biliyorsun.
Aiiii aiiii aiiiiii diyerek cevap vermelisin ki kendini kötü hissetmesin.
Kendi evi kendi odası.
Onlar haklı.
Tutan mı var?
Beğenmiyorsan müstakil ev bul çık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?