komşunun aralıksız sifon sesi

lou92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
122
33
Kızlar valla kafayı yicem günlerdir bu ses öldürdü beni hani sifon çekilirdi su dolarken en son bi ses bi birakır veya bilmiyorum bitek bizim apartmanda mi var(borazan gibi) günlerdir 15saniye de bir aralıksız gece gündüz ama ev sesten inliyo resmen o derece delircez apartmanda her katta 4hane var yani muhtemelen benim üst katım veya alttım veya üstümün üstü ama bu sıradan bi hane sifon ya takılı kalmış ya yada su kaçırıyor desem bu sesi bırakmaz ne yapcaz bilmiyoruz neresi olduğunuda bilmiyoruz ki kapısına gidip dayanalım lütfen bi akıl verin yoksa delircem napim nasıl çözim zaten hamileliğin verdiği sıkıntı stres bide bu.

Apartman toplantısı yapın herkes varken sorun.
Bizim site canım 6tane blok var yani apartnan yöneticisi yok site yöneticisi var sadece siteyle ilgili herhangi bişey olduğunda komple site toplanıyor en fanasıda bu zaten

Bizim site canım 6tane blok var yani apartnan yöneticisi yok site yöneticisi var sadece siteyle ilgili herhangi bişey olduğunda komple site toplanıyor en fanasıda bu zaten
Ozaman site yöneticisi ile görüşün. Bize Yazdığınız gibi anlatın. Illa çözüm bulunur. Tüm sitenin toplanmasına gerek yok. Sadece size yakın daireler yada blok toplansa yeter. Neticede rahatsız oluyorsunuz!

X