• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşusunun gürültüsünden şikayetçi olan var mı?

inanın bizde 4 yıldır aynı durumdayız ..canları ister sabah 7 de temizlik yaparlar ,gece yarısı 1 de gelip gümbür gümbür merdivenlerde gürültü yaparlar, kapıları çarparlar,birbirlerini sabahları küfürlerle! uyandırırlar, gece yarısı süpürge açarlae nasıl bir aile anlamadım...ama biz akşam 9 da kalabalık olarak merdivenden çıktık diye gürültü yapıyorsunuz derler...bir kaç kere birinci kat komşumuz rica etti kadını dövmediği kaldıı..resmen terbiyesizler :(( yapacak pek birşey yok ..ben dualarımda bol bol alalhım onları da bizelrni durumuna düşürün diye... v.s dualar etmiyor değilim.. polisler falan hiç bir şey yapmıyor bu arada belirteyim...

bizim komşu tam bir felaket kötükedihüso
en üst katta oturmamıza rağmen yan komşumuz yetiyor beni çıldırtmaya
yatak odamızın yanı onların oturma odası senağlama
her sabah aynı şeyler
6:30 da kalkarlar bağrış, çağrış, gürültü...
2 çocukları var erkek olan ilkokula gidiyor , bağırmadan konuşmaz nasıl tiz bir sesle bağırıyor anlatamam
2 saat boyunca sürekli ya anne ya da baba diye bağırır ama karşılığında cevap hiç olmaz
sabahın 7 sinde kadın ev süpürür duvarın diplerine tak tak vura vura
çocukların koşması , bağırması ve televizyonun sesini sonuna kadar açmaları yetmiyormuş gibi karı koca kavgalarınıda dinleriz
hasta mı, uykusuz mu, yorgun mu kimseyi takmazlar
insaf ya :oklava:
9 da anca kesilir sesleri
ve gece saat 1-2 uyumak isteriz yine aynı sesler
karı koca kavgası kadının konuşmasını duymanızı isterdim taramalı tüfek gibi soluk almadan bağıra bağıra kocasıyla kavga eder
ne yapayım ben bu insanları (insan demeye bin şahit ) ya
eşim durdurmasa çok şey yapacağımda eşime dua etsinler :oklava::oklava:

biz küçükken saat 10 dan önce tv.nin sesini fazla açmazdık, konuşurken bile fısıltıyla konuşurduk
hafta içi bile olsa süpürge 10 dan önce açılmazdı
ama nerdeeee şimdiki insanlarda bu terbiye !!!!:delphin:

çok çok iyi anlıyorum sizi aynı şeyleri yazşıyoruz...biz ilk taşındığımzda ay sandalyey i çekme ,gece gürültü olmasoın terlikler gezmeyelim gibi aptal aptal hassasiyetler gösteriyorduk .ben ozaman öğrenciydim sabah okula igderken bile kapıyı çekip kapatmazdım anahtarla çevirir öyel kaaptırdım..ama sonra anladım kii herkes özgür takılıyorrmuşş ...

offffffffff!!!!! tam damarıma basıldı :) biz giriş katta oturuyoruz ve komşularımız sağolsunlar hipopotam gibiler. giren, çıkan, apartmanın içinde bağıra çağıra konuşan, otomatiğe 50 defa üstüste basan ne ararsan var. çocukları apartmanın içinde oynayan bile var. üst komşum iki kişi. çocuk yok ama bir yürüyorlar ki evin içinde nereye gittiklerini ne yaptıklarını aynen duyuyoruz. saat 23.00 den sonra o gardrop 500 defa açılıp kapanıyor pat diye. koltuklar çekiliyor. blender çalıştırılıyor. alt katta aprtman görevlisi var onun da 3 yaşında çocuğu var gece 3-4 ayakta çığlılar kapı vurmalar yere pat küt birşeyler atmalar. hangi biriyle başedeceksin. sinirden kafayı yiyiyorum. benim kızım 16 aylık. öyle gürültücü bir çocuk değil ama sese çok duyarlı gece bu seslere sürekli uyanıyor. yukarı çıksan konuşsan bir dert kadıncağız çalışıyor işi gücü oluyordur diyorum. aşağı insen çocuk 3 yaşında laftan sözden anlamaz. ne yapacağımı şaşırdım. kapıya çıkıp avazım çıkana kadar bağırmak istiyorum bazen. ondan sonra çirkef derler hem suçlu hem güçlü. çok saygısız bu insanlar çoookkk.

offffffffff!!!!! tam damarıma basıldı :) biz giriş katta oturuyoruz ve komşularımız sağolsunlar hipopotam gibiler. giren, çıkan, apartmanın içinde bağıra çağıra konuşan, otomatiğe 50 defa üstüste basan ne ararsan var. çocukları apartmanın içinde oynayan bile var. üst komşum iki kişi. çocuk yok ama bir yürüyorlar ki evin içinde nereye gittiklerini ne yaptıklarını aynen duyuyoruz. saat 23.00 den sonra o gardrop 500 defa açılıp kapanıyor pat diye. koltuklar çekiliyor. blender çalıştırılıyor. alt katta aprtman görevlisi var onun da 3 yaşında çocuğu var gece 3-4 ayakta çığlılar kapı vurmalar yere pat küt birşeyler atmalar. hangi biriyle başedeceksin. sinirden kafayı yiyiyorum. benim kızım 16 aylık. öyle gürültücü bir çocuk değil ama sese çok duyarlı gece bu seslere sürekli uyanıyor. yukarı çıksan konuşsan bir dert kadıncağız çalışıyor işi gücü oluyordur diyorum. aşağı insen çocuk 3 yaşında laftan sözden anlamaz. ne yapacağımı şaşırdım. kapıya çıkıp avazım çıkana kadar bağırmak istiyorum bazen. ondan sonra çirkef derler hem suçlu hem güçlü. çok saygısız bu insanlar çoookkk.

Arkadasım böyle insanlara biraz kendini göstereceksin . Bende ilk başlarda iyilikle nezaketle söyledim,uyardım ama değişen bir şey olmadı sonradan farketttim ki bu tür insanlar biraz sert çıkmaktan sesini yükseltmenden hoşlanıyor.Diyeceksin tamamen geçtimi malesef hayır ama en azından birazcık düzeldi. Sonuçta bende böyle bir insan değilim ama insanı çıldırtıyorlar ve bazı şeyleri yapmaya mecbur bırakıyorlar.

Arkadasım böyle insanlara biraz kendini göstereceksin . Bende ilk başlarda iyilikle nezaketle söyledim,uyardım ama değişen bir şey olmadı sonradan farketttim ki bu tür insanlar biraz sert çıkmaktan sesini yükseltmenden hoşlanıyor.Diyeceksin tamamen geçtimi malesef hayır ama en azından birazcık düzeldi. Sonuçta bende böyle bir insan değilim ama insanı çıldırtıyorlar ve bazı şeyleri yapmaya mecbur bırakıyorlar.

haklısın. ben de çok zor sabrediyorum ama patlamam yakındır canım. bazen hanımefendiliği bırakıp onların diliyle konuşmak lazım. belki bitmez ama azalır.

maalesef apartmanda oturmaya alışık olmayan bünyelerin yapması bu.böyleleri niye toplu yerlerde oturur anlamam..benim de eski evde oyleydi.üst katım yeni evli çiftti ama geleni gideni çoktu kaç kişi yaşıyorlar belli değildi bir sürü de çocuk vardı apartmanda günün her saatinde bir hareket vardı gürültü yapmayından da anlamıyorlardı..böylelere bişi derdim ama neyse...1+1 de 100 kişi yaşamayı nasıl beceriyorlar ayrıca tebrik etmek lazım..

benimde alt komşum..bi çocuğu var gerçi çocukmu bağrıyor yoksa borozan mı ötüyor belli deil..gecenin bi yarısı sabahın bi körü hiç farketmiyor..defalarca söyledim ama kadın ne yapsın acaip huysuz çocuk..

bundan ocekı oturedugum evde vardı böyle bi sorun gece 2 3 4
hic farketmez evde topuklu ayakkabı ıle gezerlerdi o saatte topuklu terkik yada ayakkabı ne iş hiç anlamadımya-tatlicadiarzu-
korkar uyanırdım
sonra gecenin bi yarısı kavga gürültü hiç bitmezdi 60 yaslarda bi ciftti ama neden o kadar kavga ederlerdi onuda anlamzdım
balkona masa ortusu cırpmalar
yukardan cicek suladıkları zaman
butun camasırlarım camurumsu bi leke olurdu mirmirmirmir

kac defa uyradım teyzecım yapmayın ne olur dıye ama ınsan anlamıynca anlamıyor ıste
cıktım en sonunda cok şükür
sengözlerimebaksanab
allah sabır versin sana canım cok zor durumun inan cok iyi anlıyorum Şeniz

bizimkiler üst kattan gelir kapmıza dayanır
Kadın da zaten saygı yok kocasına bela okumaktan başka
kızları ikisnin de çocukları var ama çocuk değil canavar ama onlara suç bulmuyorum inanın büyük büyük olmadıktan sonra çocuk ne yapsın
Hele kadının bir sesi var borazan gibi mübarek
bu akşam gene bir yerden gümmm diye bi ses geldi ama şimdilik durum sakinleşti
artık kanıksadık bunları
Allah iyi komşularla karşılaştırsın....AMİN

biz komsularimizdan sikayetci degiliz onlar bizden sikayetci :jeyyar: :roflol:

saka maka cok sükür öyle bi sorunumuz yok zaten üc katli bi apartmanda oturuyorum

bizimle beraber toplam 4 aile yasiyor onlarda alt katlarda kaydirigubbakcemile2

ayyyyy tam benım damarıma bastınızkötükedihüso ayyyy ömrümü yedi bu komşularkötükedihüso inip çıkarlerken merdıvenden sankı deprem oluo sesler gürültüler aman allahım 15 tane cocuk war apartmanda aksama kadar bagırılar hep bırlıkta oynarla amaaan ayyy hıc sormayınkötükedihüso

allah yardım etsin vala cok zor şimdi bahceli kendime ait bi yere cıktım cok rahatım
hala arada merkette teyzeyle karsılanca soyluyorum teyze cok cektım sızın yuzunuzden
kactım ordan dıye guluyo kadın
yaslı ınsanlar ıste bıseyde denmıyo :utangac:
allah sana yardım etsın fisfisfis

oturdugum apartmanda en üst kattayım.yan daırem bos 2 yıldır.alt daıre de alamancı hıc geldıgı yok eve.dolayısı ıle bende sessızlıkten sıkayetcıyım.apartmanda bazen ürküyorum.ya dıyorum bı tıkırtı olsun.hihoyyyt

Arkadaşım büyük konuşma evet komşu olmalı çocuk olmalı ama onları yetiştirenin akıll olması gerek çocuğu saldım çayıra şeklinde büyütüyorlar bizde ki sessizlik gene bozuldu borazan sesli büyüklerinden bağırmayı öğrendi çocuklar bağırarak konuşuyolar hele ağladılar mı avazı çıktığı kadar inanın bazen kadını dövesim geliyo

offff bizimde üstteki komşular olayı aşmışlar artık evin içinde odun kırmalar gecenin bi yarısı kanepe çekmeler çocuğun çığlıkları ( ağlamıyo çığlık atıyo) valla nöbet çıkısı eve gelip uyumak istiyorum sesler başlıyo gidip söylüyorum oralı bile olmuyo ertesi gün yine aynı bide sofra bezi çırpması yokmu bi gün mutfağın camını silerken tepemden ekmek kırıntıları dökülmeye başladı sinrilendim kavga etmeye gidecektim :mymeka: babam dedi boşver uğraşma dedi yahu günah bi kere o ekmek kırıntılarına yerlere döküyo :( valla önceki evimizde 10. kattaydık bi kere bile insanlar bizden şikayetçi olmadı o evi sattık 2. kata taşındık şimdide gürültü çekiyoruz evlenince en üst kattan ev alacam sırnaşık şey

ALLAH benim üst kat komsularimi islah etsin..diyecek bisey bulamiyorum baska..merdivenlerden iner cikarken sanki filler yürüyo gibi hissediyorum.
evde 10 kisi falan yasiyolar..gürültüleri hic bitmiyo...gelen gidenleri hic bitmiyo..gece yarisi evi süpüroy kadin yaa sinir oluyoruz tam biz yatiyoruz baslio elektirk süpürgesi calismaya..
bide bi kiz var her sabah merdivenden hopluya zipliya iniyo bigün carpicam agzina tokadi bu gidisle
arabesk müzik dinlemeleri cabasi..son ses sanki apartman onlarin
bide kapilari gicirdiyo hayatta en sinir oldugum sey kapi gicirdamasidir.bazen merak ediyorum bunlar bu kapi gicirdisindan hcimi rahatsiz olmuo diye..cikip kapilarini yagliyasin gelio...
daha 9 aydir bu evdeyiz ama fazla kalamicamiz coktan belli oldu..kac kez söyledik azicik sesiz olun diye ama nerde o anda sesiz oluolar sonra yine basliolar..
bosuna dememisler ev alma komsu al diye..

üst komşumun 2 tane çocugu var biri daha yeni emekliyor ve ne bulursa araba yapıp evin içinde deli gibi fayanslara sürtüyor..bide eline ne geçerse bizim balkona atıyor kaydirigubbakcemile3 kadın güzelce özür diledi bende rahatsız olmadığımızı söledim..oluyoruz aslında.üste çıkıp küstahlık etseydi belki tartışırdık ama tatlı dille söleyince hoş görüyorum sonuçta 2 tane küçük çocuk durdan yapmadan anlamaz :1closedeyes:

üst komşumun 2 tane çocugu var biri daha yeni emekliyor ve ne bulursa araba yapıp evin içinde deli gibi fayanslara sürtüyor..bide eline ne geçerse bizim balkona atıyor kaydirigubbakcemile3 kadın güzelce özür diledi bende rahatsız olmadığımızı söledim..oluyoruz aslında.üste çıkıp küstahlık etseydi belki tartışırdık ama tatlı dille söleyince hoş görüyorum sonuçta 2 tane küçük çocuk durdan yapmadan anlamaz :1closedeyes:

Sorun orda işte sizinki özür dilemiş ama bizde o da yok kaç kez söylememize rağmen dadece çocuk sesi olsa gene iyi sürekli bir şey yere düşüyor mobilya çekiyorlar çocuklar koşuyo 3-5 yaşında ama koşmayın diyen yok herşeye kızıyolar ama aşşağıdaki insanlar rahatsız olur diyen yok dün saat sabah dokuzda elektrik süpürgesini açtı öğlen 3 kaar zor dayandık

bekarken ust katımızda resmen bir ayı ailesi yaşardı.oyle ki kelimeler kifayetsiiiz kalırr..kadıının 3tane oglu var.heeerr geceee onların odasına dalar boğuşurlardıı. koridorlarda kovalamaca oynarlardı.bunu yapanların en buyugu 32,ortancası 30 en kucugu 27 yasındaa buarada.son derecede iri yapılılar üstelikk.alltan tavanı vururduk anlamazlardı.cıkar kapılarına uyarırdık ne karısıyorsunuz derlerdi.
haftasonu geleceeek diye ödüm kopardııı.karı oglanlarının tepesinden inmezdi.enn piisiiii hepsinii her pazaar yıkardııı.sırtlarını sürtüp kaynar suyu döktügünde ki sesleri duysanız gercekten o evde bir insanın yasadıgına asla inanmazsınızz.oturma odasından duyuyorduk ustelik bu sesleri.oyle banyoya gidince falan degil.bögürürcesinee anlasıyorlardı resmen. evlendim kurtuldum dedim.simdide yan komsum her sabaaah 7dee halı çırpar.temizlik yapar.kar buz yagmur camur onu asla engellemiyor.etini koparıyorlar gibi azarlar durur butun gun cocuklarını.resmeen anırır evdee.ama ben biraz muzik acayım hemeeen duvarları yumruklaarr kapaat sunu diye bagırır.böylelerini ne yapacaksın bilmiyorum ama sabrımın ne zaman tasacagınıda acıkcası merak ediyorum?

Back
X