Konserve kavanozlarim :((

NevaNida

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
2
0
44
Arkadaşlar fasulye konservesi yapip tatile gittim geldiğimde bir tanesi bozulmuştu açtım kokuyu size anlatamam ...önceden yikadim bulaşık makinesine attım ama koku bu defada makineye sindi :KK43:(((( bugünde domates konservesi yaptım makineye birkaç kavanozda koydum onlarada koku sanmıştı geçer diye düşündüm ağzı açık bekletti.m .ama iclerini doldurdugum halde hala koku geliyor kavanozlarimdan.koku sabaha gidermi sizce yoksa tekrardan mi kaynatıp yapmalıyım :KK42:

bence kullanmayın o kavanozları yenılerını alın yada ıllakı kullanmanız gereklıyse çamasır suyuyla yıkayıp bıraz oylece bekletıp ıyıce kaynar suyla durulayın

Arkadaşlar fasulye konservesi yapip tatile gittim geldiğimde bir tanesi bozulmuştu açtım kokuyu size anlatamam ...önceden yikadim bulaşık makinesine attım ama koku bu defada makineye sindi :KK43:(((( bugünde domates konservesi yaptım makineye birkaç kavanozda koydum onlarada koku sanmıştı geçer diye düşündüm ağzı açık bekletti.m .ama iclerini doldurdugum halde hala koku geliyor kavanozlarimdan.koku sabaha gidermi sizce yoksa tekrardan mi kaynatıp yapmalıyım :KK42:
Aynı kapağımi kullandınız. Normalde koku olmaması gerek.annemle bizde yaparız konserve tek tük bozulan olur ama koku olmaz. Kapağını her yıl değiştirilmesi gerek.

Bu yüzden fasulyeyi buzluğa atıyorum. Domatesi ve meyve sularını da soda şişelerine yapacağım.