kontrolden geldim cok uzgunum :(( yardim edin lutfen

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba kizlar 28 haftalik hamileyim az once doktordan geldim bebegim iyiydi fakat doktor durusunda sıkıntı var donmemis yan duruyo dedi miyom olup olmadigini sordu bende var dedim miyom da donusunu engelliyo olabilir ama bebekten dolayi miyomu goremiyorum dedi bi kac gune ozelde ki doktoruma gidicem ama uzgunum donmesi lazimmis coktan bu haftalarda :KK43:( benim gibi olup sonradan donen var mi ya da ne zaman dogum pozisyonu aldi bebekleriniz yardim edin lutfen

Merhaba kizlar 28 haftalik hamileyim az once doktordan geldim bebegim iyiydi fakat doktor durusunda sıkıntı var donmemis yan duruyo dedi miyom olup olmadigini sordu bende var dedim miyom da donusunu engelliyo olabilir ama bebekten dolayi miyomu goremiyorum dedi bi kac gune ozelde ki doktoruma gidicem ama uzgunum donmesi lazimmis coktan bu haftalarda :KK43:( benim gibi olup sonradan donen var mi ya da ne zaman dogum pozisyonu aldi bebekleriniz yardim edin lutfen
28 haftalıkken dönmemesi cok normal... ben 31. haftamdayım, bugün doktora gittim , benimki dönmüş ama 28de kontrole gittiğimde benimde henüz dönmemişti. doktorun niye öyle demiş anlamadım... zaten normalde 31 ya da 32de dönüyorlar.. hatta son haftalarda bile dönen var... bence canını sıkma, 2-3 hafta içinde dönmüş olur.

Canim benim esimin dayisinin kizindada miyom vardi hamile kaldi ve onunda doktoru cok olumsuz konusmustu, kesinlikle bu bebek duser saglikli dogum olmaz vs demisti ama simdi masallah aslan gibi oğlu var. Ayrica zaten su an bebegin donmemesi bildigim kadariyla cok normal neden doktor oyle soylemuski anlamadm.

Bende bilmiyorum :KK43: ama yuzu dustu birden durusu normal degil sorun var yan duruyo belki doner bu haftalardan sonra dedi icime kurt dusurdu kilosuna iyi olmasina bile sevinemedim nerdeyse aklim kaldi yani, ya ben gun icinde cok hareket etmiyorum isten yeni izin aldim evde hep dinleniyorum acaba az hareket ettigim icinde mi donmedi ? Ne zaman donuyolar bilmiyorum ki ozeldeki doktorum miyomu bu kadar sorun etmezken bu doktor yerle bir etti beni :KK43:(

Canım herkesin gebeliğinde farklı zaman dilimlerinde olur, kimisi çok erken döner ve erken doğum riski taşır , kimisi 32-33 haftalarda döner normaldir, kimisi doğuma çok çok az süre kala döner bu nedenle sakın kafana takma, zamanı geldiğinde bebeğin doğum pozisyonunu alacaktır, doktorlarında sıkıntı var demesini anlayamıyorum. Bir arkadaşımın doğum anına kadar doktoru bebeğinin dönmesini bekledi düşün doğum anına kadar ancak dönmediği için sezeryan ile doğumunu gerçekleştirdi. Rabbim çözümü olmayan dertler vermesin. Zamanını bekle onlar işini bilir :)))

Arkadaşlar ben 26.haftamdayım nasıl bir dönme olması gerekiyor?Hani son ayda doğum kanalına girmesş için baş aşağı pozisyon alması gerektiğini biliyorum ama bunun dışında olan nedir?

Eminim ki kendi doktoruma gittigimde o da sakinles bisey yok bunda diyecek cunku kendisi cok rahatlatici bi doktor ve her zamam normal sartlardan yana bi doktor bu hafta seker yuklemesi yaptiracagimiz icin o hastaneye gitmek durumda kaldik bilseydim hic.muayene olmazdim hem bi kac hafta once kizim makat pozisyonundaydi simdi yan pozisyonunda bu bile aslinda donuyo anlamina gelmez mi ? Bunu soyledigimde bile belli olmaz suan boyle duruyo ama normalde basi asagida olmasi gerekirdi o nedenle durusunda sikinti var dedim dedi yani kadinin iyi ihtimali hic yoktu :KK43:

Sen bize kulak ver,hiç sıkma canını, ne yani dönmese ne olacakmış?En fazla sezeryan olrusun,kalbi atıyor mu organları yerinde ve hareketli mi, gerisi hikaye hiççç korkma Allah.ın izniyle.

Sagol canim aynen dedigin gibi cok sukur herseyi yerinde iyi ama ben de iste hic akillanmiyorum ne zaman biseyin ustune cok dussem kafaya taksam olmuyo basindan beri normal.dogum istiyodum sezeryana karsiyim ama bu gidisle sezeryan yolu da gorundu hayirlisi diyip.dua edicem artik ama elimde degil eve geldigimden beri o kadar dusunuyorum ki agrim basladi simdi de
Sen bize kulak ver,hiç sıkma canını, ne yani dönmese ne olacakmış?En fazla sezeryan olrusun,kalbi atıyor mu organları yerinde ve hareketli mi, gerisi hikaye hiççç korkma Allah.ın izniyle.

Sagol canim aynen dedigin gibi cok sukur herseyi yerinde iyi ama ben de iste hic akillanmiyorum ne zaman biseyin ustune cok dussem kafaya taksam olmuyo basindan beri normal.dogum istiyodum sezeryana karsiyim ama bu gidisle sezeryan yolu da gorundu hayirlisi diyip.dua edicem artik ama elimde degil eve geldigimden beri o kadar dusunuyorum ki agrim basladi simdi de
Şu an bunu söylemen düşünmen için çok çok erken 6-7 hafta sonra tekrar haber verirsin kızlar bebeğim dönmüş diye, üzüntülerin de bebeğini etkiler onunla kalırsın kafana takma benimde hala dönmedi doktorum hiiiçç dikkate bile almadı herşeyin zamanı varr.

Şu an bunu söylemen düşünmen için çok çok erken 6-7 hafta sonra tekrar haber verirsin kızlar bebeğim dönmüş diye, üzüntülerin de bebeğini etkiler onunla kalırsın kafana takma benimde hala dönmedi doktorum hiiiçç dikkate bile almadı herşeyin zamanı varr.

Sagol canim umarim dedigin gibi olur hersey Alah hepimize kolay ve saglikli dogumlar versin

Gecmis olsun canim ins onemli bisey yoktur cok sikma canini belki ilerleyen zamanlarda doner. Bnde dun doktordaydim dogjm pozisyonunu alms ama korktm acikcasi etken gelcek die :KK17:

Gecmis olsun canim ins onemli bisey yoktur cok sikma canini belki ilerleyen zamanlarda doner. Bnde dun doktordaydim dogjm pozisyonunu alms ama korktm acikcasi etken gelcek die :KK17:

Sagol canim umarim doner bu kadar hareketli bi bebekken, senin durumunda bugun ogrendigim kadariyla normal olmasi gerekenmis bu haftalarda doner dogum pozisyonu alirmis Allah hepimize hayirlisini versin dua edin nolur

Şu gereksiz yere moral bozan Dr lerede sinir oluyorum benim ıkı gebeligimdede edindiğim tecrübeye göre 35.haftaya kadar zamanı var kı sen daha 28.haftadaymışsın çok erken daha hiiiiç moralini bozma lütfen benim ikinci gebeliğimde basıma gelmeyen kalmadı yok döndü dönmedi ,gelişti gelişmedi derken 6 aylık Dünyalar Tatlısı tosun gibi sağlıklı bir oğlum var:emir_bebek:hamilelikte döktüğüm Gözyaşı streste Yanıma kar kaldı :63:Allah Sağlıcakla kucağına almayı nasib etsın inşallah :nazar:

Sagol canim umarim doner bu kadar hareketli bi bebekken, senin durumunda bugun ogrendigim kadariyla normal olmasi gerekenmis bu haftalarda doner dogum pozisyonu alirmis Allah hepimize hayirlisini versin dua edin nolur
Bnim doktormun soyledgne gore surekli hareket ettkleri icin donerlerms ama dogana kadar bas asagi durcaginin garantisi yok daha cok doncek dedi Dogum pozisyonu net olarsk 38. Haftada belli olcak dedi .

benimki 7.5 aylikdi donmesi lazimdi donmemisti.15 gun sonra tekrar baktilar ozaman donmustu.her hamilelikte her kiside bu degisebiliyor daha cok zamanin var doner merak etme bu kafaya takilacak birsey deyil.sikma canini bende corkmustum sezeryan olmak istemiyordum sonuc guzeldi.rahat ol

Beb3kler en erken 28 den sonra doner diye biliyorum ben. Ki daha var 32 34 lerde donenler de var. Bu birincisi
ikincisi velevki donmedi sezeryan olursunuz donmemesi cok buyuk sorun degil ki niye uzuyorsunuz kendinizi
uzulmeyin bebeginizi de uzmeyin. Hayirli kolay dogumlariniz olsun insaAllah

Tek tek herkese cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz benim bi kac hafta oncesine kadar erken dogum riskim vardi hastaneye yattim serumdu ilacti derken erken gelmesini onlediler korkum biraz da ondan kizim hem hareketli hem aceleci bi bebek bakalim dua ediyorum artik Allah hepimize hayirlisini versin

Doğum sancısında bile donermiş annelerimiz oyle der hep üzülmeyin sıkıntı yoktur

X