Konulara Yapılan Kırıcı Yorumlar Hakkında

angryangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
1.316
10
106
39
İstanbul
Sevgili arkadaşlar

Bazı konulara üyelerimiz tarafından yapılan kırıcı yorumları görüyorum ve çok üzülüyorum.

Çünkü bilmek gerekir ki buraya konu açan arkadaşımız artık son raddeye geldiği için ya bir çözüm aramak ya da sadece içini döküp rahatlamak için bir şeyler yazmaktadır. Ancak bizlerin çoğunlukla yaptığı konu sahibinin muzdarip olduğu şeyi iyice anlamadan acımasızca eleştiri yoluna gitmektir.

Hatta bu kırıcı yorumlar bazen atışmalara, çirkin ithamlara ve çocukça alaylara kadar gitmektedir. Hatta arkadaşlarımız bunları banlanacaklarını bile bile yapıyorlar. Bu tür davranışların biz kadınlara yakışmadığını düşünüyorum.

Konu sahibi savında %100 haksız ya da kötü düşünceli biri de olabilir. Ama bence bizim yapmamız gereken kötü düşünceli biri olsa dahi onu kötülükten uzaklaştırmak, iyiliğe sevketmektir. Ama biz kırıcı konuşmalarımız ve suçlamalarımızla insanları daha çok kötülüğe davet ediyoruz.

Bir de gerçekten bir dertten muzdarip olan ve gerçekten gönlü kırılan insanlar var ki onları da yine bazı kırıcı konuşmalarımızla hem konuyu açtıklarına pişman ediyoruz, hem de üzüntülerine üzüntü katıyoruz. Halbuki biz yapıcı konuşmalar ve önerilerle bayan arkadaşımıza destek olmalıyız diye düşünüyorum.

BAKIN KESİNLİKLE KONU SAHİBİNİ ONAYLAMALISINIZ DEMİYORUM

Ama biraz olsun yapıcı olalım lütfen.

ELLERİMİZİ VİCDANIMIZA KOYUP BUNDAN SONRA KONULARA ÖYLE YORUM YAPALIM.

LÜTFEN...

Herkesin üslubu farklı,
kimse kimseye müdahale edip,
ne yazacagını söyleyemez.

Söylesen de degişen bir şey olmuyor...

konu sahibi inandırıcı bulunmuyor veya kendiyle çelişkili yorum yapıyorsa genelde alay konusu oluyor
herkes istediği gibi yorum yapmakta özgür
kknın koymadığı kuralı siz mi koymak istiyorsunuz

konu sahibi inandırıcı bulunmuyor veya kendiyle çelişkili yorum yapıyorsa genelde alay konusu oluyor
herkes istediği gibi yorum yapmakta özgür
kknın koymadığı kuralı siz mi koymak istiyorsunuz

bir insanın özgürlüğünün başladığı yerde bir diğerininki biter

öyle sanıyorum ki kimsenin kimseye hakaret etme özgürlüğü yok ama kimi üyelerimiz bunu kendinde bir hak olarak görüyor.

Ayrıca bu türlü nahoş durumlardan kk yönetiminin de memnun olmadığını sanıyorum

öyle sanıyorum ki kimsenin kimseye hakaret etme özgürlüğü yok ama kimi üyelerimiz bunu kendinde bir hak olarak görüyor.

hakarete bende karşıyım haklısınız
bazende konu sahibi bu noktaya getirmiyor mu işi sizce? yani alaya alınma durumuna
mesela az önce belki görmüşsünüzdür biri konu açtı evli adamla aşk yaşadım boşanacaktı falan kız hatalı bulununca yok ben sizi denedm dedi..şimdi bu bayanı ciddiye almak mümkün mü

Memnun olmadıkları zaman gerekli müdahale çogu zaman yapılıyor...

Konu sahipleri de bazen çok aşırıya kaçabiliyor farkındaysanız...

şikayetiniz varsa kk yönetimine açarsınız. Eşi e ailesi ile ilgili sorunlara konu açmakla elinize geçecek. Yada çok rahatsız olursanız yorumlardan, yorum yapan kişiye cevap vermezsiniz.

Halk kahramanı olmaya mı soyundunuz?

Bu yaşa gelmiş insanlara üslubu ,tavrı siz mi öğreteceksiniz.

Sizin üslubunu beğenmediğiniz insanlar da belki sizin yorumlardaki tavrınızı beğenmiyor.

hakarete bende karşıyım haklısınız
bazende konu sahibi bu noktaya getirmiyor mu işi sizce? yani alaya alınma durumuna
mesela az önce belki görmüşsünüzdür biri konu açtı evli adamla aşk yaşadım boşanacaktı falan kız hatalı bulununca yok ben sizi denedm dedi..şimdi bu bayanı ciddiye almak mümkün mü

Doğrudur tuhaf konular olabilir ama bizim de alay vs ile seviyemizi düşürmemiz gerekir mi? O zaman yalancı konu sahibinden ne farkımız kalır?

Halk kahramanı olmaya mı soyundunuz?

Bu yaşa gelmiş insanlara üslubu ,tavrı siz mi öğreteceksiniz.

Sizin üslubunu beğenmediğiniz insanlar da belki sizin yorumlardaki tavrınızı beğenmiyor.

Ben sadece site içindeki rahatsız olduğum bir durumu paylaşmak istedim. Estağfurullah benim kimseye bir şey öğretmek haddim değil. Ben ki himmete muhtaç bir dede, nerde kaldı gayrıya himmet ede. Ama belki bir ayna olabilirim diye düşündüm arkadaşlara. Eğer benim yorumlarım ve tavırlarımda da nahoş bir durum varsa ben de her türlü eleştiriye açığım.

şikayetiniz varsa kk yönetimine açarsınız. Eşi e ailesi ile ilgili sorunlara konu açmakla elinize geçecek. Yada çok rahatsız olursanız yorumlardan, yorum yapan kişiye cevap vermezsiniz.

bazen kk yönetimine yazdığım oluyor ki sağolsun kendileri beni dikkate alıyorlar. Yorum yapan kişiye cevap vermemek de bir çözüm değil. Çünkü çoğunlukla konu açan kişinin acınası bir duruma getirildiğini görüyorum ve üzülüyorum doğrusu.

Ben sadece site içindeki rahatsız olduğum bir durumu paylaşmak istedim. Estağfurullah benim kimseye bir şey öğretmek haddim değil. Ben ki himmete muhtaç bir dede, nerde kaldı gayrıya himmet ede. Ama belki bir ayna olabilirim diye düşündüm arkadaşlara. Eğer benim yorumlarım ve tavırlarımda da nahoş bir durum varsa ben de her türlü eleştiriye açığım.

Benim sizi normalde eleştirmem söz konusu olamaz.Sizin olaylara tavrınız,yaklaşımınız başkadır,benimki başka.

Siz konu sahibine sürekli destek vererek yardım ettiğinizi zannedersiniz,ben doğruyu yüzüne direk söyleyerek.

Herkes aynı şekilde düşünebilseydi zaten kimsenin buraya açacak bir derdi olmazdı.

bazen kk yönetimine yazdığım oluyor ki sağolsun kendileri beni dikkate alıyorlar. Yorum yapan kişiye cevap vermemek de bir çözüm değil. Çünkü çoğunlukla konu açan kişinin acınası bir duruma getirildiğini görüyorum ve üzülüyorum doğrusu.

ben bu hassasiyetini hormonlarının verdiği etkiye yorumluyorum...

allah analı babalı büyütsün bebişini.

Benim sizi normalde eleştirmem söz konusu olamaz.Sizin olaylara tavrınız,yaklaşımınız başkadır,benimki başka.

Siz konu sahibine sürekli destek vererek yardım ettiğinizi zannedersiniz,ben doğruyu yüzüne direk söyleyerek.

Herkes aynı şekilde düşünebilseydi zaten kimsenin buraya açacak bir derdi olmazdı.

Doğruyu söylemek elbette önemli ben her durumda (hatalı dahi olsa) konu sahibini desteklememiz gerektiğini söylemiyorum. Eğer ortada düzeltilmesi gereken bir yanlış varsa bile bu yapıcı bir şekilde düzeltilmelidir. Doğrular yapıcı bir yolla söylenmelidir. Kırarak dökerek değil.

bu konu defalarca açıldı defalarca konuşuldu..kimse kimseye ayna olamadı,yorumlarda da değişen birşey olmadı..bir sürü farklı çevreden ve kültürden gelen kadının oluşturduğu bir forumda böyle sorunların olması da çok normal ayrıca.kiminin üslubu serttir kimi
kiminin yumuşak...herkes kendi yaptığı yorumdan sorumludur,başkasına karışamaz..

Back
X