- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi angryangel
vallahi benimde aklımdan geçiyordu![]()
![]()
sağlıklı bebiş olsun![]()
amin canım...............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Sevgili arkadaşlar
Bazı konulara üyelerimiz tarafından yapılan kırıcı yorumları görüyorum ve çok üzülüyorum.
Çünkü bilmek gerekir ki buraya konu açan arkadaşımız artık son raddeye geldiği için ya bir çözüm aramak ya da sadece içini döküp rahatlamak için bir şeyler yazmaktadır. Ancak bizlerin çoğunlukla yaptığı konu sahibinin muzdarip olduğu şeyi iyice anlamadan acımasızca eleştiri yoluna gitmektir.
Hatta bu kırıcı yorumlar bazen atışmalara, çirkin ithamlara ve çocukça alaylara kadar gitmektedir. Hatta arkadaşlarımız bunları banlanacaklarını bile bile yapıyorlar. Bu tür davranışların biz kadınlara yakışmadığını düşünüyorum.
Konu sahibi savında %100 haksız ya da kötü düşünceli biri de olabilir. Ama bence bizim yapmamız gereken kötü düşünceli biri olsa dahi onu kötülükten uzaklaştırmak, iyiliğe sevketmektir. Ama biz kırıcı konuşmalarımız ve suçlamalarımızla insanları daha çok kötülüğe davet ediyoruz.
Bir de gerçekten bir dertten muzdarip olan ve gerçekten gönlü kırılan insanlar var ki onları da yine bazı kırıcı konuşmalarımızla hem konuyu açtıklarına pişman ediyoruz, hem de üzüntülerine üzüntü katıyoruz. Halbuki biz yapıcı konuşmalar ve önerilerle bayan arkadaşımıza destek olmalıyız diye düşünüyorum.
BAKIN KESİNLİKLE KONU SAHİBİNİ ONAYLAMALISINIZ DEMİYORUM
Ama biraz olsun yapıcı olalım lütfen.
ELLERİMİZİ VİCDANIMIZA KOYUP BUNDAN SONRA KONULARA ÖYLE YORUM YAPALIM.
LÜTFEN...
ben bu hassasiyetini hormonlarının verdiği etkiye yorumluyorum...
allah analı babalı büyütsün bebişini.
bu konu defalarca açıldı defalarca konuşuldu..kimse kimseye ayna olamadı,yorumlarda da değişen birşey olmadı..bir sürü farklı çevreden ve kültürden gelen kadının oluşturduğu bir forumda böyle sorunların olması da çok normal ayrıca.kiminin üslubu serttir kimi
kiminin yumuşak...herkes kendi yaptığı yorumdan sorumludur,başkasına karışamaz..
![]()
Hamilelikten önce de vardı bu düşüncelerim ama doğru hamilelikle birlikte tavan yaptı ki konuyu açma ihtiyacı hissettim.
iyi dileklerin için teşekkürler.![]()
Konu sahibi fikir almak için yazıyor zaten herkesin fikri de farklı haliyle.. Tamam bazıları çok abartıp konuyu iyice sulandırıyor ama dikkat edin bu hep sahte konularda yada sahibinin cevap vermediği konularda oluyor.. Sizin buraya konu açmanız kusura bakmayında baya bir abes olmuş, sizin ya da benim ya da bir başkasının hayır onu deme- şunu de vs gibi söylemleriyle kimsenin hayatına, fikirlerine müdahale etme hakkı yok..
Bakın burda ben de konu açtım ve hiç de acınılacak bir duruma düşmedim. Sitedeki kızlar her zaman destek oldu, üzmemeye, kırmamaya çalıştı. Ama genel olarak kabul gören ve görmeyen durumlar vardır. Demin bir arkadaşımızın da bahsettiği gibi, evli ve çocuğu olan bir adamla bilerek beraber olup, adamla herşeyi yaşayan, ama seviyorum, ama aşığım deyip de üstüne bir de adamın karısını arayıp hakaret eden biri genel olarak kabul görmez. Konuyu bulursanız görürsünüz ki önce güzel ki uyarıldı konu sahibi ama sizin de çocuklarınızın da yakınlarınızın da başına gelirse anlarsınız tarzında üstü kapalı ah eden birine de kimse hoş görü ile bakmaz. Kimse kimseyi autmka, pışpışlamak zorunda değildir. Herkes saygı sınırları içinde fikrini söyleyip yardımcı olmaya çalışırken konu sahipleri haddini bilmeden saygı sınırlarını aşarsa hoooopppp derler. Bu konu sahiplerinin avukatlığını yapmak bana düşmez. Ve bu insanlar kırılmasın zaten kötü durumda diye eğriye doğru demem. Rahatsız olduğunuz kişileri engellersiniz, ne siz onları ne de onlar sizi görmez. Üzüleceğiniz bir konu da kalmaz.
Daha önce de söylediğim gibi bu yüzden herkes kendi vicdanının polisi olmalı
Benimki müdahale değil bir öneri sadece. Hani sadece kocasından kayınvalidesinden vs bunalıp da içini dökmeye gelmiş biri gibi düşünün bu yazımı.
sizi anlıyorum ama bakın şu anda sizde benzer bişey yapıyorsunuz..burada açılan konulara yapılan sert yorumlarla insanların vicdan muhasebesi yapmasının ne ilgisi var? vicdanı araya sokarak yaptığınız şeyde diğer üyelere psikolojik bir müdehale yöntemi bence :)
ve benim için o ağır yorumladan bir farkı yok bu cümlenin..
esen hanım gelmiş nedense bu konuda paylaşmak istedim
Bahsettiğiniz konuyu görmedim ama benim açımdan bu konuyu açmama sebep olan son damla görümcesinin iş yapmaması ve kendisine hakaret etmesinden yakınan bir arkadaşımızın konusu oldu.