Konulara Yapılan Kırıcı Yorumlar Hakkında

konularim neden tepki almadi
aldiysada neden rezil olmadi?
biraz benden kaynaklanmiyormu
e ben baska bir seymi savundum?

konuyu acanlar yorum yazanlarin insafina kaldi durumuna geldi dedim
neyi yanlis?

ve konuyu kotu durumlara sokup sokmamak konu sahiplerinin elinde dedim
burda hemfikiriz madem neden hala tepki?

tepki verdigim sert ciktigim konular oldu dedim
bu konular hangileri? veyahut sert ciktigim konular haricinde sert cikanlar
haksiz ben haklimiyim dedim?

ben sevgi kelebegimiyim dedim :)

hosgoruyu kabul etmenin erdemliginden yoksun ama Mevlananin sozlerini
son care olaran kullanan ahbapinizi begenirken arka cikarken
ne demek istedigimide pekala anlamistiniz oysa..

düşünceni doğru düzgün yazsanda ya konu sahibi alınganlık gösteriyo
yada ters görüşte biri alıntı yapıp hakaret eder şekilde yorumluyo
bu durumda da kavga kaçınılmaz kimse altta kalmaz yani.

ayrıca burada çok çeşitli düşüncelere sahip insanlar var konu sahipleri ne tür tepkiler alacağını da önceden tahmin ediyordur.bunu bilipte konu açsınlar o zaman istemedikleri sözleri duyunca köpüren bi sürü insan var. kaldıramayacaklarsa açmayacaklar.

valla ben onu bunu bilmem arkadaş

kk da kendini her konuda uzman gören elit çok bilmiş bir grup var ve nedense hepsi aynı ayna saldırıya geçiyorlar ki ben bunu çok komik buluyorum.....:1::1::1:

bu konuyu açan arkadaşada tebrik ediyorum harika olmuş ama bu bile onların saldırıya geçmesi için birneden:1::1::1::1::1::1::1:

:51:

bazen konu sahibi de çok anlayışsız olabiliyo. düzgünce fikir beyan ediyosun, lafı yapıştırıveriyo :1:

böyle bir başlık görünce bile sorun çıkarabileler var .
.konu güzel ,fikir güzel ,samimi ne olur ki yorumlarını hakaret etmeden yazsan ....

bazı kişliler sanal alemde bile kavga çıkarabiliyor ...KKnın yönetimine karışan tabiki yok yönetim biliyordur neyapcağını

,bu konuya bile saldırı var ,insanlar fikirlerinde özgürdür bilmemne ?

yorum yap ama hakaret boyutunda yazma deniyor .anaşılması ne kar zor ki?

elbetteki çeşitli insanlardan fikir almakiçin konular açılır,herkesin kendini anlatımı aynı değildir.farklı yollar seçer,bulur..
1-anlayış
2-hitap
3-anlatım bozukluğu
4-insanın o anki mevcut psikolojisiyle okuma ve yazma tarzı
5-...
.
.

herkeste farklılık gösterir.kimi zaman kırıcı olmadığını düşünür ama karşıdaki kırılmıştır.istemeden yapılmıştır.

Bilerek isteyerek kırıcı olmak için konuşulması,yazılması vardır ki işte o kırıcılıktan daha çok acıtır,yıkıcıdır.insanı çirkinleştirmekten öteye taşır.bu hususta çok haklısınız..

insanın içinde kötülük varsa mutlaka bir yerden çıkıyor canım yazdıklarına da yansıyor doğal olarak
gerçekten cahil insana laf anlatmak çok zor zaten bu tür vizyonu gelişmemiş insanlar hemen kendini belli eder yaptıkları yorumlarla, ben hiç kimseyi kırmak istemem kimseyle zorum yok ama gerçekten sınırlarını zorluyorsa ve haddini aşıyorsa da yapacak bir şey yok burası özgür bir platformsa eğer herkes istediği yorumu yapabilir ve en önemlisi düşüncelerini korkusuzca savunabilir...
ama şu da bir gerçek sevgili türk kadınının bilinç altına işlenmiş hayatı yaşamayanlar mutlaka topa tutuluyor ve dalga geçiliyor (!) çok ilginçtir,

Bir de şu yönü var, benim konu sahibine bakış açım,
genelde ileriki sayfalara göre oluyor açıkçası ve herkesin de oluyor genelde bence.
Konu sahibinin ne kadar yardım almaya çalıştığı, ne kadar iyi niyetli olduğu,
ileriki sayfalarda yorumlara verdiği cevaplardan ortaya çıkıyor zaten.
Gerçekten bazen öyle konular açılıyor ve konu sahibi öyle cevaplar veriyor ki,
akıl sınırlarını zorlayıcı.
Bu durumda çok ta iyi yorumlar yapılması beklenemiyor tabi ki.
Arada kaynayanalar, haksızlığa uğrayanlar mutlaka oluyordur,
bu kadar yüksek üye sayısına sahip bir forumda bunların olması,
binlerce karakter olması,farklı bakış ve tarzların olması, gayet doğal, zaten forum kurallarıda bunun için var.

Back
X