- 8 Aralık 2014
- 1.418
- 128
- 41
- Konu Sahibi hulyaselcuk
kıyafet ayakkabı herşey olabilir arkadaşım doğum yaptı onun bebişi için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o var Allaha şükür :) içeriğine yazmış canım arkadaşım yeni doğum yaptı 2 aylık kızı onun için arıyorumKız bebek arıyorum olmuş başlık :)
konum var canım benim bit pazarında arkadaşımın kızı için neler olursa kendi konumdan takaslıcamNeyle neyı takas ediceksin anlamadım
durumları nasıl canım sıfır istedi ama sıfırada yakın olabilir dedi0/3 ay arası bunlar cnm..toplu vermeyi düşünüyorum..yada beğendiğin olursa yazışırız..ok?
tamam canımMerhaba konuma bakabilirsen
konunu bulamadım canım linki neMerhaba konuma bakabilirsen
mrb cnm..sıfır değiller ama çoğu sıfıra yakın..iyice tek tek kontrol ederim ..idilbaby veya azizbebe ürünleri çoğu..durumları nasıl canım sıfır istedi ama sıfırada yakın olabilir dedi
tamam canım arkadaşıma göstericem çok sağolmrb cnm..sıfır değiller ama çoğu sıfıra yakın..iyice tek tek kontrol ederim ..idilbaby veya azizbebe ürünleri çoğu..
:)tamam canım arkadaşıma göstericem çok sağol
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ay-kiz-bebek-3-yas-kiz-bebek-eklendi.804989/ link canımkonunu bulamadım canım linki ne
Ben de var watsap kullanıyorsanız oradan daha rahat atarım isterseniz hediyelerimde olurkıyafet ayakkabı herşey olabilir arkadaşım doğum yaptı onun bebişi için
watsap yok canım benim kız telefonu halletti bi güzelBen de var watsap kullanıyorsanız oradan daha rahat atarım isterseniz hediyelerimde olur