konumuz yine araba

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar esim araba istiyor biliyosuuz 13 en fazla 15 bine kadar bisey bakıyoruz
fiat albea
baktık ama cogu taksi cıkması km si baya ilerlemis
esim tutturdu bunu alalım
nette bende okudum dizeli yada benzinide olsa cok az yakıyomus bide multijet olayı varmıs sanırım ama km si baya eski oluyo aranızda esi taksici yada galarici yada sürekli araba degistiren esiniz varsa bi sorarmısınız

esim laftan anlamıyor mantıklı nasıl bi acıklama yapabilirim

Belki eşinin söyledikleri mantıklı?
Biz nerden bilelim hanginiz mantiksiz düşünüyorsunuz.
Ikna edemiyorsan biz burdan telepati mi kuracağız onu anlayamadim :)

Canım benim bir fikrim yok arabalardan falan da hiç anlamam ancak ilk defa bir konun anlaşılır olduğu için ve sonunda buna dikkat ettiğin için çok teşekkürler :)

Bu arada limoncunun konularını görmek istemeyenler bence hiç başlığa da tıklamasın sonuçta konu açma sınırı yok.

Canım benim bir fikrim yok arabalardan falan da hiç anlamam ancak ilk defa bir konun anlaşılır olduğu için ve sonunda buna dikkat ettiğin için çok teşekkürler :)

Bu arada limoncunun konularını görmek istemeyenler bence hiç başlığa da tıklamasın sonuçta konu açma sınırı yok.

Bu bana söylenmiş sanırım:)
Konu başlığını okuyorum kim açmış diye dikkat etmiyorum. Bırakın konu sahibi yorumumdan rahatsız olursa o söylesin he kankanızsa onu bilemicem. Hoppa

Ayyyy hakikatenn ya millet bu kıza takmış kimene ya istedigi kadar konu acsin rahatsız olan varsa girmesin konusuna arkadaş bu kadar basit!!
Millet ne konular aciyo bu kizin açtığı her konuya illa bi akilli saçma saçma sırf yazmak için yorum yapiyor..
Haddinizi bilin yahuu!!

Canim albea ya piyasada al bela diyorlar cok sert ve konforsuz enistewde uc tane var ama isinden dolayi mecbur kullaniyor ama mennun degil
Birde taksi cikmasi hurda olur cok ariza verir dizel araclarda km cok önemlidir
Tavsiyem
Clio
Toyata coralla
Hundai accent
Seat cordaba
Citroen bazi modelleri
Ford fiestalar
Daica

Esimede sordum onlar esnaf sevindiren aractir tamirciden cikmaz diyor taksi cikmasindan uzak dur fiat al bela vs lerden

Bu bana söylenmiş sanırım:)
Konu başlığını okuyorum kim açmış diye dikkat etmiyorum. Bırakın konu sahibi yorumumdan rahatsız olursa o söylesin he kankanızsa onu bilemicem. Hoppa
Kanka mi hahahaha :) sadece kankalarimizi mi savunabiliyoruz burada?

Yok kankam değil ama baktiniz konuyu açan bu kişi neden konuya değil de kişiye yorum yapıyorsunuz?üstelik mune bu konuda çok uyarı yaptı biri kötü içerik yaparsa boş yere banlanirsiniz demek istediğim buydu.

Kanka mi hahahaha :) sadece kankalarimizi mi savunabiliyoruz burada?

Yok kankam değil ama baktiniz konuyu açan bu kişi neden konuya değil de kişiye yorum yapıyorsunuz?üstelik mune bu konuda çok uyarı yaptı biri kötü içerik yaparsa boş yere banlanirsiniz demek istediğim buydu.

Bazı kullanıcılar boş konular açıyor ben rahatsız olduğum konulara böyle yorum yaparak belirtiyorum yasak mı bilmiyorum uyarılara denk gelmedim çünkü. Konuyla ilgili bir düşüncem yok ama bu topiğin biraz ciddiye alınması gerektiğini düşünüyorum bu benim fikrim ve bunu belirttim.

Bazı kullanıcılar boş konular açıyor ben rahatsız olduğum konulara böyle yorum yaparak belirtiyorum yasak mı bilmiyorum uyarılara denk gelmedim çünkü. Konuyla ilgili bir düşüncem yok ama bu topiğin biraz ciddiye alınması gerektiğini düşünüyorum bu benim fikrim ve bunu belirttim.
Ama konu sınırı yok İşte istersen günde 10 tane konu açabiliyorsun ve bunu limoncunun diğer konularında yönetici açıkladı.

Neyse ikimizde banlanma dan gidelim bence.

kızlar esim araba istiyor biliyosuuz 13 en fazla 15 bine kadar bisey bakıyoruz
fiat albea
baktık ama cogu taksi cıkması km si baya ilerlemis
esim tutturdu bunu alalım
nette bende okudum dizeli yada benzinide olsa cok az yakıyomus bide multijet olayı varmıs sanırım ama km si baya eski oluyo aranızda esi taksici yada galarici yada sürekli araba degistiren esiniz varsa bi sorarmısınız

esim laftan anlamıyor mantıklı nasıl bi acıklama yapabilirim

albea kiralamıştık bi defa mis gibi araba
dizeldi ve resmen benzinliğin yolunu unutmuştuk

X