- 20 Ocak 2015
- 33
- 1
- 30
- Konu Sahibi happycrazy
Arkadaşlar ben sahsen kendım yasıyorum gercekten cok zor bunu yasayan ve paylaşmak isteyen veye duzelten basarılı olan varmı hayat o kadar zorki bide bununla basetmek daha zor sız neler düşünüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 4 yaşından beri canım şuan 21 im terapi görüyorum eskiye gore iyiyim evet Linda sadece kekemelik ama cidden çok zor bu problemi düzeltmek imkânsız demiyorum ama başka sorun derken sadece bu var
20 yasında başladım 3 ay oldu daha yüz kasları ne alaka egzersizleri yapıyorum dil çene yanak falan fayda var işte bakalım süreç uzun olacak gibi evet evde devam ediyorum Linda inş iyi giderTedaviye kaç yaşında başladınız ? Ortalama 6 yaşında tedaviye başlasaydınız çoktan bitmiş olması gerekiyordu.Ama 16 yaşından sonra başladıysanız , yüz kasları da hastalığa uyum sağlayacağı için süreç doğal olarak daha uzun sürecektir.Terapi görüyorsanız eğer sadece terapideki egzersizler dışında kendiniz de evde egzersizleri tekrar etmelisiniz.
İnş saol tskler :)Bende degil ama babamda var.
Kucukken anne babasinin kavgalarindan korkmanin olumsuz etkisi..
Rahmetli dedem bi bagirdi mi karsisinda kim olursa dili tutulurdu zaten.
Onceden cok zorlanirdi ama zamanla daha iyi oldu.
Simdi cok heyecan yapti mi zorlaniyor biraz ama sabirla, sıkılmadan dinleyince cok daha rahatliyor.
Senin icin cok gec degil.
Tedaviyle ustesinden gelebilirsin :)
20 yasında başladım 3 ay oldu daha yüz kasları ne alaka egzersizleri yapıyorum dil çene yanak falan fayda var işte bakalım süreç uzun olacak gibi evet evde devam ediyorum Linda inş iyi gider
Neden geç kaldım bazen sıkılıyorum çok ama nefes düzene girdi takilmalarim var ama fazla olmadi gideli 3 ay falanTedavi için geç kalmışsınız ama düzenli çalışmalarla düzelebilecek bir durum.Aksatmadan ve bıkmadan devam et
Neden geç kaldım bazen sıkılıyorum çok ama nefes düzene girdi takilmalarim var ama fazla olmadi gideli 3 ay falan
biliyorum ama cok aksattım buara mevbur artık yapacak bısey yok calıs calıs bıtmez:)Daha küçük yaşta başlamanız gerekiyordu.İlk okulda başlasalardı tedaviye daha hızlı ve kolay olurdu.Ya da en azından 16 yaşını geçirmeseydiniz çok zorlanmazdınız.Sıkılmadan devam etmelisiniz bundan sonra,yapacağınız en iyi şey bu.