Konuşmak istemiyomuş

Sizde kendinizi geri cekin bende havamda degilim deyin. Kimseye hak ettiginden fazla deger vermeyin. Bunu simdiden yapin ki evlenince kizi uzmeye korksun. Yoksa hep havamda degilim modunda bi evlilik yasarsiniz, mutsuz olursunuz.

haklısın,sadece aynı özel alan benim de olacak mı o konuda şüpheliyim. Çünkü bana ulaşamadıgında genelde çok alınganlaşır. Özür dilemeyi düşünüyorum bu tavrımdan dolayı ondan,ama aynı özel alanı ben de talep edicem.Karşılıklı anlayış.Bazen ben de boguluyorum ama üzülecegini düşünerek konuşmayı kesmiyodum..

Sizde kendinizi geri cekin bende havamda degilim deyin. Kimseye hak ettiginden fazla deger vermeyin. Bunu simdiden yapin ki evlenince kizi uzmeye korksun. Yoksa hep havamda degilim modunda bi evlilik yasarsiniz, mutsuz olursunuz.
1 yıldır ilk defa böyle bi tavır sergiledi. Hakkıdır kafa dinlemek istemesi çok normal. O zaman benim de özel alanıma saygı duyacak.Sonra ulaşamadım diye kavga çıkarmıcak

Haber alamamak başka ama sadece biraz kafamı dinlemek istiyorum kötü hissediyorum...

buraya alışmaya çalışıyorum biliyorsun düğün hazırlıkları da ikimizi bunalttı...
Seni çok seviyorumm tarzı sonunu ds yumuşatırsanız sizi anlar...

Ama kısasa kısas izlenimi sakın vermeyin
Klasik yoruluyorum falan diyin biraz iyi hissedince arıcam deyin hatta goruntulu arayın

1 yıldır ilk defa böyle bi tavır sergiledi. Hakkıdır kafa dinlemek istemesi çok normal. O zaman benim de özel alanıma saygı duyacak.Sonra ulaşamadım diye kavga çıkarmıcak
Taviz vermeyin derim. Peki deyin siz de ona gore davranin. Kafasini dinlemek istiyorsa hakkidir buyursun dinlesin lakin siz de yeri gelir kafa dinlemek istersiniz iste o zaman saygi duyacak. 2.5 yillik evlilik deneyimim bana ogretti ki hangi konuda alttan alsam beni salak sandi eşim. Sonra o ne yapiyorsa aynisini yaptim. Yapmaya da devam edecegim. Bundan anliyor erkekler

kadınlar sevince çok verici oluyor maalesef.. Ben de öyleyim.Hep kendimi çekicem,aramıcam falan diyorum. Bunu ddiğimden dk lar sonra ararken buluyorum.

Evlilik hazırlığından veya başka bi durumdan dolayı gerginleşmiş.. Ve sizi kıracağını düşünememiş gibi geldi...fakat 1 hafta sonra evleneceğiniz için zamanlama kötü olmuş.. Heyecan, mutluluk, hazırlıklar paylaşacak çok şey vardır şu an..

Şu an çok kötüyüz. Ben önce ılımlı olmaya çalıştım. Özür diledim güzel güzel anlattım neden özür diledigimi. Ama geçmiş konuları açtı. Eskiden şöyle yapmıştıb,hep böyle böyle davranıyosun.. Öyle de böyle de.. Dedim ki daha evlenmedik. Hala içinde halledemedigin şeyler varsa nikahımız bir hafta sonra... Çok sert bi dili var ve inanılmaz yargılayıcı konuşuyo benle. Ben bişeylerin üstünü örtüp ılımlı olmaya çalışmama rağmen. Gerçekten bilmiyorum kızlar.. Bi yanlış üzerine mi yürüyorum.

Yapmacık davranıp zoraki konuşmasındansa böyle demesini tercih ederdim ben. Kırılmazdım. Ben de zaman zaman hiç kimseyle konuşmak istemeyebiliyorum. Anlayış bekliyorum karşımdan. Zorla konuşsa belki eften püften tartışma çıkacak, böylesi daha iyi.

Dedim ki çok ciddi şeylerle beni itham ettin,nikahımıza 1 hafta kalmış kafamı karıştırdın hala eski defterleri açarak. Ben bu durumda seninle evlenemem

Bazen yorumlarken çok farklı şeylere takılıyorsunuz ve yorumlarınız yardımcı olmaktan, anlamaktan çok uzak.
Ben ilgi delisiyim her zaman benimle ilgilensin diye bir cümle okumadım ben. Sadece verilen bir cevap yüzünden kırılan bir insan gördüm ve son derece haklı. 1 hafta sonra evleneciğiniz adam havamda değilim konuşmayalım dese aynen burada yazdığınız gibi sonsuz bir anlayışla tamam canım deyip kapatacaksınız anlaşılan.
Bence kırıldığınızı söylemeniz lazım. Ben eşimden bir gün olsun böyle bir laf duymadım. Söyleme tarzı şekli çok itici. İnşallah konuşma uslübunu bir an evvel değiştirir.

olay konuşmak istemiyorum dan çıktı çoktan. O kadar büyüdü ki,o da kararsız oldugunu dile getirdi.Ben de evlilikten vazgçtigimi söyledim

Düğün öncesi normal bu gerilimler. Yan yana gelince düzelirsiniz. Şu süreçte olabildiğince az konuşun. Telefonla insanlar gerçekten kendini doğru düzgün ifade edemiyor. Mecburi durumlar dışında iletişimsiz kalmakta biraz dinlenmekte fayda var.

olay konuşmak istemiyorum dan çıktı çoktan. O kadar büyüdü ki,o da kararsız oldugunu dile getirdi.Ben de evlilikten vazgçtigimi söyledim
bu benim 2. evliliğim Hala geçmişteki tartışmaları bugun olmuş gibi gündeme getirip suçluyor beni. Bununla mı ugraşıcam. Nikaha günler kala yapılacak şey mi bu? Olmuş bitmiş tartışmaları asla unutmuyo ve her gerginlikte sen şöyle yaptın sen böyle demek istedin diye bana suç yüklemesi yapıyo. Böyle bi insana mı evet dicem ben

Bence size bu şekilde kırıcı ifade eden kişiyle haftaya evlenmeyin.

ve ben telefonu özür dileyerek yumuşak ses tonuyla açtım. Onu anladıgımı haksızlık ettigimi söyleyerek açtım. Sonrasında da beni suçlamaya yüz buldu. Tamam hayatım beni anlamana sevindim demesini beklerdim. Ilımlı yaklaşımımdan faydalanıp eski konuları açtı,bazı şeyleri unutmadıgını söyledi. Daha dün seni seviyorum ulan diye telefonda bagıran adam diyor bunu. Çok dengesiz ve bana asla güven vermedi bu hareketi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…