Konuşmak istemiyomuş

eminim ama kurtulamadıgı huyları vardı bi süredir kurtuldugunu zannedttiğim.Sinirlenince çok kırıcı laflar etmek gibi,geçmişi gündeme getirip kin tutmak gibi,hatayı hep karşısında aramak gibi. bi süre sonra bu huyları tekrar hortladı.

Anlıyorum. O zaman farklı çözüm yolları aramalısın. Öyle bir şey olmalı ki sana öyle davranamamalı. Sürekli geçmişle canını yakmamalı. Birde kafam karışık demiş bu sorun nasıl çjzülecek

Insanlarin huylari degismez. Sanirim 2.evliliginizmis simdi okudum bu demek oluyor ki tecrubelisiniz. Cok cesaretli buldum sizi.

Ay şuna bi resti çeker misin?
Ne kadar sakinsin seni azarlamaları karşısında
Adam dicek heh laf sokuyorum hala tepki yok en fazla küsüyor nasılsa iptal etmez artık sıkar biraz vs
Desene "hayırdır noluyoruz 2 aydır zaten görüşemiyoruz bide bu garip hallerin beni kırıcı davranışların çıktı meydana, ben böyle şeylere gelemem ya sen kendine gel ya da ben senden gideyim? Ben huzurun peşindeyim bu malzemeden sende yoksa beni hiç uğraştırma" diye
Senin sakinliğin beni sinir etti kusura bakma da

beni de sinir ediyo benim sakinliğim. İdrak yollarım bozuldu. Beni kırmak istemedigine inanıyorum ısrarla ama beni krııyo

beni de sinir ediyo benim sakinliğim. İdrak yollarım bozuldu. Beni kırmak istemedigine inanıyorum ısrarla ama beni krııyo
Uzakta derdi basından asmıs yalnız olan sevgiliye konusmak ıcın havamda degilim diyen biri NASIL KIRMAK İsteniyor anlamiyorum. Kırmak eline keser balta alıp kırmak degıl, bu yaptıgı kırmak

Kendini kandırma
Kemalim yapmaz deme
Saygı yoksa aşk meşk bi halta yaramaz inan
Hala 1 haftan var bunu görmek için ama ısrarla gözlerini kapatıyorsun sen bilirsin herkes seçimlerini yaşar

Uzagınızda ve sizinle konusacak havasında degıl, sevgi yonunden eksiklik hissetmıyorum derken telepati ile sevgimi gönderiyor size?
demin telefonu ısrarla kapatmak istedigini çok sinirli oldugunu,agzına agır laflar geldigini söyledi. Ben de dedim ki ben sinirlendirecek bi şey yapmadım telefonu kapatma,lütfen agzına kadar gelenleri dışarı çıkar. Ha söylemişsin ha agzına kadar gelmiş tutmuşsun. Benim agzıma senle ilgili bi şey gelmiyo dedim. Sonra siz nasıl beyinlere sahipsiniz nasıl dünyalarınız var falan dedi azarlayarak,kapattı. Ben de bitti dedim engelledim. İstemiyorum soguttu beni

Yok ya siz sogumazsınız, evlenırsınız bu adamla.
Ama gelecegınız huzurunuz ıcın evlenmemenız lazım.
Simdı de engelledim dıyıp kendinizi kandırıyorsunuz.

neden öyle dedin ki
Sizinle konusmayan konusmak istemeyen bagıran sacma sapan davranan adamın, sızı kırmak ıstemedigini dusunuyor hatta sizi sevdıgınden bahsediyorsunuz.
Yeterli bence bunlar, böyle dusunmeme.
Kendinize yazık edersiniz, sızı tanımam etmem. Mutsuz hayatı siz yasayacaksınız kendinizi kandırmayı bırakın ve adamdan ayrılın derim ben.

ayrıldım demin işte.. Neden inanmıyosunuz. Devamlı böyle davranmıyo çünkü, sinirli hallerini törpüledigini düşünmüştüm. Bi süredir aramızda sorun çıkmıyodu çok iyi gidiyoduk. Ama bana bu kadar kolay sinirlenebilmesi,sinirlenince kırıcı laflar etmesi, sesini yukselterek konuşması falan.. Bi yerden tanıdık geldi. İlişkinin başında yaşadıgımız sorunlardı bunlar ve hiç bi şey değişmemiş aslında. Bi insan sevdigi kişiye böyle davranmaz

Kac yasındasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…