- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
eminim ama kurtulamadıgı huyları vardı bi süredir kurtuldugunu zannedttiğim.Sinirlenince çok kırıcı laflar etmek gibi,geçmişi gündeme getirip kin tutmak gibi,hatayı hep karşısında aramak gibi. bi süre sonra bu huyları tekrar hortladı.Sevildiginize emin misiniz? Konusmak istememesi de normal degil. Biz o donemde surekli konusurduk ki ikimiz de heyecanliydik. Nasil olacak nasil gidecek konusacak cok sey olur cunku. Tavri da cok kirici geldi bana. Evlenince insanlar degismiyor iyi ise daha iyi oluyor benim kendi tecrubem bu yonde ama kotu ise iyi olmasini beklemeyin derim.
Hepimiz sevgiliyken de evliyken de tartistik bunlari isitip isitip birbirimizin onune koysak evli kalamazdik.
Bu adamla cok basiniz agirir gibi geldi bana. Iyi dusunun derim.
tekrar böyle davranacagı aklımın ucundan geçmedi çünkü ne zamandır sorunsuz gidiyodu.. Şu noktadan evliliği iptal etmek o kadar zor geliyo ki bana.. Çünkü evliliği iptal etmek demek aynı zaman da onu da bitirmek demek artık. Çok zor..
eminim ama kurtulamadıgı huyları vardı bi süredir kurtuldugunu zannedttiğim.Sinirlenince çok kırıcı laflar etmek gibi,geçmişi gündeme getirip kin tutmak gibi,hatayı hep karşısında aramak gibi. bi süre sonra bu huyları tekrar hortladı.
görüştüğümüzde çok sevgi dolu düşünceli davranırUzagınızda ve sizinle konusacak havasında degıl, sevgi yonunden eksiklik hissetmıyorum derken telepati ile sevgimi gönderiyor size?
Özünde iyi biri diyorsunuz yani.görüştüğümüzde çok sevgi dolu düşünceli davranır
beni de sinir ediyo benim sakinliğim. İdrak yollarım bozuldu. Beni kırmak istemedigine inanıyorum ısrarla ama beni krııyoAy şuna bi resti çeker misin?
Ne kadar sakinsin seni azarlamaları karşısında
Adam dicek heh laf sokuyorum hala tepki yok en fazla küsüyor nasılsa iptal etmez artık sıkar biraz vs
Desene "hayırdır noluyoruz 2 aydır zaten görüşemiyoruz bide bu garip hallerin beni kırıcı davranışların çıktı meydana, ben böyle şeylere gelemem ya sen kendine gel ya da ben senden gideyim? Ben huzurun peşindeyim bu malzemeden sende yoksa beni hiç uğraştırma" diye
Senin sakinliğin beni sinir etti kusura bakma da
Uzakta derdi basından asmıs yalnız olan sevgiliye konusmak ıcın havamda degilim diyen biri NASIL KIRMAK İsteniyor anlamiyorum. Kırmak eline keser balta alıp kırmak degıl, bu yaptıgı kırmakbeni de sinir ediyo benim sakinliğim. İdrak yollarım bozuldu. Beni kırmak istemedigine inanıyorum ısrarla ama beni krııyo
Kendini kandırmabeni de sinir ediyo benim sakinliğim. İdrak yollarım bozuldu. Beni kırmak istemedigine inanıyorum ısrarla ama beni krııyo
demin telefonu ısrarla kapatmak istedigini çok sinirli oldugunu,agzına agır laflar geldigini söyledi. Ben de dedim ki ben sinirlendirecek bi şey yapmadım telefonu kapatma,lütfen agzına kadar gelenleri dışarı çıkar. Ha söylemişsin ha agzına kadar gelmiş tutmuşsun. Benim agzıma senle ilgili bi şey gelmiyo dedim. Sonra siz nasıl beyinlere sahipsiniz nasıl dünyalarınız var falan dedi azarlayarak,kapattı. Ben de bitti dedim engelledim. İstemiyorum soguttu beniUzagınızda ve sizinle konusacak havasında degıl, sevgi yonunden eksiklik hissetmıyorum derken telepati ile sevgimi gönderiyor size?
sadece aileme ve diger insanlara nasıl açıklıcam o var...Kendini kandırma
Kemalim yapmaz deme
Saygı yoksa aşk meşk bi halta yaramaz inan
Hala 1 haftan var bunu görmek için ama ısrarla gözlerini kapatıyorsun sen bilirsin herkes seçimlerini yaşar
Yok ya siz sogumazsınız, evlenırsınız bu adamla.demin telefonu ısrarla kapatmak istedigini çok sinirli oldugunu,agzına agır laflar geldigini söyledi. Ben de dedim ki ben sinirlendirecek bi şey yapmadım telefonu kapatma,lütfen agzına kadar gelenleri dışarı çıkar. Ha söylemişsin ha agzına kadar gelmiş tutmuşsun. Benim agzıma senle ilgili bi şey gelmiyo dedim. Sonra siz nasıl beyinlere sahipsiniz nasıl dünyalarınız var falan dedi azarlayarak,kapattı. Ben de bitti dedim engelledim. İstemiyorum soguttu beni
neden öyle dedin kiYok ya siz sogumazsınız, evlenırsınız bu adamla.
Ama gelecegınız huzurunuz ıcın evlenmemenız lazım.
Simdı de engelledim dıyıp kendinizi kandırıyorsunuz.
Sizinle konusmayan konusmak istemeyen bagıran sacma sapan davranan adamın, sızı kırmak ıstemedigini dusunuyor hatta sizi sevdıgınden bahsediyorsunuz.neden öyle dedin ki
ayrıldım demin işte.. Neden inanmıyosunuz. Devamlı böyle davranmıyo çünkü, sinirli hallerini törpüledigini düşünmüştüm. Bi süredir aramızda sorun çıkmıyodu çok iyi gidiyoduk. Ama bana bu kadar kolay sinirlenebilmesi,sinirlenince kırıcı laflar etmesi, sesini yukselterek konuşması falan.. Bi yerden tanıdık geldi. İlişkinin başında yaşadıgımız sorunlardı bunlar ve hiç bi şey değişmemiş aslında. Bi insan sevdigi kişiye böyle davranmazSizinle konusmayan konusmak istemeyen bagıran sacma sapan davranan adamın, sızı kırmak ıstemedigini dusunuyor hatta sizi sevdıgınden bahsediyorsunuz.
Yeterli bence bunlar, böyle dusunmeme.
Kendinize yazık edersiniz, sızı tanımam etmem. Mutsuz hayatı siz yasayacaksınız kendinizi kandırmayı bırakın ve adamdan ayrılın derim ben.
Kac yasındasınızayrıldım demin işte.. Neden inanmıyosunuz. Devamlı böyle davranmıyo çünkü, sinirli hallerini törpüledigini düşünmüştüm. Bi süredir aramızda sorun çıkmıyodu çok iyi gidiyoduk. Ama bana bu kadar kolay sinirlenebilmesi,sinirlenince kırıcı laflar etmesi, sesini yukselterek konuşması falan.. Bi yerden tanıdık geldi. İlişkinin başında yaşadıgımız sorunlardı bunlar ve hiç bi şey değişmemiş aslında. Bi insan sevdigi kişiye böyle davranmaz
29Kac yasındasınız
Siz gecen gun konu actınız mı konu baslıgını hatirlamiyorum suan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?