- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Bu arada ben de uzaktan ilişki yürütüyorum yani zorluklarını gayettt iyi biliyorum..
Yazmayı unutmuşum da
Yazmayı unutmuşum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın,sadece aynı özel alan benim de olacak mı o konuda şüpheliyim. Çünkü bana ulaşamadıgında genelde çok alınganlaşır. Özür dilemeyi düşünüyorum bu tavrımdan dolayı ondan,ama aynı özel alanı ben de talep edicem.Karşılıklı anlayış.Bazen ben de boguluyorum ama üzülecegini düşünerek konuşmayı kesmiyodum..Eş mi
Sevgili mi
Nişanlı mı?
Onun açısından hiç düşündünüz mü?Siz ısrarla konuşmak istediğiniz zaman boğuluyor gibi hissediyor olabilir mi?
Ben öyle hissediyorum hatta çok moralim bozuksa konuşmamayı uyumayı tercih ediyorum...
Çünkü insan bazen yalnız kalmak istiyor daraldığını hissedince....
Bu arada elbette kendi ruh durumunu daha çok önemseyecek siz de öyle yapıyorsunuz şuan çünkü....
yalnızım burada yeni yaşam kurmak zor diyorsunuz...
Özel alanına saygı duyun bence iyi hissettiği zaman yazmasını onu çok merak edeceğinizi ve onu çok sevdiğinizi söyleyin...
E zaten evleneceksiniz heppppp aynı yerde olacaksınız...
1 yıldır ilk defa böyle bi tavır sergiledi. Hakkıdır kafa dinlemek istemesi çok normal. O zaman benim de özel alanıma saygı duyacak.Sonra ulaşamadım diye kavga çıkarmıcakSizde kendinizi geri cekin bende havamda degilim deyin. Kimseye hak ettiginden fazla deger vermeyin. Bunu simdiden yapin ki evlenince kizi uzmeye korksun. Yoksa hep havamda degilim modunda bi evlilik yasarsiniz, mutsuz olursunuz.
Haber alamamak başka ama sadece biraz kafamı dinlemek istiyorum kötü hissediyorum...haklısın,sadece aynı özel alan benim de olacak mı o konuda şüpheliyim. Çünkü bana ulaşamadıgında genelde çok alınganlaşır. Özür dilemeyi düşünüyorum bu tavrımdan dolayı ondan,ama aynı özel alanı ben de talep edicem.Karşılıklı anlayış.Bazen ben de boguluyorum ama üzülecegini düşünerek konuşmayı kesmiyodum..
Taviz vermeyin derim. Peki deyin siz de ona gore davranin. Kafasini dinlemek istiyorsa hakkidir buyursun dinlesin lakin siz de yeri gelir kafa dinlemek istersiniz iste o zaman saygi duyacak. 2.5 yillik evlilik deneyimim bana ogretti ki hangi konuda alttan alsam beni salak sandi eşim. Sonra o ne yapiyorsa aynisini yaptim. Yapmaya da devam edecegim. Bundan anliyor erkekler1 yıldır ilk defa böyle bi tavır sergiledi. Hakkıdır kafa dinlemek istemesi çok normal. O zaman benim de özel alanıma saygı duyacak.Sonra ulaşamadım diye kavga çıkarmıcak
kadınlar sevince çok verici oluyor maalesef.. Ben de öyleyim.Hep kendimi çekicem,aramıcam falan diyorum. Bunu ddiğimden dk lar sonra ararken buluyorum.Taviz vermeyin derim. Peki deyin siz de ona gore davranin. Kafasini dinlemek istiyorsa hakkidir buyursun dinlesin lakin siz de yeri gelir kafa dinlemek istersiniz iste o zaman saygi duyacak. 2.5 yillik evlilik deneyimim bana ogretti ki hangi konuda alttan alsam beni salak sandi eşim. Sonra o ne yapiyorsa aynisini yaptim. Yapmaya da devam edecegim. Bundan anliyor erkekler
Evlilik hazırlığından veya başka bi durumdan dolayı gerginleşmiş.. Ve sizi kıracağını düşünememiş gibi geldi...fakat 1 hafta sonra evleneceğiniz için zamanlama kötü olmuş.. Heyecan, mutluluk, hazırlıklar paylaşacak çok şey vardır şu an..Tabi ki değil. Ama özel durumumuz var. Ben ayrı bi şehirde yalnızım yeni yeni ortam yapmaya çalışıyorum. Ailem de uzakta ve benim için fazlasıyla zor bunlar.. Konuşmak istemiyorum cümlesi kulaga ve kalbe agır geliyo. İstemeyebilir ama bu şekilde dile getirmesi benim şartlarımdan çok kendi ruh haline odaklandıgını gosteriyo. Bi de 2 aydır görüşemedik buna ragmen ben her şeyde telefona sarılırken onun boyle demesi kırdı beni
olay konuşmak istemiyorum dan çıktı çoktan. O kadar büyüdü ki,o da kararsız oldugunu dile getirdi.Ben de evlilikten vazgçtigimi söyledimBazen yorumlarken çok farklı şeylere takılıyorsunuz ve yorumlarınız yardımcı olmaktan, anlamaktan çok uzak.
Ben ilgi delisiyim her zaman benimle ilgilensin diye bir cümle okumadım ben. Sadece verilen bir cevap yüzünden kırılan bir insan gördüm ve son derece haklı. 1 hafta sonra evleneciğiniz adam havamda değilim konuşmayalım dese aynen burada yazdığınız gibi sonsuz bir anlayışla tamam canım deyip kapatacaksınız anlaşılan.
Bence kırıldığınızı söylemeniz lazım. Ben eşimden bir gün olsun böyle bir laf duymadım. Söyleme tarzı şekli çok itici. İnşallah konuşma uslübunu bir an evvel değiştirir.
bu benim 2. evliliğim Hala geçmişteki tartışmaları bugun olmuş gibi gündeme getirip suçluyor beni. Bununla mı ugraşıcam. Nikaha günler kala yapılacak şey mi bu? Olmuş bitmiş tartışmaları asla unutmuyo ve her gerginlikte sen şöyle yaptın sen böyle demek istedin diye bana suç yüklemesi yapıyo. Böyle bi insana mı evet dicem benolay konuşmak istemiyorum dan çıktı çoktan. O kadar büyüdü ki,o da kararsız oldugunu dile getirdi.Ben de evlilikten vazgçtigimi söyledim
Bence size bu şekilde kırıcı ifade eden kişiyle haftaya evlenmeyin.Uzaktan yürüttüğüm bi ilişkim var. Haftaya evlenicez, su an ayrı şehirlerdeyiz.. Son günlerde hazırlıklardan başımız çok agrıdı.. Ama burda benim kimsem yok, ailem de sevgilim de uzakta.. Dolayısıyla hep eşimle konuşma durumundayım. Geçen aradıgımda konuşmak istemiyorum şu an havamda değilim dedi.. Bi süredir de aramaları azalttı. Sevgi yönünden eksikligini hissetmiyorum ama bana bu şekilde davranması doğru mu? O konuşmak istemiyo diye gidip başkalarıyla mı konuşayım yani? Tamam herkes her zaman havasında olmaz, konuşacak havasında olmayabilir ama bunu boyle mi söylemesi lazım.. Ne düşünüyorsunuz
ve ben telefonu özür dileyerek yumuşak ses tonuyla açtım. Onu anladıgımı haksızlık ettigimi söyleyerek açtım. Sonrasında da beni suçlamaya yüz buldu. Tamam hayatım beni anlamana sevindim demesini beklerdim. Ilımlı yaklaşımımdan faydalanıp eski konuları açtı,bazı şeyleri unutmadıgını söyledi. Daha dün seni seviyorum ulan diye telefonda bagıran adam diyor bunu. Çok dengesiz ve bana asla güven vermedi bu hareketi.bu benim 2. evliliğim Hala geçmişteki tartışmaları bugun olmuş gibi gündeme getirip suçluyor beni. Bununla mı ugraşıcam. Nikaha günler kala yapılacak şey mi bu? Olmuş bitmiş tartışmaları asla unutmuyo ve her gerginlikte sen şöyle yaptın sen böyle demek istedin diye bana suç yüklemesi yapıyo. Böyle bi insana mı evet dicem ben
olay konuşmak istemiyorum dan çıktı çoktan. O kadar büyüdü ki,o da kararsız oldugunu dile getirdi.Ben de evlilikten vazgçtigimi söyledim