slm herkese kımseler ugramamış!EGITIMCIYIM CANIM transfer gunu hangı gun ?su an hangı asamadasın?
Canım ya bugün resmen yıkıldım çünkü embryolar çözüldükten sonra istenilen kalitede olmadığı için transer gerçekleşmedi.Hem eşim hemde ben çok üzüldük ama yapacak hiçbirşey yok.Umutlarımız hayallarimiz başka bahara kaldı
Canım ya bugün resmen yıkıldım çünkü embryolar çözüldükten sonra istenilen kalitede olmadığı için transer gerçekleşmedi.Hem eşim hemde ben çok üzüldük ama yapacak hiçbirşey yok.Umutlarımız hayallarimiz başka bahara kaldı
mrb canım ARTRIT SEN SU AN TEDAVIDE MSIIN?
egıtımcımıym ne dyrsun yaaaaaaaaa ınanmıyorum ay yemın ederım soktayım.ya bız onu o kadar cok sordukkı sızde teknık aletler buna musaıt mı yanı cocunurken olme rıskı ne dedık?bıze sımdıye dek boyle bısey yasamadık.hepsı yasar dedıler?benım baska sansım da yok bılıyrmsun esım de hıc sperm yok mıkroteseyle yanı amelıyatla 2 saat dıdık dıdık arama sonucu sadece 6 tane cıktı.ve 4 embroyo var donmus.2 sı konmustu dustu.pekı sızın kı kacıncı gun kac hucrelı embrıyoydu ılk olusturuldugu zaman.sen bunları 2,5 yıl once hamıle kaldgn zaman mı dondurdun?hebsımı oldu ya.ay şoktayım .aynı seylerı ınsaalh ben de yasamam.pekı ucretı aldılarmı. canım arkadasım ya cok uzuldum.canım benım ne olur meatenetlı ol.demmekkı bu bebek sıze hayırlı degılmıs ..rabbım herseyın en ıyısını bılır
yaşadıklarının aynısını ve daha fazlasını aynı merkezde bende yaşadım canım çok geçmiş olsun vardır herşeyde bir hayır üzülmemek imkansız allah yardımcın olsun
canım sızde yada esınde genetık bır bozukluk var mı?sızde kı sorun ne ?benımkı azosperm
geçmişolsun canım yaaaa gerçekten kötü olmuşş
daha öncesinde böyle riskler olduğundan bahsetmiyorlarmı
allah yardımcın olsun
kızlar ben ılgındayım hamana geldik bide umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?