KONYA.DA tüp bebek yaptıran ev hanımları buyrun

slm herkese kımseler ugramamış!EGITIMCIYIM CANIM transfer gunu hangı gun ?su an hangı asamadasın?

Canım ya bugün resmen yıkıldım çünkü embryolar çözüldükten sonra istenilen kalitede olmadığı için transer gerçekleşmedi.Hem eşim hemde ben çok üzüldük ama yapacak hiçbirşey yok.Umutlarımız hayallarimiz başka bahara kaldı

egıtımcımıym ne dyrsun yaaaaaaaaa ınanmıyorum ay yemın ederım soktayım.ya bız onu o kadar cok sordukkı sızde teknık aletler buna musaıt mı yanı cocunurken olme rıskı ne dedık?bıze sımdıye dek boyle bısey yasamadık.hepsı yasar dedıler?benım baska sansım da yok bılıyrmsun esım de hıc sperm yok mıkroteseyle yanı amelıyatla 2 saat dıdık dıdık arama sonucu sadece 6 tane cıktı.ve 4 embroyo var donmus.2 sı konmustu dustu.pekı sızın kı kacıncı gun kac hucrelı embrıyoydu ılk olusturuldugu zaman.sen bunları 2,5 yıl once hamıle kaldgn zaman mı dondurdun?hebsımı oldu ya.ay şoktayım .aynı seylerı ınsaalh ben de yasamam.pekı ucretı aldılarmı. canım arkadasım ya cok uzuldum.canım benım ne olur meatenetlı ol.demmekkı bu bebek sıze hayırlı degılmıs ..rabbım herseyın en ıyısını bılır

canım sızde yada esınde genetık bır bozukluk var mı?sızde kı sorun ne ?benımkı azosperm

geçmişolsun canım yaaaa gerçekten kötü olmuşş
daha öncesinde böyle riskler olduğundan bahsetmiyorlarmı
allah yardımcın olsun

yaşadıklarının aynısını ve daha fazlasını aynı merkezde bende yaşadım canım çok geçmiş olsun vardır herşeyde bir hayır üzülmemek imkansız allah yardımcın olsun

mrb canım ARTRIT SEN SU AN TEDAVIDE MSIIN?

selam canım nasılsın yazdıklarını okudum inşallah bi dahaki sefere olur benim tedavim bitti ikizlere hamile kaldım biri 6 haftalıkken düştü diğerininde 8+4 de kalbi durdu geçen hafta aldılar benimde dondurulmuşlarım var onları deniycez inşallah şu aralar genetik taramadan geçiyoruz testler sonuçlanınca dondurulmuşların olup olmayacağına karar verilecek

Canım inan bizde şoktayız,hala inanamıyorum.Mustafa Bey de çok şaşırdı.Bizimkisi 3.gün embryosuydu kaç hücreli olduğunu bilmiyorum.Ben 2,5 yıl önce normal yollarla hamile kalmıştım.Şubat ayında dondurulmuştu.İnşallah canım sen yaşamazsın.Ücret almadılar.Bende senin gibi düşünüyorum çünkü dün gece Rabbime öyle çok dua ettim ki hayırlısı olsun diye demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş.

benim ikinci deneme ama 3. transfer ilki dış gebelik olmuştu ameliyat olmak zorunda kalmıştım 2. transferde enfeksiyon kaptım 2 kere hastanede yatmak zorunda kaldım ve olmadı tabi bu seferkini meram tıp fakültesinde yaptırdım çok memnun kaldım bizde genetik sorun var sanırım bundan dolayı olmadı testlerin sonucunda herhengi bir hastalığa rastlanırsa dondurulanlar kalacak ve biz ankara yada istanbulda genetik tanı yaptırarak ancak bebek sahibi olabilecez inşallah

EGITIMCIYIM canım su an esımle senın yasadılarını paylasyrdm bende subatta deneyecem ama ınankı allahım buyuk pek umıdım yok bır de benım sansım da da az esımde sprem yok ancak amelyatla alınıyr.canım kusura bakma ama acaba bu 600 yt cozunme ıslemı ıcın alınmyrmuydu yanı olunce almadılarmı.ya bızımde halen 1 ay oncekı tup bebek borcumuz dryr.durumumuz ıyı degıl de ondan yanı bızde yaklasık 4000 verdık .allahım yar ve yardmcn olsun.mustafa bey ne yorum yabtı?

artrıt canım bızde de genetık sorun var benım dı bır dusugum var.ben merak etmısımdır.genetık sorunu olanlara ne gıbı onlem alınarak tedavı yabılyr?pgt dıyeceksın ama onu yabtıran arkadasım var genetık sorunlu.o da dusuk yabtı.saglıklı embrıyo koymalarına ragmen

ARTRIT canım ebrıyolarına pgt mı yapılıyr su an testler dedın de ne o testler neyı ıncelıyrlr canım?

canım çok üzüldüm o kadar uğraş çabala mücadele et sonucu böyle olsun hakkatten zor bir durum Allahım en kısa zamanda kendiliğinden nasip etsin hepimize inş... çok geçmiş olsun canım

kızlar ben ılgındayım hamana geldik bide umut işte

kızlar ben ılgındayım hamana geldik bide umut işte

ooohhh sıcak sıcak şifa olsun inşlllhhhhhhhh
bebeğin geliversin göbeciğine çok hamile kalaan var daha yeni duydum 2 hafta önce arkadaşım ramazanı kaplıcada geçirdi bir tane de oğlu var bir daha hiç düşünmüyordu bak ddedimmm sıcak su kaplıca dikkat et ikinci olmasın yok yok olması zor hatta imkansız diyordu ramazanda hiç orucu ymemeyince kızım bir test yaptır diyoduk o ka dar kendinden emindi ki yoktur yoktur diye sonra dr gitse ne görsün 6 haftalık hamileeeeee
şook oldu tabiiii nerden de gitttik diyooo inşşşlh sennde işine yarar arkadaşım

kimse uğramıyor tpiğe konyalı hatunlar nerdesinizzz 3. sfdan buldum konuyu
hadii gelin muhabbet edelim birazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…