KONYA.DA tüp bebek yaptıran ev hanımları buyrun

Can'ım ben de orda Dilek hocaya gitmiştim. Merkez harika, Dilek hoca da benim için şahane. Rabbim sana da evlat nasip etsin inş.

Tam
4250bhastaneye verdik 500 mikroenjeksiyon parasindrdiler 500 dondurma parasi verdik arti ilaclar
saol canım cevapladığın için benim de ilk bebeğimi mehmet colakogluna yaptirdik şimdi ikinci için tedaviye baslicaz adet olmamı bekliyoruz hayırlısı olur insallah

Tam
saol canım cevapladığın için benim de ilk bebeğimi mehmet colakogluna yaptirdik şimdi ikinci için tedaviye baslicaz adet olmamı bekliyoruz hayırlısı olur insallah
Ilknbebegin tuttumu mehmet colakoglu nekadar maliyeti bende aslinda gitmek istiyorum ona ama ali samide vucudumu iyi taniyor o yuzden tekrar onda deneyelim dedik

tüp bebeğin tuttumu ve kaç tane canim
Can'ım 2. Denememi orda yapmıştım. 2 tane daha embriyo koyulmuştu , ikisi de tutmuştu ama 8 haftalıkken kalp atışları durdu maalesef. Alındıktan 5 ay sonra ilk defa kendiliğinden hamile kaldım, şükür şimdi kızım 5 aylık kollarımda. Ama ben dilek hocayı çok sevdiğimden hamileyken takiplerimi de ona yaptırdım Can'ım. İnş Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

İnşallah bu sefer herşey güzel gider canım

Ilknbebegin tuttumu mehmet colakoglu nekadar maliyeti bende aslinda gitmek istiyorum ona ama ali samide vucudumu iyi taniyor o yuzden tekrar onda deneyelim dedik
Canim konyada alanında en tecrübeli doktor diyebilirim ilk denemede tutan bi oğlum var 2bucuk yaşında şimdi inşallah bi kardeşi olması için tedaviye basliycaz adet olmayı bekliyorum muayene ücreti 250tl

Canim konyada alanında en tecrübeli doktor diyebilirim ilk denemede tutan bi oğlum var 2bucuk yaşında şimdi inşallah bi kardeşi olması için tedaviye basliycaz adet olmayı bekliyorum muayene ücreti 250tl
Insallah cnm ikinci bebeginide kucagina almayi nasip etsin RABBİM

Ne kadar cnm tüp bebek fiyatı Konya Selçuklu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…