Konya'daki Anneler

aslında kesfedılmiş yeterınce kişi var.ama bırtürlü bulusamıyoruzkii.
sabah 12 akısam 10dedik ama onuda duyan olmadkı

Ewet cnm yaa :)) Bu arada okudum da siz basda da gorusme teklifleri sunmussunuz.Bulusub gorusdunuzmu hic ????

hayır henüz görüşüp buluşmadık çoğunluk sağlanmadı henüz ama ayarlayalım bi gün mutlaka görüşelim biz sayfaya yazmaya devam edelim okudukça katılan olur çoğunluğu yakalayınca görüşürüz olmaz mı

Ya ben canli canli goruselim diyorum..Bakin bazilarimiz hatda ayni yerde (otogar civarinda) oturuyoruz,yakiniz yani.Goruselim tanisalim yeni arkadasliklar kuralim.Aksam 10 burda bulusmakda bana uyar...Hadi kizlar hadiiii toplanalim...

Ya ben canli canli goruselim diyorum..Bakin bazilarimiz hatda ayni yerde (otogar civarinda) oturuyoruz,yakiniz yani.Goruselim tanisalim yeni arkadasliklar kuralim.Aksam 10 burda bulusmakda bana uyar...Hadi kizlar hadiiii toplanalim...

birebirde görüşürüz bana uyar okadar adını sölüyoruz bari bi gün realde görüşelim:)

bende keşfettım burdayım:)))ama reale uzagım zaferde oturuyorum hatta zaferde calısıyorum.belkı cocgunuzun sıklıkla ugradıgı bıryere calısıyorum:))

mrb kızlar bi türlü birlik sağlayamadık valla şu topikte

amin inş
benim kızımda 7 ay sonra geldi uğraştırdı epey bizi gerçi allaha şükür geldi daha uzun süre uğraşan insanlarda var yine çok şükür

ya değilmi bebişler bide nazlı oluyolar gelsinde nazına niyazına herşeyine razıyım doğumdan sonra görüşebiliriz inşallah seninle de

ya değilmi bebişler bide nazlı oluyolar gelsinde nazına niyazına herşeyine razıyım doğumdan sonra görüşebiliriz inşallah seninle de

inş çok isterim bende zaten yarı kırktan sonra istanbula gitcem 40 ına kadar kalcam orda ondan sonra da gezemediğim günlerin acısını çıkartcam :))
çok sorunlu hamilelik geçirdim malesef kanmalar falan bundan öncede bi düşük olmuştu işi bıraktım sürekli evde bide 3 haftadır kaynanayla :))
çıldırdım çıldırcam anlıycağın kızmıda alıştırcam gezsin benle bol bol :))
sizin ne kadar oldu bırakalı korunmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…