inş çok isterim bende zaten yarı kırktan sonra istanbula gitcem 40 ına kadar kalcam orda ondan sonra da gezemediğim günlerin acısını çıkartcam :))
çok sorunlu hamilelik geçirdim malesef kanmalar falan bundan öncede bi düşük olmuştu işi bıraktım sürekli evde bide 3 haftadır kaynanayla :))
çıldırdım çıldırcam anlıycağın kızmıda alıştırcam gezsin benle bol bol :))
sizin ne kadar oldu bırakalı korunmayı
neyse ben kaçıyorum canım sırtım acaip ağrıyo artık çok duramıyorum
selam kıslar..
lavinya en sadık sensin bu topiğe..artık bir görüşme ayarla haftaya realde bulusalım :))))))
olur buluşalım haftaya cuma uygunmudur buluşalım gelecekler görükçe yazsın bende geliyorum diye
Banada uygun haftaya 1-2 arası Realde.Ama tam olarak neresinde ??? Ama persembe olursa daha harika olur :))))
bilmem diğer gelecek arkadaşlarda perşembeyi kabul ederse neden olmasın bana uyar realde willy wonders şimdi adı değişti ama unuttum orda buluşalım buluşma gününden öncede ben ne renk mont giyeceğimi sölim montuma doğru gelirsiniz olmamı lavinya dersiniz ben anlarım madem organizasyonu ben yapıyom aklıma öle bi fikir geldi başka fikri olan varsa onada uyarım
hadi neredsiniz gelin uykucu kızlar
perşembe bana hiç uymaz..kıslar ya...CARSAMBA OLSUN MADEM 1 2 arası
Biraz gec geldim kusura bakmayin disarda islerim vardi...Ok kızlar carsanba banada uyar :)))
aaa nerde çalışıyosun ki tanıyoruzdur büyük ihtimalle değilmi
evkurda calısıyorum:)
merhaba kızlaaar. Bir vaki,t bulupta gelemedim vallahii. Ne güzel buluşmaya karar vermişsiniz. KAbul ederseniz bende gelmek isterim. daha önce ortaya sürdüğüm kırmızı karanfil fikrimi tekrarlıyorumşaka bi yana sahiden birbirimizi tanıyabileceğimiz bir işaret bi giyisi olsa hiç fena olmaz hani. Mesela beyaz bere veya şapka ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?