Ben gayet çok net ve olan bir durumdan bahsettim muhtemelen sizde çocuğunuzu veya çevrenizde ki çocukları aynı vahşi karakteriniz gibi yetiştirmiş olmalısınız ki hemen atlamışsınız beğenmedimlere. Birde herkese saldırmışsınız. Ben korkanlara, saldırıya uğrayanlara da hak verdim aslında ama siz o kadar çok hayvanlara kin ve nefret dolusunuz ki... Direk öldürümelerini destekleyecek yorumları destekler hale gelmişsiniz yazık sizinle yetişecek çocuğa. Onunda akıbeti belli köpeği taşlayanlardan olacak işte. Ayrıca çocuklara karşı ne gibi nefretim olabilir konuyu nereye bağladınız pes. Ben gördüklerimden, şahit olduklarımdan bahsediyorum. Yolda gayette yatan asla gelen geçene dahi bakmayıp uyuyan o köpeklere saldıran ailesinden sevgi, saygı, merhamet, ilgi görememiş çocukları ben görüyorum. Saldırıya uğrayan çocukların sebebi de yine onlar. Siz hiç evinde tüm ilgi ve şefkatiyle sahibi tarafından büyütülmüş bir köpeğin başkasına saldırdığını duydunuz mu? Hayır hepsi sokak köpeği ya da pitbull. Ben de sizin gibi çocuklarını her türlü yanlışına, kötülüğüne, zararına rağmen destekleyen insanlara tahammül edemiyorum biliyor musunuz? Maalesef sayınız çok fazla.