• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kopulamayan eski sevgili

Bu ask falan degıl, ıkı tarafta ya yeni birilerini bulamıyor ya da buldukları umdukları sekılde cıkmıyor.
Eski bildik tanıdık limana hızla donus, limanda hazır bekliyor zaten.
Donuslerın sebebı de bu. Ask falan degıl kesinlikle.
Psikolojik olarak da çok yıpratır insanı. En iyisi yeni limanlara yelken açmak

Yani bir maniniz yoksa bence sütten diliniz tam yanmamış yakın bence azcık.
bir manim var ama ilişki gibisinden değil, şu an onun beni olumsuz etkilemesine müsade edemeyeceğim. Yogun bi dönemimdeyim
Profil fotoğrafınızda ultrason resmi var gibi, Anneler kulubündeymişsiniz bir de
sarı rengi ve anneler kulubü sempatik geldiği için üye oldum, umarım çocuğum olmadığı halde üye olmak yasak değildir 🙈
Giden de o olur.
Sende her geldıgınde kabul ettıgın, hayatına devam etmene engel olmasına engel olmadıgın ıcın varsa en yakın arkadasının omzunda aglarsın.
Simdıye kadar gordugum tum bitmesi gerektıgı halde sakız gibi uzayan ılıskı ler boyle son buldu.
uff demeyin öyle 🥺 bu sefer kabul etmedim şans dönsün artık... bir de o kadar fedakarlık yapıyor ki her seferinde döneyim diye ama sonra küçücük bir şeye yine sonuç aynı. En son net olarak reddetmeme rağmen yine ikna etmişti. Bu sefer daha net olumsuz cevap verdim. İkna edecek alanı yok ulaşamıyor.Ama yine hislerim böyle.
Cinsel uyum mu var Bağlılık bundan mı geliyor
Hayır hiç yok hatta. Ama bayaaa yakışıklı

Bu ask falan degıl, ıkı tarafta ya yeni birilerini bulamıyor ya da buldukları umdukları sekılde cıkmıyor.
Eski bildik tanıdık limana hızla donus, limanda hazır bekliyor zaten.
Donuslerın sebebı de bu. Ask falan degıl kesinlikle.
Aşk gibi değil hislerim. Ama birini bulamamakla da kesinlikle alakası yok.

sarı rengi ve anneler kulubü sempatik geldiği için üye oldum, umarım çocuğum olmadığı halde üye olmak yasak değildir 🙈
Tabii ki yasak. Madem o şekilde üye oldunuz, ya çocuk yapacaksınız ya da üyeliğiniz silinir. Üye olurken kuralları okumadınız mı :KK45:

bir manim var ama ilişki gibisinden değil, şu an onun beni olumsuz etkilemesine müsade edemeyeceğim. Yogun bi dönemimdeyim
uff demeyin öyle 🥺 bu sefer kabul etmedim şans dönsün artık... bir de o kadar fedakarlık yapıyor ki her seferinde döneyim diye ama sonra küçücük bir şeye yine sonuç aynı. En son net olarak reddetmeme rağmen yine ikna etmişti. Bu sefer daha net olumsuz cevap verdim. İkna edecek alanı yok ulaşamıyor.Ama yine hislerim böyle.

Hayır hiç yok hatta. Ama bayaaa yakışıklı
Yakışıklıysa bırakma. Bak mesela canım benim kocam da çok yakışıklı asla bırakmam. Elimde olsa evden dışarı çıkarmam 😁

Ben sizi anlıyorum. Aşkla, başkasını bulamamakla vs gerçekten ilgisi yok bunun. Ama belki sizin için ilişki yarım kalmış olabilir ve bu yüzden de tam olarak bitirmeden ayrılamıyor olabilirsiniz.

😂😂 çok gömdünüz ama olabilir, hayatına birini istediği an alabilir ilgi çeken bir tip ancak çevresindeki kişileri küçümsüyordu en son baya , aptal olduklarını ima ediyordu.
Kizlar icin sadece ilgi ceken tıp revaçta degıl artık, huzur veriyor mu sohbeti nasıl meslegı ne kriterler degıstı

Yakışıklıysa bırakma. Bak mesela canım benim kocam da çok yakışıklı asla bırakmam. Elimde olsa evden dışarı çıkarmam 😁
benim için sanki ideal erkek tip olarak.. ağzını burnunu ben seçsem birebir onunki gibi seçerdim..
Ben sizi anlıyorum. Aşkla, başkasını bulamamakla vs gerçekten ilgisi yok bunun. Ama belki sizin için ilişki yarım kalmış olabilir ve bu yüzden de tam olarak bitirmeden ayrılamıyor olabilirsiniz.
en mutlu olduğumuz zamanlarda ilişki şak diye bitmişti, bazı karışık olaylardan dolayı. Olabilir

Mesleği de iyi. Ama onunlayken yanımda olduğunu hissedemiyorum. Huzurlu değilim. Bir derdim olsa rahat rahat anlatamıyorum. İstediğim an ulaşamıyorum hep meşgul
Yine de zamanını calmasına musade edip, bos vakitlerınde vakitlerini dolduruyorsun
Neden yapıyorsun bunu kendine?

Merhaba herkesee, pek olumlu yorumlar alabileceğimi sanmıyorum ama belki benzer durumu yaşayan vardır. Sebebini anlamam da yardımı olabilir diye yazmak istedim.

Eski sevgililerimden biri onunla beraberken mutlu olmamamıza rağmen bir şekilde hayatıma tekrar giriyor, ve bir şekilde kopamıyoruz sonra tekrar hayatımızdan çıkıyoruz.Tabi çok mutlu olduğumuz zamanlar da olmuştu ama sonra ayrıl barış ilişki mahvoldu. İkimizin hayatına da başkaları girdi, konu yalnızlık kimseyi bulamamak değil. Ama sanki o benim için hep farklıymış gibi geliyor, bu maalesef başka biri hayatımdayken de oluyor. Ki ondan sonra hayatıma kısa dönemli giren erkekler bile ondan daha çok sevildiğimi hissettirip mutlu hissettirmişti. Sanki ona zaafım var gibi. İlişkisi bittiği halde kafasında bitiremeyen kişileri çok eleştiriyordum sanırım büyük konuştum. Sizce sebebi ne olabilir? Artık uyum sağlayamadığım birini neden ara ara özlüyorum? Yapım bu da değil, hayatıma giren diğer kişileri zerre umursamıyorum ve bittiği an kafamda bitirmiştim.
En son ortak arkadaşımıza beni özlediğini tekrar konuşmak istediğini yazmış. İstemediğimi söylettirdim ama içimde bir yerde hala bitmiyor.

benim de uzun yıllar konuşup ayrıldığım biri oldu. bir süre konuşmak istemedim unutmak için. ama aramızda çekim var da sanki bitmiyormuş gibiydi. biz çok zorlandık birbirimizi silmek için. ama ne olursa olsun başaramadık biz de vazgeçtik bu çabadan. birlikteyken kedi köpek gibiydik, kıskanç biriydi yani pek yaşamıma uygun değildi ama o hissi başkasında asla yaşamadım. bir kez aşık oldum bu hayatta, bir tek ona. maalesef yıllarda geçse yine telefonunu açarım, yıllar geçse o da açar. ne olursa olsun herkesten önce yanımda olur diyorum ya ne olursa olsun. ama biz birlikte olamayız. erkek arkadaşım var dediğimden beni normal olarak konuşmuyoruz ancak kabullenmesi zor oldu. ben artık unutmayı denemiyorum denesem de olmaz. o benim yaşantım, onu kabul ediyorum ama birlikte olamayacağımı da biliyorum böyle devam ediyorum..

Psikolojik olarak da çok yıpratır insanı. En iyisi yeni limanlara yelken açmak
aslında onu oturup düşünüyor değilim ama aklıma geldiğinde içime bu hisler doğuyor. Aşk acısı çekmiyorum yani. En son hayatımda biri olduğunda da yine o aklıma gelince benzer şeyler hissediyordum.
Yine de zamanını calmasına musade edip, bos vakitlerınde vakitlerini dolduruyorsun
Neden yapıyorsun bunu kendine?
Evet haklısınız bu konuya gelen yorumlara bakıp konuyla beraber harcadığım vakti 0’layacağım
benim de uzun yıllar konuşup ayrıldığım biri oldu. bir süre konuşmak istemedim unutmak için. ama aramızda çekim var da sanki bitmiyormuş gibiydi. biz çok zorlandık birbirimizi silmek için. ama ne olursa olsun başaramadık biz de vazgeçtik bu çabadan. birlikteyken kedi köpek gibiydik, kıskanç biriydi yani pek yaşamıma uygun değildi ama o hissi başkasında asla yaşamadım. bir kez aşık oldum bu hayatta, bir tek ona. maalesef yıllarda geçse yine telefonunu açarım, yıllar geçse o da açar. ne olursa olsun herkesten önce yanımda olur diyorum ya ne olursa olsun. ama biz birlikte olamayız. erkek arkadaşım var dediğimden beni normal olarak konuşmuyoruz ancak kabullenmesi zor oldu. ben artık unutmayı denemiyorum denesem de olmaz. o benim yaşantım, onu kabul ediyorum ama birlikte olamayacağımı da biliyorum böyle devam ediyorum..
Evet bizim de öyle. Belki de o zamanki ilişkiden beklentilerim ve kafamda koyduğum yerden dolayı. Ve en başta ikimiz de saf ve çocuksu seviyorduk. Ancak çok kırılgan bir ilişkiydi en ufak şeyde dehşet etkileniyorduk sonuç olarak da kırıldı. Bizimki de sizinkine benzer bir son olacak gibi görünüyor.

Aa bu hikaye çok tanıdık.
Yıllar önceki ben:KK24:
Olay artık kısır döngüye girmişti ve yeter artık demiştim. Bu ne ve takıntılı gibi dedim.
Olmayacak görüyosun biliyosun ama işte zaaf gibi bişeydi.
Sonra eşim çıktı karşıma.
Hepsi bitti hiç yaşanmamış gibi.
Canım kocişkom:-)
Geçiyor yani merak etme.

Aa bu hikaye çok tanıdık.
Yıllar önceki ben:KK24:
Olay artık kısır döngüye girmişti ve yeter artık demiştim. Bu ne ve takıntılı gibi dedim.
Olmayacak görüyosun biliyosun ama işte zaaf gibi bişeydi.
Sonra eşim çıktı karşıma.
Hepsi bitti hiç yaşanmamış gibi.
Canım kocişkom:-)
Geçiyor yani merak etme.
Evlensem bile böyle hissedeceğim diye korkuyorum :KK53:

Back
X