• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku Yüzünden Eşimle İlişki Yaşayamıyorum

Muhtemelen okb için bir ilaç verildi onların da etki süresi maksimum 1 ay. En kuvvetlisini kullandım çünkü biliyorum. Ama bahaneler şelale. Muhtemelen gitmedi bile doktora
Yalan mı söylicem anlamadım neden inanmak istemiyorsunuz
ilacın tedavisi en az 6 ay dedi,ancak hap içtim diye mucize bekleme kendi düşünce yapında çabanda önemli dedi

Öleceğiz diye yaşamayalım demekle aynı şey bu. Doktora gidin. Test yaptırın. Aşı yaptırın. Bu şekilde eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız.
Ben bugün hpv ve smear testi yaptırmak istiyorum
halk sağlığı yapıyor mu acaba?randevu almak gerekiyor mu çalışıyorum
Daha önce smear testi yaptırdım ancak hpv testi hiç yaptırmadım

Yalan mı söylicem anlamadım neden inanmak istemiyorsunuz
ilacın tedavisi en az 6 ay dedi,ancak hap içtim diye mucize bekleme kendi düşünce yapında çabanda önemli dedi
Tam tedavi değil, etki etme süreleri 6-8 hafta oluyor. Yani kendiniz de yakınmak yerine ilaçla beraber çabalarsanız 2 aya daha iyi bir duruma gelirsiniz. Siz kendinizi şartlamışsınız bence iyileşmemeye de

Tam tedavi değil, etki etme süreleri 6-8 hafta oluyor. Yani kendiniz de yakınmak yerine ilaçla beraber çabalarsanız 2 aya daha iyi bir duruma gelirsiniz. Siz kendinizi şartlamışsınız bence iyileşmemeye de
Sanki hiç birşey iyi gelmeyecek hep böyle olucam gibi hissediyorum
Birde diyorlar hastalık haftalığı gelen birşey değil ilaçla bile tamamen geçmiyor sadece baskılanıyor diye

Neden aşı yaptırmıyorsun diğer insanlar gibi değilsen. En hoşlanmadığım insan modeli cırcır söylenip aksiyon almayan. Aşı yaptırsan söylenmeye bahanen olmayacak. Bundan besleniyorsun
Aşı da fayda etmez ki. Bu sefer aşıyla ilgili bişeye takar. Her şeyden önce tedavi olması gerekiyor.

evet
aşının yan etkileri hakkında olumsuz şeyler yazıyor korku oldu
İlaç tedavisi yanında terapi de alın. Psikolojik sorun bu... Hepimiz aaa var mı ki deriz. Bazısı aman olursa tedavi olurum der, bazısı aşısını olayım garanti olsun der. Psikolojik sorunu olan da sizin gibi evham yapar...

Eşimde siğil yok ancak eşimin evlenmeden önce bir birlikteliği olmuş ve ben bunu biliyordum ama hiç hpv olarak düşünmedim 16 senelik evliyim.
İnsanlar ne yapıyor diye düşünüyorum,etrafımda bir çok insan var böyle eşi daha önce bir çok kızla birlikte olan.bu insanlar ne yapıyor diye düşünüyorum.Sanki herkes bunu biliyormuş ve önlemini alıyormuş bunu duymayan bir salak ben kalmışım gibi hissediyorum.
Keşke evlenirken böyle şeyleri duysaydım
Kiz 16 senedir yatmiyon mu adamla birden bire vahiyle mi indi adama hastalik aldatilmadiysan nereden gelecek ciddi psikolojik destek alin

Hastasınız kabul, dediğinize inanırsak tedaviye baslamışsınız.Sadece merak ettiğim 16 senelik evlilikte aldatma şüpheniz yoksa,ne oldu da hpv ye taktınız???
Sürekli dert arayıp hayatı kendinize, çevrenize dar etmek gibi bir hobiniz yoksa biraz cabalayin lütfen..... Kocanız bu halinize dayanamayıp boşanmak isterse adama sen zaten beni aldatiyorsun diyecek potansiyel var sizde.....

Ya saçmalama esinde hpv varsa da 16 senede coktan sana gecerdi.
Git bir test ver, ketem'de. Sen de rahatla gariban Adam da rahatlasin
geçen sene tüp bebek tedavisi gördüm o zaman hiv bakıldı negatif
ondan önceki sene smear yapıldı onda da birşey çıkmadı çok şükür.16 senede bu kadar test yapıldı
ama ben hpv yi hiç duymadım duysaydım yaptırırdım,anksiyetem yokken keşke yaptırsaydım

işte ocak ayında duydum ben bu virüsü daha önce hiç duymamışım
ocaktan beri ilişkide canım acıyor
16 yıldır kanser olmadıysaniz olmazsiniz hanimefendi bie hafta önce evlenmemissiniz 16 sene olmus akil var mantik var esiniz gunde on kadinla birlikte olmuyorsa size gecmez sizin derdiniz psikolojik rahatsizlik bosuna kendinize eziyet ediyorsunuz söylediğiniz seyler akil karı degil

geçen sene tüp bebek tedavisi gördüm o zaman hiv bakıldı negatif
ondan önceki sene smear yapıldı onda da birşey çıkmadı çok şükür.16 senede bu kadar test yapıldı
ama ben hpv yi hiç duymadım duysaydım yaptırırdım,anksiyetem yokken keşke yaptırsaydım
Smear da çıkmadıysa yoktur zaten smear in amaci kanser taramasi zaten

Benim de anksiyetem var o yüzden sizi anlıyorum ama bu konuda kaygılanmanız inanın ki yersiz yine de içiniz rahat etmiyorsa test yaptırın, kondomla korunun. Eşinizi ve kendinizi cinsellikten mahrum bırakmak haksızlık bana göre.

HPV sadece cinsel yolla gecmiyor, umumi wcden bile gecebilen birsey. Asisi var ne kadar korur korumaz bir uzmana gidin konusun. Ama sizi HPV bile olsaniz bu obsesyon bitirmis…
Eyvah şimdide tuvalete girmeyecek 🤦
Konu sahibi hpv degilsiniz ama daha tehlikeli ve çok ciddi tedavi gerektiren bir psikolojik hastalığınız var. 16 yıllık evlilikten bahsediyorsunuz. Tamam hpv yi yeni duymussunuz onu anladık da evliliğiniz yeni değil. İhanet şüpheniz varsa o ayrı.

böyle değildim halbuki
2 günde bir ilişki yaşardık şuan haftada 1 zor yapıyorum mesela 1 aydır yaklaştırmadım.
Ben bu virüsü ocak ayında duydum o zamandan beri sürekli canım acıyor
Esiniz aldatma potansiyeli olan biri mi? Ve siz her firsatta aldatilip susan bir kadin misinz? Eger cevabiniz "hayir"sa ve 16 yildir sevistiginiz adamdan 16 yil oncesi yasadigi bir durum icin hpv kapma korkunuz varsa acilen psikyatriye basvurun tedavi olun...

HPV sadece cinsel yolla gecmiyor, umumi wcden bile gecebilen birsey. Asisi var ne kadar korur korumaz bir uzmana gidin konusun. Ama sizi HPV bile olsaniz bu obsesyon bitirmis…
Biz bunu yasadik malesef. Yer bile belirtirim Erzurum Lala Paşa'nin ordaki umumi wcden kızima genital sigil bulasti. Kizim ki asla umumi wcye gitmeyen bir çocuktu çok mecbur kaldi mecburen gitti... ilk farkedip doktora gittigimizde "istismar" olabilir bile dendi.Şukur atlattik yillar gecti ustunden Allah bi daha gostermesin...

Biz bunu yasadik malesef. Yer bile belirtirim Erzurum Lala Paşa'nin ordaki umumi wcden kızima genital sigil bulasti. Kizim ki asla umumi wcye gitmeyen bir çocuktu çok mecbur kaldi mecburen gitti... ilk farkedip doktora gittigimizde "istismar" olabilir bile dendi.Şukur atlattik yillar gecti ustunden Allah bi daha gostermesin...
Çok geçmiş olsun, asla böyle bi şeye inanmıyordu sanırım o yüzden sevgili A Aysenimi yi etiketlemek isterim

Gittim alttan baktı karnımdan baktı,Hiç bir sorun yok dedi ama ben canım acıdıkça panik yapıyorum,panik yaptıkça canım acıyor.önceden zevkle ilişkiye girerdim şimdi işkence gibi geliyor eşim en sonunda patlıcak bana
Ee haklı adam, günün sonunda bırakıp giderse şaşırmayın. Kimse katlanmaz böyle bir şeye, gidip tedavinizi olun.

Back
X