Korkulu rüya

Qknr65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
4
0
33
Hanımlar bu siteye bugün katıldım 6 aydr evliyim fakat ilişkiye girmekte zorlanıyorum yapamıyorum sizler nasıl kurtuldunuz nolur yardımcı olun B'na da

Iliskiye girmeye mi korkuyorsunuz? Fiziksel bir aci sebebiyle mi yoksa pskolojik mi?

6 ay uzun bir süre.ayrıca bu kurtuluncak bişe değilki.Ilkkar ında dediği gibi fizikselmi yoksa psikolojikmi bu önemli.

Iliskiye girmeye mi korkuyorsunuz? Fiziksel bir aci sebebiyle mi yoksa pskolojik mi?

ilk gece yapabildm ağrılı olsada bi şekilde atlattık kızlığım bozuldu fakat şuan zorlanıyorm vajinismus muyum acaba ? yarıya kadr alabiliyorm ama sonrası gelmiyor var mı öneriniz veya bu konuda tavsiye dedceğiniz bişey ?

galiba psikolojik herhangi bi doktora da gitmedm kendi tanılarımla psıkolojk diyorm

Yani herkesin kizlik zari ayni olmuyor, belki sizin ki biraz kalinsa sadece ilk seferinde degil bir kac sefer agrili olabilir, ama tabi bence pskolojik sebepleride olabilir. Kocanizi arzuluyormusunuz bu gibi sorular sormalisiniz kendinize, bence bir pskologla konusmanizda yarar var, bir de belki bir jinekolog.

X