korkuyorum aci cekmekten tukendim.

nadide0709

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
6
1
34
Merhaba arkadasla r ben 25 yasinda bi kizim 2 yil once bi hastaliga yakalandim 2 yildir hergun her gece agrilar acilar cekiyorum ameliyati var ama biraz korkutucu kendimi iyi hissetmiyorum uykularimda bile aci cekiyorum Allah kimseyi sagligiyla sinamasin inanin cok zor napacami bilmiyorum boyle ya s amak cok zor ameliyatta korkutuyo

Merhaba arkadasla r ben 25 yasinda bi kizim 2 yil once bi hastaliga yakalandim 2 yildir hergun her gece agrilar acilar cekiyorum ameliyati var ama biraz korkutucu kendimi iyi hissetmiyorum uykularimda bile aci cekiyorum Allah kimseyi sagligiyla sinamasin inanin cok zor napacami bilmiyorum boyle ya s amak cok zor ameliyatta korkutuyo

Çok geçmiş olsun.Her ameliyat insanı korkutur ama hergün bunu düşünüp her an acı çekmek yerine ameliyat olsan :KK64:
Geçmiş olsun tekrardan

E="nadide0709, post: 40820869, member: 671138"]Merhaba arkadasla r ben 25 yasinda bi kizim 2 yil once bi hastaliga yakalandim 2 yildir hergun her gece agrilar acilar cekiyorum ameliyati var ama biraz korkutucu kendimi iyi hissetmiyorum uykularimda bile aci cekiyorum Allah kimseyi sagligiyla sinamasin inanin cok zor napacami bilmiyorum boyle ya s amak cok zor ameliyatta korkutuyo[/QUOTE]
Ne ameliyatı olacaksınız

Allah kimseye kaldiramayacagi yük yüklemez bunu unutmayın lütfen. Eğer gerçekten olmanız gerekiyorsa olun.tevekkul edin.hayri da veren allah şerride.ve bu o kadar zor bir ameliyat değildir. O korkuyu veren size nefsiniz.o acıları size yaşatmak hoşuna gidiyor mutlaka gerçekten allaha sığınan kulunu allah yardım eder.denildigi gibi korkunun ecele faydası yok bunu unutmayin.allah yardımcınız olsun

Saolun cok tesekkur ederim. Icimi ferahlattiniz. Biliyorum hep nefsim ve seytan. olmam gerek yoksa durumum pek iyi degil 2 yildir aci cektigim icin hastanelerden cok korkar oldum .

Hastane değil sizi korkutan içinizdeki nefsiniz.sizin iyi olmanızı istemediği için bu korkuyu veriyor size.o çok zalim allah nefislerinizi ıslah etsin inşallah.sizi hastaneye bile yaklastirmayacak kadar korkutmus nefsiniz.buna izin vermeyin.

X