korkuyorum

naz_idill

cαπıʍ βεβεğįʍ ♡
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
532
327
32
Ben dün çok sinir yaptım. Arkadaşlar benden sarı su gibi bisey geliyor dünden beri. Bugünde geldi. 14 haftalik hamileyim. Doktorum yurt disinda pazartesi gelcekmiş baska doktora güvenemiyorum. Başına boyle birşey gelen varmı tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi. Düşük belirtisi olabilir mi çok korkuyorum.

googledan araştırdım doktora görünmeniz gerektiğini söylüyor. bulunduğunuz şehirde bir kadın doğum hastanesi varsa aciline gidin bence panik yapmayın ama gidin yani ne olur ne olmaz... baktırmak lazım...

Ya moralinizi bozmak istemem de doktora güvenemiyorsunuz sanal siteye güveniyorsunuz

Doktorunuza ulaşabiliyorsanız o size doktor önersin mümkün değilse acil şehirdeki büyük hastanelerden birinin doktoruna gidin

Hatta çoğu şehirde kadın doğum hastaneleri var orda nöbetçi kadın doğumcu da var müdahale ile kötü sonuçların önüne geçilebiliyor

Sağlıkla kucağınıza alın.

Asıl doktorunuza ulaşmaya çalışın ya da başka bir hastaneye gidin. Güvenmiyorsanız da en azından bir baktırın, öğrenin neymiş. Müdahele de asıl doktor gelince olur çok acil veya tehlikeli bir şey yoksa. Geçmiş olsun.

canım benim doktorum prof. du. sarı akıntının tamamen normal olduğunu söylemişti. 9 ay boyunca akıntım sürdü ve bu gebelik akıntısıymış aslında. nette biraz search yapsan kendin de bulurdun bu bilgiyi aslında telaş yapma. normal zamanda, normal doğumla gayet normal bir çocuk doğurdum.

canım benim doktorum prof. du. sarı akıntının tamamen normal olduğunu söylemişti. 9 ay boyunca akıntım sürdü ve bu gebelik akıntısıymış aslında. nette biraz search yapsan kendin de bulurdun bu bilgiyi aslında telaş yapma. normal zamanda, normal doğumla gayet normal bir çocuk doğurdum.
Sagol canim icimi rahatlattin googleye baktimdatecrubeli annelerden duymak istedim belki yasayan vardir diye.

X