Saç Rengi ve Saç Boyama Korkuyorumm

tugceyildiz25

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
135
41
34
Kızlar benim sacim siyah sarı renge boyamak istiyorum beyaz tenliyim kasimda simsiyah olduğu için nasıl olur sizce ilk defa boyatacam pişman olmaktan korkuyorum

Kaslarinida kahve yap ama bnde beyaz tenliyim ve sarı bana hiç yakışmıyor hep siyah yapiorm umarım sana yakışır hep makyaj isteyen bi saç ayrca çok siyah sa saçın kuaforun cesaret edemeyebilir bana 6 ay sonra gel demişti

Sürekli makyaj yapmak zorunda kalacaksın, olduğundan 10 yaş yaşlı görüneceksin, sarının tonunu tutturamayacaksın, o siyah saçlar 15 günde bir tepeden çıkacak bakımsız görüneceksin ve sahte sarışınlar camiasına karışacaksın. Dünyada en çok sahte sarışın bulunan ülke türkiyeymiş. Niye bu kadar özeniyoruz acaba?

Ben yapmistim cok güzel olmustu valla. Ayrica tarz meselesi bence kaslar oldugu gibi kalmali. Fransiz kizlari gibi. Beyaz tenliyseniz sari yakisir hatta beyaz tenliyseniz hersey yakisir :KK66:

Kızlar benim sacim siyah sarı renge boyamak istiyorum beyaz tenliyim kasimda simsiyah olduğu için nasıl olur sizce ilk defa boyatacam pişman olmaktan korkuyorum
Neden yavaş yavaş saç renginizi açmıyorsunuz ? Hem az çok sarının yakışıp yakışmadığı hakkında fikrin olur hem de zıt renkler olduğu için yanma ihtimali falan oluyor.Daha az riske girersiniz.

saçlarını birden sarıya dödürürsen. elinde kalır. yavaş yavaş,tonu kahveye sonra kumrala getirterek açtırmaan lazım. arayada röfleler atarakta olur. ama zaman şart

X